Nameless Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Kiedyś miałem karte telewizyjną ale niestety spaliła się z kompem :(. Ale pozostał mi po niej pilot i kabelek IR, niestety ten kabelek podłączało się do tego tunera. Czy da się go jakos przerobić żeby działał bez tej karty :?: Jak by sie niedało to gdzie można znaleźć schemat do zrobienia czegoś takiego, fajnie byłoby operować kompem siedząc na kanapie :P ale niewidzi mi się wydawać 59 zł + przesyłka na głupi kabelek :? Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 google>>"girder". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 google>>"girder". swietnie programik jest, teraz tylko schemacik dla kabelka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Prosze bardzo i schemacik do girdera. http://www.elektroda.net/dla_kompa/girder.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Dziękówka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 A działa to na Linuksie :?:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ...mała rada: zróbcie to na w miarę długim kablu i poprowadźcie najlepiej ścianą do sufitu, u mnie 0,5m kabla i działa idealnie. Widziałem już idiotów, którzy to montowali w osłonce wytczki RS, a później olśnienie, że nie działa, bo trzeba pilotem "zaglądać pod biurko... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ...mała rada: zróbcie to na w miarę długim kablu i poprowadźcie najlepiej ścianą do sufitu, u mnie 0,5m kabla i działa idealnie. Masz strasznie nisko ten sufit 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 może ma podwieszany komputer :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 ...mała rada: zróbcie to na w miarę długim kablu i poprowadźcie najlepiej ścianą do sufitu, u mnie 0,5m kabla i działa idealnie. Widziałem już idiotów, którzy to montowali w osłonce wytczki RS, a później olśnienie, że nie działa, bo trzeba pilotem "zaglądać pod biurko... :lol: Mam nadzieje ze mowisz o 3 zylowym kabelku do czujnika IR bo reszta elektroniki faktycznie miesci sie we wtyczce RS i nie ma potrzeby montowania calosci na kabelku. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 jest taka ciekawa strona o kabelkach, wtyczkach, itp http://www.twojekabelki.prv.pl/ ( tylko coś dzisiaj ta cholera nie chciała sie otworzyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ...ehm, późno było, za dużo wypiłeh, chodziło o 2,5 metra, a swoją drogą to rzeczywiście sufit niezbyt wysoko... :'))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 A istnieje soft, do sterowania kompem dla Linuksa :?:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 z tego co pamietam to lirc sie nazywa ale nie wiem czy obsluguje ten kabelek - napewno dziala z karta tv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...