Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce mi się zakładać nowego topica, chyba wszyscy tutaj w Baldurka2 grali...

Odnośnie nowych skilli dla postaci, które dochodzą w Throne Of Bhaal: Czy dotyczy to też wieloklasowców? Bo jak moja laska (zabójca) ma cios w plecy x7 i ten item, który powoduje, że przez jedną rundę wszystkie ciosy są liczone jako "w plecy", to gdyby była złodziejem-wojownikiem i miała jeszcze item "większy młyniec" (10 ataków na rundę) to ja nie mam pytań...dziesięć ataków, uszkodzenia x4- killer po prostu...

Koles to jest Sarevok po moim szkoleniu. Zadawal ciosy 200+48 :)

To jest killer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rekawiczki juz znalazlem, czyli nie liczac naramiennikow mam juz chyba najlepsza zbroje z mozliwych (helmik bearclaw'a tez oczywiscie mam :D). za to teraz jestem w momencie przekwalifikowywania swojej postaci na bron obuchowa... moja dotychczasowa katana zadawala obrazenia 3-44, a niedawno znalazlem mlotek z obrazeniami 10-60 i do tego jednoreczny!!! jeszcze daje chyba na stale jakis bonus do skutecznosci ataku, czyli jednym slowem fajna zabawka (w tym momencie mam juz blunt weapons na 81 albo 82).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

długa jest dużo bardziej niż Ci sie teraz wydaje ;)

a monotonna jest tylko z poczatku ;) potem znowu Cie oczaruje ;)

poza tym główny quest to tylko ułamek tego co tam można przeżyć ;)

jak jeszccze jakieś problemiki to wal śmiało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja zabójczyni miała rekord 128+130 dwa ataki w rundzieX7 (furia niebios+ pałasz drizzta). 

Serevok ma +++++ w długie miecze i co jeszcze? Bo nie doszedłem a planuje reorganizacje drużyny

A zebym ja to pamietal. Zadawal takie ciosy bez zadnych dopalow. Calego baldursa przechodzilem jedna postacia w tronie dopiero go dolaczylem, ale za szybko zdychal wiec skonczylem tez sam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rekawiczki juz znalazlem, czyli nie liczac naramiennikow mam juz chyba najlepsza zbroje z mozliwych (helmik bearclaw'a tez oczywiscie mam :D). za to teraz jestem w momencie przekwalifikowywania swojej postaci na bron obuchowa... moja dotychczasowa katana zadawala obrazenia 3-44, a niedawno znalazlem mlotek z obrazeniami 10-60 i do tego jednoreczny!!! jeszcze daje chyba na stale jakis bonus do skutecznosci ataku, czyli jednym slowem fajna zabawka (w tym momencie mam juz blunt weapons na 81 albo 82).

Zapodaj foty na maila.

Cos sie obijasz bo juz dawno miales mi cos podeslac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bede sie chwalil :P. Bo teraz mam 61 level i takiego ordinatora 3 ciosami mlotka klade, ze nawet pierdnac kolezka nie zdazy :P. A Ty, jonathan, tam sie staraj silnego twardziela wyprodukowac :D. Ja tymczasem pobawie sie modami troche, np. zmierze sie z tymi gigantami, co kiedys mi ich fotke przyslales...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na nich pewnie dziala jakas okreslona bron. Nie wiem moze obuchowa. Ja nie zadalem im zadnego ciosu. Moze jakis bug

BO wierzyc mi sie nie chce ze przy gurnej granicy 100 hit points zaden nawet drobinki zycia nie stracil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj... troszke mi jeszcze do 61 brakuje...

widzisz co zrobiłeś ??!!

teraz znowu zacznę grać !! ;)

a miałem już sobie dać spokój no.. niedobry Ty !! ;)

Hehehe nie zwalaj na mnie. Jak chcesz grac, powod zawsze sie znajdzie :P

A tak w ogole, to ile Ci brakuje do 61 levelu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez na poczatku dziwilo, ze moge zaklinac tylko jednym efektem... Pozniej sie dowiedzialem, ze moge zaklinac dowolnie modyfikowanym czarem, ktory sam potrafie rzucac. I jeszcze jedna rzecz, jesli chcesz miec przedmiot zaklety stalym efektem, musisz zdobyc dusze golden sainta lub asceded sleepera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tak, oj tak. Gdybym gral tylko z glownym questem juz bym skonczyl gre... Ale ile zabawy daje rozwijanie postaci i questy poboczne... Dla mnie gra jest po prostu cudowna :D

A jak masz problem ze znalezieniem jakiegos miejsca polecam http://www.buttersky.com/morrowind lub mapke online, o ktorej jest mowa w jednym z topicow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tak, oj tak. Gdybym gral tylko z glownym questem juz bym skonczyl gre... Ale ile zabawy daje rozwijanie postaci i questy poboczne... Dla mnie gra jest po prostu cudowna :D

A jak masz problem ze znalezieniem jakiegos miejsca polecam http://www.buttersky.com/morrowind lub mapke online, o ktorej jest mowa w jednym z topicow.

Lub pomoc kolesi z forum :D :D ktorzy juz sporo wiedza.

Dzisiaj ide zdobys AZURA STAR : :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...