MeHow Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Pod tym jakze tajemniczym tytulem znajduje sie moje pytanie o nastepujacej tresci. Czy ktos zna program, ktory masowo zamienialby obrazki w rozdzielczosci np. 1024x768 na 800x600 ? Po prostu nie chce mi sie 300 zdjec zamieniac w photoshopie. Oczywiscie program oprocz zmiany rozdzielczosci powinien miec mozliwosc zapisu w formacie .jpg z roznymi jakosciami. Czy ktos zna nazwe takiego programu? POZDRAWIAM MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 IrfanView. Było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 zreszta w photoshopie mozna to sobie zautomatyzowac w "actions" i 300 zdjec mozna zmienic w 2 minuty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 thx zaraz sprawdze to irfanview. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja polecam program Advanced Batch Converter w wersji takiej jaką znajdziesz :lol: ja mam 3.7.56 , potrafi robić dosłownie wszystko, nawet dodaje napisy do zdjęć, mase efektów, obcina, ucina, skaluje, resizuje, przewraca, obraca, zmienia nazwy i jest prosty w uzyciu itd., itp. Jedynie nie parzy kawy, ale to ponoć można naprawić update'em. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 irfanwiev tez to potrafi ;] ;] ;] tzn. zaparzyc kawe :) . Sprawdze jeszcze ten programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Irfan View tez jest swietny, no i darmowy jesli sie nie myle, a to tez duzy plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...