Skocz do zawartości
Gość hydro2

Psychotoxic

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu nikt nie pisze o tej grze?Przecierz zawsze roi sie od komentarzy do shooterow.Chociaz napiszcie czy dobra czy kiszka,czy dobra grafa muza klimat fabula itd.BO nie wiem czy ja wciagac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szpak wywal te będzie link a tak trzeba kopiować ;)

BTW Jeśli chcesz aby było widać zdjęcie to musisz podać adres bezpośrednio do zdjęcia a nie do strony gdzie ono jest czyli na końcu musi być rozszerzenie np. jpg/bmp/itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nikt nie pisze o tej grze?Przecierz zawsze roi sie od komentarzy do shooterow.Chociaz napiszcie czy dobra czy kiszka,czy dobra grafa muza klimat fabula itd.BO nie wiem czy ja wciagac

tzn kupić ;]

Wyszła i bez echa, chyba nic ciekawego z tego nie jest :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej widze 50% w GameStarze (Austria, ale magazyn niemiecki), wiec kaszanka.

1029934[/snapback]

pojawilo sie angielskie demko tej gry http://www.gamershell.com/download_8314.shtml

ale od razu mowie mozecie tego nie zasysac ..szkoda czasu

juz dawno nie widzialem takiego gniota :lol: wyglada jak amatorska produkcja z nieco wiekszym budzetem

- glowna postac bohaterki ..maxymalnie czerstwa cycata lala ubrana jak ###a (nie bede uzywal epitetow) no i te pasemka we wlosach , jeden wielki obciach :blink: :lol:

- animacja postaci , zenada, zenada , zenada ...szczegolnie to co maja z nogami :lol:

- AI postaci (buahaha) w tej grze nie ma takiego terminu...postacie widza ciebie z odleglosci kilometra i od razu otwieraja ogien nie probujac sie schowac za niczym ..od czasu do czasu robia takie smieszne przewroty (must see :lol: )

- grafika poziomow i postaci :blink: sorry ale to co jest w grze stoi niewiele wyzej od poziomu 1 unreala a mamy 2005 rok .. :D

JEsli mimo wszystko ktos chce sie posmiac i ma troche czasu do stracenia to zapraszam (link podalem na gorze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi