Allch Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Czy znacie jakieś linki do stron na których można pobrać proramy do podkręcania grafiki oprucz riva tuner bo w nim brakło mi skali!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 zmien w rejestrze: [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareNVIDIA CorporationGlobalNVTweak] "CoolBits"=dword:00000003 I bedziesz mogl w ustawieniach sterownikow grafiki przetaktowywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 te coolbitsy i tak maja mniejsze skale niz rivatuner wiec po co. ja robie tak. podkrecasz rivatunerem o 50mhz i rdzen i pamiec. wylaczasz rt odinstalowywujesz rivatunera. instalujesz go od nowa i wlaczajac dajesz mu detect now bez zadnego uruchamiania ponownego. i bedzie myslal ze te wartosci+50mhz sa domyslne dla twojej karty. pozatym cale forum jest ci strasznie wdzieczne ze zadajesz swoje 1linijkowe pytania w 6 topicach zamiast zrobic to w 1 topicu lub uzyc szukajki ale nieee to by bylo za prooooste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Logan"]te coolbitsy i tak maja mniejsze skale niz rivatuner wiec po co.hmm w RT mam skale do 375 GPU i 500 pamięci, w sterach 500 GPU i 1GHz dla pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Witam, Właśnie zainstalowałem Riva Tuner. Nigdy wcześniej nie podkręcałem grafiki. Mam kartę FX 5500. Fabryczne ustawienia taktowania to 270 dla Core i 400 dla pamięci. Prosze o podpowiedz, jakie parametry i jak powinienem zmienic, aby niczego nie uszkodzic i nie doprowadzic do zawieszenia systemu. Chce poprawic szybkosc grafiki w grach DirectX. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlOsZ4Rd Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 wojtus na poczatek poczytaj sobie o podstawach podkrecania karty graficznej zanim za cos sie wezmiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 nvhardpage21-[Guru3D.com].exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Witam, Właśnie zainstalowałem Riva Tuner. Nigdy wcześniej nie podkręcałem grafiki. Mam kartę FX 5500. Fabryczne ustawienia taktowania to 270 dla Core i 400 dla pamięci. Prosze o podpowiedz, jakie parametry i jak powinienem zmienic, aby niczego nie uszkodzic i nie doprowadzic do zawieszenia systemu. Chce poprawic szybkosc grafiki w grach DirectX. Pozdrawiam Ustaw zegary na 300/500 powinno wszystko bez najmniejszego problemu chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...