Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. Zostalem zarażony spaczeniem i mam problem zeby sie z niego wyleczyc, poniewaz zabilem jednego z mieszkancow z domu spaczonych. Teraz Mag który jest ponoć moją jedyną szansą odmawia mi leczenia mówiąc ze mam poniesc konsekwencje.

Znacie jakis sposób jak się wyleczyc? Moze to nie jest moja jedyna szansa? Prosze pomozcie bo nie mam wczesniejszych saveów a bylem juz dosc daleko...

Pozdrawiam wszystkich spaczonych :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem musisz zaczac od nowa, bo chyba nawet przywracanie postaci z konsloi nic nie da, ale poczekaj jeszcze na wpisy specow od morro bo ja jestem poczatkujacy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na to lekarstwa... ja mam lekarstwa na wszystko... dobrze się zakręciłem (chyba popijaku obrobiłem aptekę) i mam cały sprzet w wersji profesjonalnej... niestety lsd się w tej grze nie robi ;)

Oczywiście jeszcze nie miałem do czynienia ze spaczeniem. Bo cały poprzedni miesiąc włóczyłem sie w okolicach balmory za ziołami.

Niestety mój LVL nie rosnie od tego... tak więc nawet głupi krab potrafi mnie umeczyc... a mówią żw inteligencja górą...

A za bardzo nie wiem jak mam sie uczyć sztuki wojaczki jak wszystko co mi nie grozi juz albo zjadłem albo sprzedałem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...