Pietrucha18 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Mam dziwny przypadek bo sempron 2800+ 64 bit nie chce pójść powyżej htt 253(win sie nie ładuje przy 255 i wyrzej) :mur: Ustawienia htt x 3 ram najwienkszy dzielnik 100 MHz zasilacz TAGAN TG480-U22 2Force przy 300 x 8 htt x 3 vcore 1,45 płyta startuje Edytowane 29 Listopada 2005 przez Pietrucha18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) Czy to mozliwe aby to DFI posiadalo MAX 350 HTT ? :blink: dziwna ogolnie przypadlosc Powyzej Odpala sie raz dobrze a raz - pisze o jakims RAID - i winda sie nie laduje ;/ o co kaman ? Edytowane 30 Listopada 2005 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czy to mozliwe aby to DFI posiadalo MAX 350 HTT ? :blink: dziwna ogolnie przypadlosc Powyzej Odpala sie raz dobrze a raz - pisze o jakims RAID - i winda sie nie laduje ;/ o co kaman ? To memki nie wyrabiają,oprócz tego jak jedziesz na wysokim htt zwieksz napiecie na chipset. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 ja ostatnio tez stracilem winde, ustawilem fsb 260 i mi hdd pogubilo pliki ;/ podrodze jeszcze cmos i wszytskood nowa poustawiac trzabylo ;/ wiecej jak 260 narazie niemoge wycisnac ;/ probowałem 262fsb cpu 9x262 , 1,55V+110%, mem. 166 3-3-3-8 2,9V, chipset 1,7V :? aktualnei ciagle ade na 250, ale jakeis jajca mi sie dzieja, niektore programy nie odpowiadaja prawidlowo ;/ dopiero zadrugim razem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 ja ostatnio tez stracilem winde, ustawilem fsb 260 i mi hdd pogubilo pliki ;/ podrodze jeszcze cmos i wszytskood nowa poustawiac trzabylo ;/ wiecej jak 260 narazie niemoge wycisnac ;/ probowałem 262fsb cpu 9x262 , 1,55V+110%, mem. 166 3-3-3-8 2,9V, chipset 1,7V :? aktualnei ciagle ade na 250, ale jakeis jajca mi sie dzieja, niektore programy nie odpowiadaja prawidlowo ;/ dopiero zadrugim razem :? Do którego slotu masz wpięty SATA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) No to zrobilem akcje "Otwieramy okno i dzieki temu komp ma chlodno" i uzyskalem dodatkowe 5 sekund w SPi :) Moje DFI przekroczylo HTT=350MHz...dokladnie CPU chodzil na 2824MHz czyli 8x353MHz :P Napiecie na chipsecie mialem ustawione na 1.8V :) Dla CPU na 1.7V a dla pamieci na 3.1V :) :P Tutaj dokumentacja: http://i.1asphost.com/klosiak/tweak/SuperP...13m.22s.KSK.jpg Oczywiscie wyniczek juz jest sgloszony do SuperPI Challange ;) Pozdrawiam! Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Klosiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 No to zrobilem akcje "Otwieramy okno i dzieki temu komp ma chlodno" i uzyskalem dodatkowe 5 sekund w SPi :) Moje DFI przekroczylo HTT=350MHz...dokladnie CPU chodzil na 2824MHz czyli 8x353MHz :P Napiecie na chipsecie mialem ustawione na 1.8V :) Dla CPU na 1.7V a dla pamieci na 3.1V :) :P Tutaj dokumentacja: http://i.1asphost.com/klosiak/tweak/SuperP...13m.22s.KSK.jpg Oczywiscie wyniczek juz jest sgloszony do SuperPI Challange ;) Pozdrawiam! Brawo :wink: jesteś bezposrednio za mną.Wiesz że Hary86 przejechał się po nas jak walec drogowy i zrobił odlotowy wynik ~12:12.W piatek powinienem mieć nowe memki tak że w sobotę ruszam do kontrataku jak wyjdzie nie wiem mam nadzieję że nie będzie żle. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Brawo :wink: jesteś bezposrednio za mną.Wiesz że Hary86 przejechał się po nas jak walec drogowy i zrobił odlotowy wynik ~12:12.W piatek powinienem mieć nowe memki tak że w sobotę ruszam do kontrataku jak wyjdzie nie wiem mam nadzieję że nie będzie żle. :wink: WOW...~12:12...super wynik :P Ja niestety chyba ze swojego sprzetu wiecej nie wycisne bo nie moge zmusic memek do dzialania na dzielniku 120 ktory jest mi brardzo potrzebny bo pamieci powyzej 235MHz przy 1T nie chodza a na 2T chodza niewiele wyzej wiec wyniku nie poprawie jak troche podciagne CPU i memki do 240MHz ale na 2T :( Zycze udanego kontratakowania :D :D :D a dla Hary86 jeszcze raz gratulacje tak dobrego czasu w SuperPi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ja mam pytanie za 100 punktow nie wiem czemu po wgraniu nowego biosa no i wyczyszczeniu COMOS mam cos takiego ze wentyl na procku wlacza mi sie wylko gdy zalacze kompa - po czym gdy wejde juz do windy wentyl nie chodzi ,,,, temp procka ok 20-21 stopni w idle ,,, dodam ze wczesniej cooler chodzil spokojnie ... wiec co sie moglo stac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Ja mam pytanie za 100 punktow nie wiem czemu po wgraniu nowego biosa no i wyczyszczeniu COMOS mam cos takiego ze wentyl na procku wlacza mi sie wylko gdy zalacze kompa - po czym gdy wejde juz do windy wentyl nie chodzi ,,,, temp procka ok 20-21 stopni w idle ,,, dodam ze wczesniej cooler chodzil spokojnie ... wiec co sie moglo stac ?? Juz wczesniej o tym pisalem ;) Skoro temp CPU masz na poziomie 20-21'C to wtedy