dysan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 mam taki problem mialem dane zaszyfrowana na dysku (zdjecia) zrobilem formata i niemgem tych plikow odczytac jak wylaczem szyfrowanie to pisze blad da sie cos z tym zrobic ?? tam mialem zdjecia z wakacji :(( POMOCY !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 nic - skasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 co ty gadasz ze wszystkim da sie cos zrobic pytanie tylko co cytat: ''jesli ustawiles w folderze atrybut 'private' to nawet jak zainstalujesz tego samego windowsa i tego samego usera to nic nie da bo nowa instalka bedzie miala inne 'szyfry' kodowania folderu. mozna to obejsc 'backupujac' foldery wewnetrzynm programem (backup) i rozpakowujac do innej lokalizacji bez atrybutu 'private'. wtedy pobiera odpowiednie szyfry z internetu - warunkiem jest stale podlaczenie do sieci podczas calej procedury. mozna znalezc o tym w helpie windowsa. mi udalo sie w ten sposob odzyskac dane dlatego teraz ostroznie podchodze to funkcji 'private' '' tylko ze ja z tego malo co rozumiem prubowalem to robic zrobilem kopie zapasowa i nic nic sie nie laczy z netem niesciaga zadnych szyfrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj12 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Jeśli nie zrobiłeś kopii zapasowej klucza szyfrującego to możesz z czystym sumieniem te dane skasować. Cloperflake dobrze Ci radzi - skasuj te pliki bo tylko miejsce na dysku zajmują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 fuck <span style="color:red;">[ciach!]</span>y windows ponad 1000 fotek sie poszlo jebac no nic dzieki za help narazie jeszcze zostawie to na dysku moze cos sie da zrobic jeszcze kto wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalet_ska Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam ! To jest mój pierwszy post. Ale mam nadzieję, że będzie pomocny :) Otóż miałem ten sam problem co Ty. Udało mi się to obejść. W tej chwili nie pamiętam dokładnie jak to zrobiłem, ale wiem, że bawiłem się w narzędziach administracyjnych. Znalazłem gdzieś takie opcje, co rozszerzają "uprawnienia" administratora. W każdym bądź razie gdy wziąłem właściwości zablokowanego folderu pojawiło mi się coś w rodzaju uprawnień, które mogłem ustawić. Coś tego typu: "Tylko do odczytu itd, pełna kontrola, tylko zapis, itp. Miałem możliwość przypisania praw konkretnym użytkownikom. Krótko mówiąc przejąłem własność i pozwoliło mi to na otworzenie folderu i odzyskałem dane 8) Ps. Teraz mam ten sam problem 8) i próbuję sobie przypomnieć gdzie to ja grzebałem dokladnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 kalet_ska, uprawnienia do plików/folderów a szyfrowanie to 2 rózne rzeczy i nie mają ze sobą nic wspólnego. Uprawnienia nadać sobie to nie problem, z szyfrowanymi danymi juz jest gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 a zalozmy ze mam taki sam problem ,ale zachowal mi sie folder uzytkownika w "documents and settings " ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 witam jesli faktycznie zaszyfrowales pliki ( amoze tylko sam folder ) to masz problem jest troche softu do "zabawy" w odzyskanie zaszyfrowanych plikow ( ze skutecznoscia jest roznie ) tu masz jednego linka ( wiecej sam znajdz :P ) -->> http://www.softkey.pl/catalog/program.php?ID=11765 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...