Gość Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Witam, Dzisiejsze, a w zasadzie wczorajsze :) statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] (jak zawsze łeb w łeb ;]) UFO vs MaKaR & Osa & Start Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 hehe cyba sie ktos z mojego teamu obudzil i wysyla jakies jednostki =] ciekawe kto to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 pierwszy rac od dlugigo czasu trendowaci maja wiecej jednostek porzeliczonych na wykresie niz my :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 heh, ciesze sie ze jestem dosyc wysoko w aktywnosci jak na 1 komp to 91 jednostek jest spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 o zesz w morde; ktos topic przykleil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 FiDO, jak zwykle jesteś debeściak. BTW, będę się starał kleić staty na bieżąco. Żeby nie było już obsuw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 o kurde... sikor moderem?? co to sie porobilo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ano się porobiło. A raczej robiło się wczoraj. Wejdź na bany i sobie pooglądaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 mam tylko nadzieje ze nei zniszczysz tego fenomenalnego klimatu panujacego w tym dziale i ograniczysz swoja dzialanosc moderatorsa tutaj tylko do przyklejania statystyk... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ano się porobiło. A raczej robiło się wczoraj. Wejdź na bany i sobie pooglądaj. mam nadzieję ze nie dostanę bana tylko za to że liczę w Barwkompie :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No, co Ty, birdman. :!: 8O Będę obdzielał bananami wszystkich w okolicy, tak dla sportu, przecież moderatorzy nic innego nie robią. :twisted: A tak na poważnie, to na tym forum nie ma co robić, za bardzo. Zresztą wiesz, że sam liczę. A który ptak we własne gniazdo ... (tu użyto słowa powszechnie uznanego za niecenzuralne) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no no; ja nielicze dopiero z dwa tygodnie i zaczynam dochodzic do wniosku ze trza zaczac cos znowu liczyc... tylko co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no no; ja nielicze dopiero z dwa tygodnie i zaczynam dochodzic do wniosku ze trza zaczac cos znowu liczyc... tylko co? umiesz liczyć licz na siebie :). Możesz wrócić do seti :) bronić 2 pozycji i takie tam, ale jak kcesz nie :P fido gj ze statami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 e... napewno nie seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 no no; ja nielicze dopiero z dwa tygodnie i zaczynam dochodzic do wniosku ze trza zaczac cos znowu liczyc... tylko co?może Boinca ? Brawkompy sie rozszalały sa na 1 miejscu w Polsce trza by było nosa utrzeć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 e... napewno nie seti to może policz ile kasy chcesz mi dac ?? dobra propozycja ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 może Boinca ? Brawkompy sie rozszalały sa na 1 miejscu w Polsce trza by było nosa utrzeć :wink: hehehe bardzo dużo wam do nas brakuje - na razie dziennie nie liczycie nawet połowy tego co my więc w tej chwili temat nieaktualny 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nie tam boinc odpada... makar wpadnij do mnie to ci na wino dam ;) (albo 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 może Boinca ? Brawkompy sie rozszalały sa na 1 miejscu w Polsce trza by było nosa utrzeć :wink: hehehe bardzo dużo wam do nas brakuje - na razie dziennie nie liczycie nawet połowy tego co my więc w tej chwili temat nieaktualny 8) jakby wszyscy lciizacy teraz na tłiq SETI przeiedli se na boinca to szybciuko byscie stracili swoja 1 pozycje :P a staty jak zawsze eleganckie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 może Boinca ? Brawkompy sie rozszalały sa na 1 miejscu w Polsce trza by było nosa utrzeć :wink: hehehe bardzo dużo wam do nas brakuje - na razie dziennie nie liczycie nawet połowy tego co my więc w tej chwili temat nieaktualny 8) hehehehe spoko narazie nie ale podobne teksty czytałem jak zaczynaliśmy liczyć stare seti jak to było mieliśmy was gonić przez 10 lat a skończyło sie każdy wie jak :wink: o ile chłpaki zaczną liczyć boinc powinno być lepiej bo dużo liczy jeszcze stare seti ok 80 osób (ekip) :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 jakby wszyscy lciizacy teraz na tłiq SETI przeiedli se na boinca to szybciuko byscie stracili swoja 1 pozycje :P a staty jak zawsze eleganckie ;] Z pewnych powodów uważam (podobnie jak birdman) że wyniki niektórych userów z waszego teamu w starym seti są jakby to powiedzieć "niewiarygodne". A Boinc jest prawdziwym testem tego jak kto liczy. Więc myślę że mimo wszystko nie poszłoby wam tak łatwo. Chociaż nie wykluczam tego że byście nas wyprzedzili 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Z