sideband Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Heh no wielkie dzięki mistrzu ale mógłbys umieścić to na szybszym serwerku bo na tym prędkość ściągania jest żenująca :blink: Hehe 0,4 kb/s i 5h ściągnia 6MB to troszq dużo co nie ? :unsure:musi chodzić dobrze to jest serwer z interii patch nie rozwiązuje problemu z wydajnością w trybie next gen , wyrażnie jest napisane: This patch addresses the following issues: - various performance problems - stability problems - controller problems Warning: The patch does not yet completely resolve the performance issues with the activated Next-Gen content on NVIDIA cards. NVIDIA actively works on an updated driver that should fully address the problems. Więc trzeba czekać na nowe stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mam nadzieję, że nowe stery rozwiążą sprawę problemu z Next Genem...wtedy napewno przejście jeszcze raz całej gry będzie IMHO obowiązkowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 niemoge sobie poradzic z tym gosciem w japoni co stoi na drugiej takim balkonie do okola i szczela do mnie;( powie ktos co trzeba zrobic>???:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 niemoge sobie poradzic z tym gosciem w japoni co stoi na drugiej takim balkonie do okola i szczela do mnie;( powie ktos co trzeba zrobic>???:(zabic .. strzelac do niego i chowac sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Poprostu strzelasz do niego. I co jakis czas podskakujesz lub kucasz by nie stracic energi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 sideband -> te archwium jakies skopane jest. Nieoczekinay koniec archiwum. Czy komus to działa ??? Ja ściągnęłem 2x i to samo :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 to ściągnij stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 a bez aa i af?? reszta na max ?? no wlasnie wylaczenie AA i anizo generalnie nic nie daje przyrost 1-2 fps co jest w sumie dziwne, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Jordi jezeli mozesz to zapodaj screen'a z tej lokacji co mowil qqrydza (poczatek Peru) w rozdzialce 1024x768 i 1280x0124 z NG i bez AA i AF :) pozdro Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A Ja powiem tyle.Grywalność średnia(chyba ze ktos lubi taki gatunek,POP),Grafika ujdzie ale te next geny żle zoptymalizowali,Muzyka jest ok. To tylko moje zdanie..... ;-) P.S OBLIVION to gra nextgen ;-) A jeszcze przed nami nowy Unreal,Splinter Cell,Hitman ,Huxley.......cya ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A jeszcze przed nami nowy Unreal,Splinter Cell,Hitman ,Huxley.......cya ;-) przez ciekawosc kiedy ?? :) bo biorac pod uwage przekladanie to moze byc roznie ps. diablo 3 pominales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jakby ktoś chciał coś pomodzić w ustawieniach , zrzut z ekranu a tutaj zmodyfikowany exe , aby była dostępne ukryte funkcje z rejestru co to w sumie daje? jak cokolwiek zmienie w rejestrze to odpalajac gre włącza mi sie konfigurator i ustawia wszystko po swojemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ja sobie wszystko w ATT poustawiam i mam spokój. A wszystko inne oprócz NG ;) mam włączone w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woltren Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Wypowiem sie na temat gry bo mysle, ze juz sporo przeszedlem (Afryka przede mna). Daawno nie gralem w TR, a pamietam ze jedynka i dwojeczka to byly swietne gry. Pozniejsze czesci byly juz gorsze (nie dalem rady przejsc cz3-6 nawet do 1/4) Z jedynki utkwily mi w pamieci swietne logiczno zrecznosciowe zagadki, przeboska grafika, ruchy Lary akcja. Z dwojki odrazu moge przytoczyc Wenecje - nie wiem czemu ale gdy mysle o tej czesci to widze Wenecje). Akcelerowana grafika rowniez powalala na kolana i rownie ciekawie bylo. W 7cz. zauwazylem, ze zrobiopna jest jakby na podstawie filmow z Angelina. Nasza bohaterka jest jakby bardziej medialna/kinowa. Ze wzgledu na rozrywke spoko ale ze wzgledu na klimat troche po[gluteus maximus]da z tego wzgledu. Nie wiem dlaczego znow nacisk na konsolowosc. Rozumiem autocelowanie bo to bylo swietne w TR ale kur*** zas to pindolone kolo na przeciwniku a`la gry z automatow na pistolet - grrrrr :~] Niezle mnie to wkurza. Przeciwnicy to totalne glaby na najwyzszym poziomie - kolejna oznaka ze gra robiona dla dzieci. Teraz moze co mi sie podoba. Ruchy panny Croft (w pewnym panstwie w sukni jak kreci tylkiem - miazga !), salta, wygibasy na rurach/linach.......ble bla bla...........................itp Ja się zgadzam z kaeresem szczególnie co do przeciwników, w Bolivi jak pobiegłem za róg budynku to kolesie wyrośli z pod ziemi. Co do zagadek to bardzo proste i krótkie. Ale gram z przyjemnością, bo to wciąż Lara... Jak widać na scrn po prawej stronie kolesie nie mają pojęcia o toczonej walce z ich kumplem...West Africa Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez woltren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) co to w sumie daje? jak cokolwiek zmienie w rejestrze to odpalajac gre włącza mi sie konfigurator i ustawia wszystko po swojemuw jak zrobisz to konfiguratorze to będzie ok , w rejetrze czasami zmiany nie działają , umnie działają , poza tym jak włączy się AA to hdr nie działa troche ciemno się robi w grze chyba , że to jakiś błąd(włączałem różne rodzaje AA za każdym razem to samo) Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Hey ja nie czaje o co z tym biega. Ten zmodyfikowany .exe nic mi nie daje. W rejestrze nie widze opcji HDR a w konfiguratorze jest to samo co było. Jak to zrobić ??? Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Mógłby ktoś napisać o co chodzi z tą jedna z zagadek w domu,a chodzi dokładnie o tą co pojawia sie w bibliotece po wciśnięciu tych kolorowych książek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scofield Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Gram dopiero 30 minut a już strasznie mnie wciągnęła :D Świetne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Hey ja nie czaje o co z tym biega. Ten zmodyfikowany .exe nic mi nie daje. W rejestrze nie widze opcji HDR a w konfiguratorze jest to samo co było. Jak to zrobić ???nie da się wyłączyć hdr , no chyba , że wyłączysz NG , ja odblokowałem w exe ukrytą tabelke w opcjami , te które są w rejestrze nic poza tym , aż taki hakier nie jestem żeby coś więcej zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No to jak ją odblokować tak żeby była w konfiguratorze a nie w rejestrze ? Ja chciałbym włączyć sobie HDR ale bez NG. Czaisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 nie ma takiej możliwości , bez NG wykorzystywany jest ps2.0 i wtedy jest bloom , z NG jest ps3.0 i hdr+ inne efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scofield Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jedyna rzecz, która mnie denerwuje w tej grze to moje zaciecia a mianowicie jak nie moge przeskoczyć czegoś albo poprostu przejść danego etapu (to tylko w tej grze tak mam) nie udaje mi sie tego dokonać przez bardzo długi okres czasu. Nie wiem dlaczego... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jedyna rzecz, która mnie denerwuje w tej grze to moje zaciecia a mianowicie jak nie moge przeskoczyć czegoś albo poprostu przejść danego etapu (to tylko w tej grze tak mam) nie udaje mi sie tego dokonać przez bardzo długi okres czasu. Nie wiem dlaczego... :PNie wiem czemu,ta czesc jest tak arcy prosta nawet na hardzie,ze trudno miec problemy z przeskoczeniem czego kolwiek,tym bardziej,ze Lara przesuwa sie o okreslona liczba pixeli i banalnie prosto jest to wszystko wymierzyc,chyba,ze ktos nie gra w takie gry to jest to jak najbardziej zrozumiale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zaryzykowal bym stwierdzenie ze to najprostsza czesc Tomb Raider ale za to najladniejsza... Zostal mi tylko Zloty sekret w Japonii i mam praktycznie 100% ukonczenia gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scofield Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Nie wiem czemu,ta czesc jest tak arcy prosta nawet na hardzie,ze trudno miec problemy z przeskoczeniem czego kolwiek,tym bardziej,ze Lara przesuwa sie o okreslona liczba pixeli i banalnie prosto jest to wszystko wymierzyc,chyba,ze ktos nie gra w takie gry to jest to jak najbardziej zrozumiale No właśnie ja nie grywam w takiego rodzaju gry :P Bo w Chaos Theory raczej nie ma potrzeby skakania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 nie ma takiej możliwości , bez NG wykorzystywany jest ps2.0 i wtedy jest bloom , z NG jest ps3.0 i hdr+ inne efektyno i wlasnie to jest bezuzyteczne, bo jesli masz P.S. 3.0 na karcie, to te efekty mozna wlaczyc w opcjach gry. Spodziewalem sie po tym exe tego, ze bede mogl sobie wlaczac jakies bajery niedostepne w dla kart z P.S. 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ale przeciez P.S 2.0 to nie tylko bloom. Moze jakas latka to zalatwi wkoncu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raadek1989 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 U mnie gra działa dobrze na geforce 4 mx440 i 256mb ram. Czasami lekko się przycina. Przeszedłem ją już ale gram jeszcze raz :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet Li Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Prosze o pomoc !! Boss w Nepalu, kiedy dojdzie mu energia do połowy i kładzie sie na ziemie co mam zrobic ? :)....Dzieki za pomoc z gory ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scofield Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 U mnie gra działa dobrze na geforce 4 mx440 i 256mb ram. Czasami lekko się przycina. Przeszedłem ją już ale gram jeszcze raz :D . Daj jakiegoś screena bo jestem ciekawy jak to na twojej karcie wygląda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...