kisio Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 tam podobno jest shfine.. o ile sie nie myle to nie daleko gnar mok albo hla oad (jedno z tych dwoch - to nizej na mapie ) i podobno jest tam wejscie do tego shrina i nawet quest.. ale ja tamnurkowalem dosc dlugo i nie znalazlem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Dzisiaj sie w to pobawie jak skoncze prace i uczelnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Kiedys naprawie ten blad... Ale teraz, gdy skonczylem Morrowinda daje sobie troche na spokoj z grami, bo dobrze by sie bylo gdzies na studia dostac :P. A tak w ogole gratuluje "nalogowego uczesnika" Ty nalogowcu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 No wlasnie przeciez nosi sie je na rekach :DE no to cos tu nie gra, bo ja je nosze na tulowiu :D:P:D:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Jesli sie nie myle, to wejscie do tych daedryckich ruin jest w okolicznym rodzinnym grobowcu. A co do questa, to niczego takiego tam nie znalazlem, choc moze tylko dlatego, ze za dokladnie nie szukalem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Moze byc cos ciekawego. Tak fajnie ukryte. Ach ze nie mam na to czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Dobra koniec wyglupow. Ale ostatnio nic ciekawego nikt nie znalazl. Szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 To przez prace. Nudze sie tam wiec klepie i klepie. I tak przez 11 godzin dziennie. Wiec sie troche tego zbiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Zobaczymy. Musialbym znalezc naszyjnik ktory mozna ostro nasycic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Nie wiem, jak mi sie bedzie chcialo i bede mial troche czasu, to sie tam wybiore... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 A wlasnie, jonathan, pamietasz jak ktos cos mowil o fajnym mlotku, ktory znalazl w zwiazku z glownym questem (obrazenia 10-70, +20 do sily, +20 do wytrzymalosci i +20 szczescia) i ktory zabijal go zaraz po wzieciu do reki... Tez znalazlem ten mlotek i sobie z nim wesolo biegalem, mozna go bylo nosic majac zalozona rekawice, ktora dostalo sie od Vivec'a. Na prawde fajna zabawka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Chyba najlepszy jest exquisite amulet, ktory ma pojemnosc 120. Z tego sam kombinowalem, moze on najwyzej dawac ok +22 do jakiejs cechy i nic ponad to. Takie najbardziej wypasione amulety, to dzielo tworcow gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 A bede sie chwalil :P. Bo teraz mam 61 level i takiego ordinatora 3 ciosami mlotka klade, ze nawet pierdnac kolezka nie zdazy :P. A Ty, jonathan, tam sie staraj silnego twardziela wyprodukowac :D. Ja tymczasem pobawie sie modami troche, np. zmierze sie z tymi gigantami, co kiedys mi ich fotke przyslales... Poczekaj na Tribunala ,zapewne masz polską wersje wiec jeszcze nie miałeś do czynienia z ochroniarzami bogini Almalexii. Panowie nazywają sie "Her Hands" i sa to "High Ordinator" tyle ze podpakowani. :twisted: :twisted: Aaaa i zapomniałem dodać ze w Mournhold nie można latać, a i nie ztauntujesz tam tych łosi a wiec te "Jej Ręce" i tak cie dopadną. Ja ich wybiłem razem z Almalexią(tak z ciekawości co mają). Ale lepiej ciupnąć ich po ukonczeniu głównego wątku Tribunala(nie ma juz tam tej cioty, która niestety jest wymagana do głównego questa i nie można jej zabijać ot tak) May the force be with you :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ja chce Tribunala !!!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Akurat mam angielska wersje i chyba zaczne myslec o Tribunalu... Bo w zwyklym Morrowindzie juz nie mam zbytnio co robic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Baldur skończony :( Niewiele jest rzeczy, których bardziej żałuje, niż to, że nie zagram już w Baldura poraz pierwszy. Kakarotto, instaluj i graj. Zacznij od pierwszej części; sporo gorsza, ale warto, by złapać klimat. Właź wszędzie, gdzie można, gadaj ze wszystkimi, a wszystkie questy rób na wszystkie możliwe sposoby- to masz, w zależności od skłądu drużyny, kilkaset godzin zajebistej zabawy. Teraz mam nadzieje, że Morrowind nie rozczaruje. Jutro (dzisiaj znaczy) instluje i przyłączam się do topica na całego :lol: Pozdrówka, erpegowcy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 no.... 7ma strona postó a temat sie dopiero rozgrzewa :> a takie pytanko: czy deadryczne portki zawsze maja tak mało punktów enchantu?? bo u mnie chyba cos 7 maja.. to normalnie szkoda je enchantowac.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Niestety jest tak zawsze :(. Moje portki daja mi +1 do zrecznosci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Cool, Morrow w rozdziałce 1024x768 przy full widoczności i zerowych cieniach na grafie kręconej na maxa chodzi w miare płynnie. Ciekawe, jak ta gierka wygląda z shaderem? Aha, da się jakoś licznik FPS włączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 powiem tak... o ile normalnie wygląda bajkowo... to z shaderem... zapiera dech w piersiach ;) zwłaszcza woda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Aha, da się jakoś licznik FPS włączyć? Licznik FPS wlczasz w morrowind.ini. Show FPS=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 No ja tez mam juz za soba poprawy. Wszystko zaliczone. Moze w koncu znajde troche czasu na gre i modowanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Wszystkich juz wybiles???? :D Ja tez czekam na tribunala. Raczej jak ktos mi uzyczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Bez tych rekawic bys sobie nie pobiegal :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Aha, da się jakoś licznik FPS włączyć? Licznik FPS wlczasz w morrowind.ini. Show FPS=1 Dzięki, ja to zawsze najpierw powiem, później pomyśle :) Właśnie znalazłem przed 10 minutami ;) Natomiast jakby mi ktoś rzucił linkiem do jakiegoś faq dobrego o tej grze, manuala, albo coś, bo niestety mam pirata :(, a nie wiem np. jak pokonać "krasnoludzkie widmo"- wiem już, że nie mieczem obosiecznym :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No to extra :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Na niektorych dzila tylko srebrna lub magiczna bron. Jak te krasnoludzkie widmo wyglada??? Bo jakos nie kojarze w angielskiej wersji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Fuck, Dobre i 22 :) Wszystkie przedmioty ponasycac jakie nosisz na sobie i jest spoko. Ale i bez tego juz ze wszystkimi mozna sobie poradzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Zrob to. Bo ja sam juz nie wiem czy kiedys w to pogram. Nie mam wogole czasu. Moge sobie tylko poklepac na tweaku kiedy siedze w robocie. Echhh szkoda gadac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Hmmm, wygląda trochę jak lisz z baldura, ale nie demi, tylko zwykły. Taki mongoł w szpiczastej czapce i sukience do ziemi, półprzezroczysty, wali we mnie fireballami. Spodkałem to w dwemerskich ruinach, do których wysłał mnie kolo z gildii wojowników od razu na początku. Gdzie w Balmorze kupie długi magiczny miecz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...