pewnych powodów uważam (podobnie jak birdman) że wyniki niektórych userów z waszego teamu w starym seti są jakby to powiedzieć "niewiarygodne" To samo można stwierdzić o waszym teamie ale jeśli czegoś sie nie da udowodnić lepiej o tym nie pisać co prawda ktoś pisał kiedyś "nie pamiętam gdzie " że udało mu sie wysłać te same próbki 2x i zostały zaliczone w każdym bądź razie jedni liczą na 1 kompie a inni na 50 jak bym sie dogadał z adinem sieci na moim uniwerku i zaczoł bym liczyć nie na 3 a na 80 kompach i generował bym zamiast 20 400-600 wu na dobę to tesz by to mało wiarygodnie wyglądało :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 To samo można stwierdzić o waszym teamie ale jeśli czegoś sie nie da udowodnić lepiej o tym nie pisać co prawda ktoś pisał kiedyś "nie pamiętam gdzie " że udało mu sie wysłać te same próbki 2x i zostały zaliczone w każdym bądź razie jedni liczą na 1 kompie a inni na 50 jak bym sie dogadał z adinem sieci na moim uniwerku i zaczoł bym liczyć nie na 3 a na 80 kompach i generował bym zamiast 20 400-600 wu na dobę to tesz by to mało wiarygodnie wyglądało :wink: Ja tylko chciałem powiedzieć że z powodu właśnie takich możliwości wyniki osiągane w starym seti nie mają przełożenia na wyniki w boinc. Boinca nie da się oszukać gdyby nawet ktoś chciał to zrobić. I być może to jest powodem że niektórzy nie chcą liczyć boinca. Sam znam osoby które liczyły w starym seti ponad 20 razy tyle co ja - a na boincu liczą niewiele więcej ode mnie (i nie mówię o osobach z waszego teamu). Mówiąc krótko, to że liczyliście w starym seti więcej od nas nie musi wcale oznaczać że tak będzie w boinc, chociaż może tak być. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 jak tylko stare seti sie skonczy to przesiadziemy sie na bioinca i znow stracicie 1st place. jak zalozylem OlsztynAmdTeam w starym seti to tez straciliscie przewage nad nami, wiec strzezcie sie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ok zobaczymy więc jak będzie wszystko zależy od tego czy liczący stare seti przeżucą się na boinca :) zawsze podobała mi sie rywalizacja z brawkompem (tylko dlatego zaczełem liczyć seti ) ps Dizzy1972 widze że masz podobny config do mojego ile liczy ci średnio prubke bo u mnie od 2:20 minut do 2:45 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 jak tylko stare seti sie skonczy to przesiadziemy sie na bioinca i znow stracicie 1st place. jak zalozylem OlsztynAmdTeam w starym seti to tez straciliscie przewage nad nami, wiec strzezcie sie :twisted:hehehe Niemiec spoko ja narazie licze na swoje konto ale jak przeżucicie sie na boina to może dołącze do waszego teamu i dożuce 4 kompy w końcu Szczytno leży blisko Olsztyna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 team w bioinku juz istnieje, ma nawet jakies punkty, ale narazie rywalizuje z C&T w Seti i bede to robil z druzyna do samego konca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 nie tam boinc odpada... makar wpadnij do mnie to ci na wino dam ;) (albo 2) qrde szkoda że uć tak daleko od wrock bo na wino to ja zawsze chetny :) Ja tylko chciałem powiedzieć że z powodu właśnie takich możliwości wyniki osiągane w starym seti nie mają przełożenia na wyniki w boinc. Boinca nie da się oszukać gdyby nawet ktoś chciał to zrobić. I być może to jest powodem że niektórzy nie chcą liczyć boinca. Sam znam osoby które liczyły w starym seti ponad 20 razy tyle co ja - a na boincu liczą niewiele więcej ode mnie (i nie mówię o osobach z waszego teamu). Mówiąc krótko, to że liczyliście w starym seti więcej od nas nie musi wcale oznaczać że tak będzie w boinc, chociaż może tak być. Cool wiesz dizzy może nie wszytkim udało sie przerzucic liczacych stare seti na boinca, tam chyba trza zmienic klienta od nowa zrobić nie wiem w sumie jesczez mnie to nie insteresowało, ale nie popadajmy w paranoje nie wszysyc są jak nasi politycy :) peace love extasy :), w sumie sam nie wiem czy bede liczył bionica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Dzięki, że tak pięknie te staty mi cyferkę zdieły a już myślałem, że nie będzie o tym śladu w histori 2222 :) Piękna robota można by napisać, szydełkowa Co do Bionika (tak piszę bo łatwiej) jak na początek projektu to staty też są po kiju :) http://www.setisynergy.com/stats/country.p...?country=Poland http://www.setisynergy.com/stats/teams.php?team=30388 Są zaliczenia i Tweaki pomału w górę wczoraj 250 dzisiaj 248 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 No w koncu swój moderator :) Niestety niose znowu złe wiesci.. w sobote bardzo wczesnie rano (6:01) wyjezdzam i wracam dopiero jakos w srodku lub pod koniec nastepnego tygodnia i z przyczyn chyba oczywistych statow nie bede mial jak zrobic. Mam nadzieje, ze jakos to przebolejecie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...