Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

tam podobno jest shfine.. o ile sie nie myle to nie daleko gnar mok albo hla oad (jedno z tych dwoch - to nizej na mapie ) i podobno jest tam wejscie do tego shrina i nawet quest.. ale ja tamnurkowalem dosc dlugo i nie znalazlem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wlasnie, jonathan, pamietasz jak ktos cos mowil o fajnym mlotku, ktory znalazl w zwiazku z glownym questem (obrazenia 10-70, +20 do sily, +20 do wytrzymalosci i +20 szczescia) i ktory zabijal go zaraz po wzieciu do reki... Tez znalazlem ten mlotek i sobie z nim wesolo biegalem, mozna go bylo nosic majac zalozona rekawice, ktora dostalo sie od Vivec'a. Na prawde fajna zabawka :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bede sie chwalil :P. Bo teraz mam 61 level i takiego ordinatora 3 ciosami mlotka klade, ze nawet pierdnac kolezka nie zdazy :P. A Ty, jonathan, tam sie staraj silnego twardziela wyprodukowac :D. Ja tymczasem pobawie sie modami troche, np. zmierze sie z tymi gigantami, co kiedys mi ich fotke przyslales...

Poczekaj na Tribunala ,zapewne masz polską wersje wiec jeszcze nie miałeś do czynienia z ochroniarzami bogini Almalexii. Panowie nazywają sie "Her Hands" i sa to "High Ordinator" tyle ze podpakowani. :twisted: :twisted:

Aaaa i zapomniałem dodać ze w Mournhold nie można latać, a i nie ztauntujesz tam tych łosi a wiec te "Jej Ręce" i tak cie dopadną. Ja ich wybiłem razem z Almalexią(tak z ciekawości co mają). Ale lepiej ciupnąć ich po ukonczeniu głównego wątku Tribunala(nie ma juz tam tej cioty, która niestety jest wymagana do głównego questa i nie można jej zabijać ot tak)

May the force be with you :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Baldur skończony :(

Niewiele jest rzeczy, których bardziej żałuje, niż to, że nie zagram już w Baldura poraz pierwszy.

Kakarotto, instaluj i graj. Zacznij od pierwszej części; sporo gorsza, ale warto, by złapać klimat. Właź wszędzie, gdzie można, gadaj ze wszystkimi, a wszystkie questy rób na wszystkie możliwe sposoby- to masz, w zależności od skłądu drużyny, kilkaset godzin zajebistej zabawy.

Teraz mam nadzieje, że Morrowind nie rozczaruje. Jutro (dzisiaj znaczy) instluje i przyłączam się do topica na całego :lol:

Pozdrówka, erpegowcy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no.... 7ma strona postó a temat sie dopiero rozgrzewa :>

a takie pytanko: czy deadryczne portki zawsze maja tak mało punktów enchantu??

bo u mnie chyba cos 7 maja.. to normalnie szkoda je enchantowac.. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cool, Morrow w rozdziałce 1024x768 przy full widoczności i zerowych cieniach na grafie kręconej na maxa chodzi w miare płynnie. Ciekawe, jak ta gierka wygląda z shaderem?

Aha, da się jakoś licznik FPS włączyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, da się jakoś licznik FPS włączyć?

Licznik FPS wlczasz w morrowind.ini.

Show FPS=1

Dzięki, ja to zawsze najpierw powiem, później pomyśle :)

Właśnie znalazłem przed 10 minutami ;)

Natomiast jakby mi ktoś rzucił linkiem do jakiegoś faq dobrego o tej grze, manuala, albo coś, bo niestety mam pirata :(, a nie wiem np. jak pokonać "krasnoludzkie widmo"- wiem już, że nie mieczem obosiecznym :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, wygląda trochę jak lisz z baldura, ale nie demi, tylko zwykły. Taki mongoł w szpiczastej czapce i sukience do ziemi, półprzezroczysty, wali we mnie fireballami.

Spodkałem to w dwemerskich ruinach, do których wysłał mnie kolo z gildii wojowników od razu na początku. Gdzie w Balmorze kupie długi magiczny miecz :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...