Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Co do graczy 'rambo' to ostatnio spotkałem takiego - wywaliłem w jego kierunku cały magazynek a robił cały czas uniki po czym wyjął nóż i w trakcie przeładowywania broni podbiegł i mnie dziabnął :) skubaniec jeden. Zemścił się na mnie bo był komendantem a ja mu kilka razy pod rząd cały sprzęt w powietrze wysadziłem :D

oj czasem stalowe nerwy są potrzebne :-P ...za klamke i rambo do piachu. i też sie tu czasem wkur.. bo mam zmiane broni domyślnie na kółku a czasem przeskakuje na inną i wogóle za długo trwa i pozamiatane :mad: ...lepiej zmieniać klawiszami, ale te stalowe nerwy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie zdarza Wam się ostatnio problem z liczeniem punktów przez serwery? Mnie i moim dwóm znajomym w ostatnich około dwóch tygodniach wcięło kilkaset punktów. Najczęściej podczas gry koło południa do popołudnia ale też raz po 17ej!

Filtry w grze oczywiście ustawione na rankingowe więc nie ma mowy że serwer nie właściwy.

Bardzo wkurzające jak kilka godzin gry idzie na marne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ostatnio nie doliczyło punktu, tzn. wyskoczył napis że dostałem za asyste, ale ilość punktów nie zwiększyła się.

No i zacinają mi się okna mapy i to drugie (czyli po wciśnięciu Tab)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakies 6 dni temu awansowalem oprocz tego, ze moglem unlocka odblokowac, stopien sie nie zmienil(na serwerach, ta miniaturka tez), a na stronach ze statystykami pisze tak "Current Global Score: 51526 of 50000. Remaining points: 0.", ciekawe kiedy to sie odswiezy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z nienaliczaniem puktów to mam problem często!!! W ten sposób straciłem około 1000pkt!!! Najgorsze jest jak dostane jakąś odznake albo coś, podniecony patrze na stronke a tu... nic!!! No szlak człowieka trafia!!! Czasami na jednym serwerze gram i raz naliczy wszystko a raz nie!!! W ten sposób musiałęm 3 razy zdobywać weterana suporta bo nie naliczało nic!!!

Co do awansu to jest różnie!!! czasami jest od razu a czasami kilka razy w grze dostawałem wiadomość że mam awans a później go nie było, następna gra i znów to samo!!! Ale i tak mnie to nie zraża!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z naliczaniem punktów to jest tak, że wszystkie są naliczane tylko niektóre serwery po prostu naliczają z opóźnieniem nawet tygodniowym. Co do odznak itp to czasem też po prostu naliczają serwery z opóźnieniem. Pamiętajcie też, że jeżeli wyjdziecie przed końcem rundy z serwera to nie naliczy wam punktów i odznak, które w tej rundzie zdobyliście.

BTW jestem w pierwszej setce w Polsce :], kolega z klanu jest 2 w polsce i 180 na świecie :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW jestem w pierwszej setce w Polsce :], kolega z klanu jest 2 w polsce i 180 na świecie :damage_wall:

No to gratuluje.

A co do odznak to ja mam teraz ~32500 i nie chce mnie przebić na First Sergant???

Kurde w BF2 to gram dla odznak, już nie wiem, dzwonić do EA Polska?

Pomóżcie :D

Edytowane przez markee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to gratuluje.

A co do odznak to ja mam teraz ~32500 i nie chce mnie przebić na First Sergant???

Kurde w BF2 to gram dla odznak, już nie wiem, dzwonić do EA Polska?

Pomóżcie :D

To dzwoń - jestem ciekaw ich reakcji.

Spokojnie, jeśli coś Ci się należy to będzie. Kwestia tylko dotarcia danych do serwera. Często zmieniaj serwery - w końcu Cię przemianuje.

PS. Ja raz też tak miałem. Zdobyłem złotą broche za 18 killsów nożem (męczarnia według mnie!!!) i pupa. Blaszki brak. Musiałem ją zdobywać 2 razy!!! Od tego machania nożem samemu można było się pociąć :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie zdarza Wam się ostatnio problem z liczeniem punktów przez serwery? Mnie i moim dwóm znajomym w ostatnich około dwóch tygodniach wcięło kilkaset punktów. Najczęściej podczas gry koło południa do popołudnia ale też raz po 17ej!

Filtry w grze oczywiście ustawione na rankingowe więc nie ma mowy że serwer nie właściwy.

Bardzo wkurzające jak kilka godzin gry idzie na marne...

"Moje" filtry, choćbym niewiem jak prosił i klikał to za chiny ludowe nie chcą mi pokazać ASTRA, zaś po wpisaniu IP nie mam żadnych problemów :mur: Irytujące też jest to że zaznaczam "zapełnione" i mapy małe i średnie, a po około 10% znalezionych serwów jest pustych i dużych :mad:

z punktami to chyba zawsze tak było, ale kto by tam grał dla statsów... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z naliczaniem punktów to jest tak, że wszystkie są naliczane tylko niektóre serwery po prostu naliczają z opóźnieniem nawet tygodniowym. Co do odznak itp to czasem też po prostu naliczają serwery z opóźnieniem. Pamiętajcie też, że jeżeli wyjdziecie przed końcem rundy z serwera to nie naliczy wam punktów i odznak, które w tej rundzie zdobyliście.

Nistety w moim wypadku to już miesiąc od pierwszych nienaliczonych punktów!!! Już je spisałem na straty!!! W tych potyczkach nie wychodziłem przed końcem ryndy a mimo to nie naliczyło punktów choć były to serwery rankingowe!!!

ps

wcześniej pisałem o rankingu pure pc ale chyba nic z tego nie będzie choć byłoby to całkiem ciekawe. ja nie mam pomysłu jak to zrobić!!! <_<

pozdro

Edytowane przez artuditu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zrobic ranking serwer musi być zaakceptowany przez EA. Z tego co się orientuje monopol na rankingi w Polsce ma GAMESNET i trzeba za nie słono płacić.

Chyba jeszcze ASTER ma lub miał bo swego czasu też można było na nim trzepać punkty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapraszam na BIHnet 195.222.33.242 bośniacki serwer dla tych, którzy nie zapłacili 119zł za bf2 ;)

>>> malkston[PL]

już od ponad roku gramy tam swoim teamem, jak ktoś chce sobie pograć z fajnymi, stukniętymi ludźmi - proszę , zapraszam

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

msn

Rozumiem że server nie rankingowy ;)

ale sprawdze

heh chyba Cię dziś widziałem, nawet wyzwałem bo kampowałeś :lol: trzeba przestrzegać zasad bo, bo często banują za byle co

serwer nie jest rankingowy

Edytowane przez msn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy sniperzy campuja ,znaczy się powinno sie wszystkich zbanować ??

Co to za zasady że trzeba iść na cepy albo na noże samemu naprzeciw 3-4 przeciwnikom ?? :)

Tobie chyba chodziło o moment jak byłem na tym wysokim moście w Mashtur City

i naparzałem do wroga z góry , to co miałem skoczyć i iść z nimi na noże :)

Ja jeden ich chyba 4-5 ,toż to by było debilne na maxa

Widać rózni ludzie mają różne podejscie do reala i do gier

wchodze jeszcze raz na ten server ,pokampować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Sharqi Peninsula wjechałeś Vodnikiem do bazy MEC jak startowałem Mi-28 i mnie rozwaliłeś :P nie wolno wchodzić do stałych baz i w dodatku robić rozpiździawy, no chyba że w celu uszkodzenia UAV albo artylerii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

' date='17 mar 2007, 21:54' post='2542686']

He, he dobre...

Teraz to już raczej po ptokach...

:D :-P :D

Dawno nie czytałem równie śmiesznego postu :wink:

A niby czemu po ptokach?

Ciągle dużo osób gra w tą gra, no i wątpie, że każdy będzie zmieniał co rok kompa żeby pograć w najnowsze pozycje.

Myśle, że pomysł wypali, no i zapraszam B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :-P :D

Dawno nie czytałem równie śmiesznego postu :wink:

A niby czemu po ptokach?

Ciągle dużo osób gra w tą gra, no i wątpie, że każdy będzie zmieniał co rok kompa żeby pograć w najnowsze pozycje.

