Kat_666 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ratujcie, bo juz mi na glowe bije [; Wiec wlasnie chodzi o moj ulubiony edytor :D Zawsze go mialem, ale teraz musialem cos przeoczyc i go nie zainstalowalem, ale mowie co tam - doinstaluje sobie ... Wiec kaze swaretowi zainstalowac pico i sie okazuje, ze nie ma czegos takiego :/ To bez paniki zaczalem buszowac po FTP ... po pico ani sladu :? No to wyjmuje plytke ze slackiem - musi przeciez byc [; ... Albo ja slepy jestem, albo to wina tej godziny i zmeczenia ale nie ma tam pico 8O ... Ratujcie, bo zaraz sie czerstwa bulka pochlastam :cry: Poradzilbym sobie innymi, ale tutaj chodzi o serwer i po ssh nie wszystkie dobrze lataja ... np. do takiego mcedita nic nie mozna wkleic, w vi nie dzialaja kombinacje z shiftem i takie tam podobne. Pozdrowienia ... Ps. Góglowalem rowniez :P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 http://www.google.pl/linux?hl=pl&ie=UTF-8&...ogle&lr=lang_pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Dobra, sprawa sie wyjasnila :P Pine 4.10 - Najpopularniejszy klient e-mail oraz news. Posiada dodatkowo przyjazny edytor tekstu 'pico'. Sorry za zamieszanie ale wczoraj nie umialem bez niego przezyc :D Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 E tam, nie ma nic lepszego niz vim :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 a nie bo mcedit rulez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Mcedit sie cos krzaczyl po ssh, nie szlo wklejac :? Na desktopie uzywam pico/mcedit/vi [; Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...