Xalpha Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 kurcze keidy w moich rekach bedize call of duty 2?? kurcze jedynke przeszedlem teraz czas na dwojke a tu narazie sie na toi nie zapowiada! sadzac po sreenach moj sprzet bedzie mogl sie wykazac:D hehe licze na to ze mnie gra nie zawiedzie 1484172[/snapback] Na co sie nie zapowiada ? Przeciez CoD 2 bedzie na Boze narodzeniee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawas Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 A ja mam pytanie, czy na kompie: AMD Athlon 1600+ - 1400 Ghz, Radeon 9200 8xagp i 256 mb ram CoD:UO pojdzie mi bez problemu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Pójdzie bez problemów... kumpel właśnie na axp1700+/128MBRAM/GF2MX32MB kończy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawas Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Pójdzie bez problemów... kumpel właśnie na axp1700+/128MBRAM/GF2MX32MB kończy ... Hmm... Zainstalowalem sobie demko na probe i zacina sie jak h... nie wiecie co jest przyczyna ?? Please help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A ten Radek 128bit czy 64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawas Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 64 bit ;/;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 64 bit ;/;/ ... a to zmienia postać rzeczy...:|...9200 SE znaczy się - delikatnie mówiąc - padaka jakich mało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawas Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 czyli juz nie ma zadnej nadzieji na to zeby to call of duty:UO poszlo bez zacinania? P.S: narazie wykluczam zmiane karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teofil Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Witam Czy ktoś mógłby mi zdradzić pilnie strzeżoną tajemnicę, dotyczącą użycia karabinu maszynowego wewnątrz czołgu? Gram już jakiś czas i nie potrafię tego uruchomić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam Czy ktoś mógłby mi zdradzić pilnie strzeżoną tajemnicę, dotyczącą użycia karabinu maszynowego wewnątrz czołgu? Gram już jakiś czas i nie potrafię tego uruchomić. Pozdrawiam klawiszem od "basha" pozdr., disaster3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellSpawn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 wiem ze o takie rzeczy powinnienem pytac gdzie indziej ale to jest forum o CoD w zwiazku z tym moze ktorys z was sie z tym spotkal no wiec moj problem jest taki w czasie gry w CoD odswiezanie ekranu dla 1024x768 zmienia sie z 85Hz na 59Hz w directx ustawilem na sztywno odswiezanie dla tej ropdzielczosci ale to nic nie daje mam najnowsze stery do swojego 6600gt i nowego directx to samo mi sie dzieje jak wlaczam QIV i medal of honor gry mam orginalne wiec to nie jest wina gier w innych grach nie mam takich problemow pomozcie blagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Sciagnij poprawke do rejestru Coolbits, zaaplikuj, restart kompa, wejdz w ustawienia sterownika nvidia i wejdz do zakladki Zmiana czestotliwosci odswiezania i tam zmien parametry odswiezania dla rozdzielczosci, ktore Cie interesuja. Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Soldier666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja uzywam progsa refreshlock i wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teofil Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Witam disaster3, Dzięki za pomoc. Muszę przyznać, że udało mi się odkryć tą "tajemnicę" niedługo po napisaniu postu. Znalazłem w sieci jakiś poradnik. Co nie zmienia faktu, że jestem wdzięczny za za odpowiedź na moje lamerskie pytanie. Wcześniej kilka razy zasiadłem w czołgu i próbowałem różnych kombinacji ale niestety bez skutecznie. Po części pewnie dlatego, że zazwyczaj zmieniam kombinację klawiszy, domyślny do "basha" wykorzystuję do "biegania" i jak się okazało "basha" pozostawiłem bez przypisania klawisza. Odnośnie częstotliwości odświeżania również polecam "Coolbits". Używałem też innego programu, niestety nie pamiętam nazwy ale gryzł się z Battlefield 2. Po jego usunięciu i przejściu na "Coolbits" wszystko działa jak należy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz 88 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Myślę o postawieniu Windowsa x64. Gra ktoś w CoD na 64 bitowym systemie. Jest to możliwe? Ewentualnie macie namiar na jakieś odpowiednie łatki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#koala Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Odpalam coda, wlacza sie [niby] przez kilka sekund czarny ekran, wlaczam Menadżera Zadan no i proces coduomp.exe ma "stan: brak odpowiedzi". Robilem reinstall juz dwa razy i nie dziala. Pomocy :< http://img115.imageshack.us/img115/581/bladha2.jpg Jestem swiezo po formacie, zainstalowalem co dopiero gre, single player sie uruchamia normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 A grałeś już wcześniej z tej instalki w MP ? Bo jeżeli nie to może Ci brakować jakiegoś pliku albo coś. Miałem podobnie z CoD2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#koala Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Grałem wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Na wstępie zaznaczam że ma orginał gry.A problem jest taki przy próbie wejścia do gry przez all seeing eye wyskakuje "Avaiting Cd key authorization" i nie mogę wejść do gry.Za różnych serverach próbowałem i zawsze to samo :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 witam, może ktoś pomoże jak ustawić wyświetlanie obrazu 16:10 zamiast 4:3. Interesuje mnie 1680x1050. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Sprawdź to, niedawno udało mi się wymusić 1920x1080 w COD1 więc powinno zadziałać. seta cg_fov 90.3951 seta r_mode -1 seta r_customheight 1050 seta r_customwidth 1680 seta r_displayrefresh 60 seta com_introplayed 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 dzięki, jest tylko jeden problem, w wersji deluxe edition, którą kupiłem nie ma w cfg seta cg_fovWięc na razie pozostaje mi granie w 1280x1024 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 dzięki, jest tylko jeden problem, w wersji deluxe edition, którą kupiłem nie ma w cfg Więc na razie pozostaje mi granie w 1280x1024 :( to że nie ma nie oznacza ze nie możesz tego dopisać ;). Spróbuj dopisać tą linie z FOV i zobacz czy to coś daje. najważniejsze z tego pliku jest r_mode -1 bo pozwala na ustawienie dowolnej rozdzielczości. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 czy możecie potwierdzić, że modyfikacja seta cg_fov w trybie mp powoduje wyrzucanie z serwerów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zależy od tego na co serwer ma cvar locka. Zazwyczaj na fov nie ma wiec nie ma co się obawiać. Nie jest to też cheat wiec nawet jak Cię wyrzuci nic poza kickem nie będzie ;). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) ok dzięki spróbuję i zobaczymy. EDIT Działa Dzięki :) Edytowane 7 Października 2010 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...