Myśle, że pomysł wypali, no i zapraszam B-)

No może i śmieszny ale nawet nie masz pojęcia jaka to odpowiedzialność i koszty prowadzić taki klan. No chyba że chcesz 'tylko' nosić jakiś TAG przed nickiem który tak naprawdę nic nie będzie znaczył.

Jeżeli jednak myslisz na poważnie to proszę bardzo. Droga wolna. Potrzebujesz tylko serwera do gry i TS'a no i trochę ludzi ale to raczej nie problem.

Poszukaj w necie klanu PL4FC. To największy w Polsce (a może i na świecie) klan Free Playowy który zrzesza wszystkich chętnych. Mają też chyba sekcję prO ale to inna bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klan , Klanowi nie równy :)

Nie od razu trzeba werbować i zakładac pro klan , z własnym serverem itp

Ot ,grupka ludzi chce razem pograć ,dobry pomysł

markee

dziś pograłem na paru serverach , tym Bośniackim piracie też

ale do infantry only trafiłem dziś fajny serverek : 81.87.240.130 16567

może by tak jutro małe spotkanko przed południem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema DeeJay qde dopiero jak wyszedłem z serwera to skojarzyłem, że to ty :P Myślałem, że znowu się mnie ktoś czepia na serwerze bo ostatnio kilka osób miało mi za złe, że ich tak kosze ....

A Drievne Kocury zawieszone. Nie mamy czasu na ladeerka w ESL na dzień dzisiejszy gramy Conquesta Play-Off I3D cupa, Play-off Spring Cupa w ESL Conquest i Play-off ESL infantry, a od 1 kwietnia rusza Spring cup CB i gramy również Conquest, który mamy zamiar wygrac i Infantry w którym chcemy wyjśc z grupy i może powalczyc w play-off. Jak widzisz na rozgrywki w ladderku nie ma czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema DeeJay qde dopiero jak wyszedłem z serwera to skojarzyłem, że to ty :P Myślałem, że znowu się mnie ktoś czepia na serwerze bo ostatnio kilka osób miało mi za złe, że ich tak kosze ....

A Drievne Kocury zawieszone. Nie mamy czasu na ladeerka w ESL na dzień dzisiejszy gramy Conquesta Play-Off I3D cupa, Play-off Spring Cupa w ESL Conquest i Play-off ESL infantry, a od 1 kwietnia rusza Spring cup CB i gramy również Conquest, który mamy zamiar wygrac i Infantry w którym chcemy wyjśc z grupy i może powalczyc w play-off. Jak widzisz na rozgrywki w ladderku nie ma czasu.

Hmm..a szkoda. Dobrze wygladal polski klan na 3 miejscu :) Co do gry to pewnie grales z moim kumplem (DeeJayMarek) z klanu ...

EDIT: Mozna wyzerowac swoje konto i grac od poczatku??

Edytowane przez DeeJayWaski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piątek 'podłączyli' mi w końcu tak na serio neta z Netii i mogłem sobie w końcu troszkę pograć w BF2. Miałem znaczną przerwę (prawie miesiąc) i powiem Wam że straszne zmiany zaszły w 'środowisku'. Po pierwsze wszyscy biegają z trzema broniami AK-101, G36C i PKM :/ Po prostu amatorszczyzna. Fakt, w dobrych rękach te bronie są strasznie śmiercionośne ale bez przesady. Grałem chwile na serwerze na którym był Karkand 16 i pajace tylko z tym biegali. Tylko doświadczenie pozwalało mi 'przeżyć' ale jest jatka straszna :) A druga sprawa to taka że ludzi coraz mniej :/ Przykre. Kiedyś jak się w sobotę wieczorem weszło pograć to brakowało miejsc a teraz pustki. Pustki w ludziach a co za tym idzie również i mniej serwerów jest. Szkoda bo BF2 fajny jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[RONIN]

Nie wie mja kbyło na serverach ponad rok temu , ale znajde Ci 100 takich

na których ciagle ludziska grają i są one oblegane , drugą setkę takich na których

można fajnie pograć tylko w pewnych godzinach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi