Gość hydro2 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Pojawila sie fajna strzelanka FPP o tytule psychotoxic.Gra ma dosc niskie wymagania ale po screenach zapowiada sie fajnie,gral w to ktos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Wygląda nienajgorzej, na screenach. Ciekawe jak gameplay. http://www.psychotoxic.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 no... całkiem całkiem.... A kiedy to wychodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 http://www.psychotoxic.de/screenshots.php?...p=22%20jul%2004 - ale o tso chosi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Czemu nikt nie pisze o tej grze?Przecierz zawsze roi sie od komentarzy do shooterow.Chociaz napiszcie czy dobra czy kiszka,czy dobra grafa muza klimat fabula itd.BO nie wiem czy ja wciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Szpak wywal te będzie link a tak trzeba kopiować ;) BTW Jeśli chcesz aby było widać zdjęcie to musisz podać adres bezpośrednio do zdjęcia a nie do strony gdzie ono jest czyli na końcu musi być rozszerzenie np. jpg/bmp/itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Czemu nikt nie pisze o tej grze?Przecierz zawsze roi sie od komentarzy do shooterow.Chociaz napiszcie czy dobra czy kiszka,czy dobra grafa muza klimat fabula itd.BO nie wiem czy ja wciagac tzn kupić ;] Wyszła i bez echa, chyba nic ciekawego z tego nie jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jest gdzieś demko? Na gamershellu nie ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 http://www.3dgamers.com/games/psychotoxic/#filelist filmy i patch dla kart ATI ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 No wlaśnie nie wiem co z tą grą... na screenach wyglaa ciekawie...w ojczyźnie(niemcy) dostaje oceny w okolicach 7-8, więc nie jest źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ja raczej widze 50% w GameStarze (Austria, ale magazyn niemiecki), wiec kaszanka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja raczej widze 50% w GameStarze (Austria, ale magazyn niemiecki), wiec kaszanka. 1029934[/snapback] pojawilo sie angielskie demko tej gry http://www.gamershell.com/download_8314.shtml ale od razu mowie mozecie tego nie zasysac ..szkoda czasu juz dawno nie widzialem takiego gniota :lol: wyglada jak amatorska produkcja z nieco wiekszym budzetem - glowna postac bohaterki ..maxymalnie czerstwa cycata lala ubrana jak ###a (nie bede uzywal epitetow) no i te pasemka we wlosach , jeden wielki obciach :blink: :lol: - animacja postaci , zenada, zenada , zenada ...szczegolnie to co maja z nogami :lol: - AI postaci (buahaha) w tej grze nie ma takiego terminu...postacie widza ciebie z odleglosci kilometra i od razu otwieraja ogien nie probujac sie schowac za niczym ..od czasu do czasu robia takie smieszne przewroty (must see :lol: ) - grafika poziomow i postaci :blink: sorry ale to co jest w grze stoi niewiele wyzej od poziomu 1 unreala a mamy 2005 rok .. :D JEsli mimo wszystko ktos chce sie posmiac i ma troche czasu do stracenia to zapraszam (link podalem na gorze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swarorzyc Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Popieram kolege, nie warto nawet dema ściagać, szkoda czasu. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Też siciągnełem demko kompletne dno ale ma małe wymagania sprzentowe u mnie chodziło płynnie z grafą na maxa B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zastanawiałem sięczy ssać demko ale po powyższych wypowiedziach dam sobie spokój i ściągne demko Splinter Cella. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ta gra to prawdziwa padaka, myślałem że full będzie inny niż demo... no ale się myliłem. Feee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 no niedobrze ;] właśnie kupiłem ale powiem że nie kosztował mnie tyle co w skplepie ;]wiec jak gniot to trudno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...