plyta odlacza zasilanie od wentylatora bo najnizsza temperature przy jakiej maja sie zlaczac wentylki mozna w BIOSie ustawic na 25'C.Sprawdz czy Ci wentylator startuje jak masz obcizone CPU :) i poustawiaj wszystko w BIOSie tak jak trzeba :) Chodzi o te opcje zwiazane z kontrola wentylatorow w zaleznosci od temperatury :) Jak nie bedzie dzialalo dobrze to zainstaluj SmartGuardian i w nim wszystko poustawiaj tak jak Ci pasuje w zakladkach CPU FAN,Chassis FAN oraz to zeby sie wlaczal przy starcie Windowsa i powinno chodzic :P Edytowane 3 Grudnia 2005 przez Klosiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Juz wczesniej o tym pisalem ;) Skoro temp CPU masz na poziomie 20-21'C to wtedy plyta odlacza zasilanie od wentylatora bo najnizsza temperature przy jakiej maja sie zlaczac wentylki mozna w BIOSie ustawic na 25'C.Sprawdz czy Ci wentylator startuje jak masz obcizone CPU :) i poustawiaj wszystko w BIOSie tak jak trzeba :) Chodzi o te opcje zwiazane z kontrola wentylatorow w zaleznosci od temperatury :) Jak nie bedzie dzialalo dobrze to zainstaluj SmartGuardian i w nim wszystko poustawiaj tak jak Ci pasuje w zakladkach CPU FAN,Chassis FAN oraz to zeby sie wlaczal przy starcie Windowsa i powinno chodzic :P to rozumiem że nie na wszystkich biosach ta kontrola wentyli z biosu działa poprawnie ? bo u mnie właśnie tak jakby nie działała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czy to mozliwe aby to DFI posiadalo MAX 350 HTT ? :blink: dziwna ogolnie przypadlosc Powyzej Odpala sie raz dobrze a raz - pisze o jakims RAID - i winda sie nie laduje ;/ o co kaman ? max HTT zalezy w dużym stopniu od proca ... miałem pare (A64) i śmigały różnie od 310 do 370 na S754 i od ok 360 do 480 na S939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Spoko' co do procka i HTT to problem byl taki ze mialem ustawione HT x 4 dlatego przy 350 HTT glupial ... ustawilem teraz (na codzien) HT 3 x 350 i chodzi lajt - 2800 mhz (1,55v) a co do tego coolera to rzeczywiscie w biosie byla wlaczona opcja juz jest all okey - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Panowie nowy Problem ... ;-/ komp przechodzi 3dmarka i chodzi rownie extra w grach przy 2,9 ghz ... i grafika nie KRECONA ... ten sam proc ale Grafika podkrecona = zwisy w grach 3dmarkach ;/ zanizylem taktowanie prockowi do 2,7ghz ... i podkrecilem grafe dalej to samo zwisy w grach 3dmarkach ;/ Probowalem juz grafike podpiac pod osobny zasilacz / zmniejszalem-zwiekaszalem V na Agp ... odinstalowalem garta ... itp i nic to nie daje ... HU.. mi z procka 2,9 ghz i DFI - jak grafiki nie moge podkrecic do 680/860 jak dawniej na Nforce 2 ;-/ Wie ktos z was o co moze chodzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LNeus Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 chcialem sie o cos zapytac napiecie na procesor mam ustawione w biosie na 1,4V czyli takie jak byc powinno na Semprona 2800+ i cpu-z i inne programy diagnostyczne pokazuja mniejsze napiecie: od 1,360 do 1,392 (waha sie) natomiast jak go obciaze, przykladowo sp2004 to juz napiecie sie zwieksza i waha sie pomiedzy 1,392 a 1,4V i chcialem zapytac czy to dziala w ten sposob ze procesor sam sobie pobiera tyle napiecia ile potrzebuje ? a moze źle mysle i mam kiepski zasilacz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 chcialem sie o cos zapytac napiecie na procesor mam ustawione w biosie na 1,4V czyli takie jak byc powinno na Semprona 2800+ i cpu-z i inne programy diagnostyczne pokazuja mniejsze napiecie: od 1,360 do 1,392 (waha sie) natomiast jak go obciaze, przykladowo sp2004 to juz napiecie sie zwieksza i waha sie pomiedzy 1,392 a 1,4V i chcialem zapytac czy to dziala w ten sposob ze procesor sam sobie pobiera tyle napiecia ile potrzebuje ? a moze źle mysle i mam kiepski zasilacz ? :D w DFi tak jest :D nie masz co sie martwić, chociaz zapewne jest to też spowodawane słabym zasilatorem ;) Jaki masz zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 chcialem sie o cos zapytac napiecie na procesor mam ustawione w biosie na 1,4V czyli takie jak byc powinno na Semprona 2800+ i cpu-z i inne programy diagnostyczne pokazuja mniejsze napiecie: od 1,360 do 1,392 (waha sie) natomiast jak go obciaze, przykladowo sp2004 to juz napiecie sie zwieksza i waha sie pomiedzy 1,392 a 1,4V i chcialem zapytac czy to dziala w ten sposob ze procesor sam sobie pobiera tyle napiecia ile potrzebuje ? a moze źle mysle i mam kiepski zasilacz ? :D zaopatrz się w miernik napięcia, bo jeszcze nie napisali programu który by poprawnie zczytywał napięcia z mobo dlatego nie sugeruj się programami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Panowie nowy Problem ... ;-/ komp przechodzi 3dmarka i chodzi rownie extra w grach przy 2,9 ghz ... i grafika nie KRECONA ... ten sam proc ale Grafika podkrecona = zwisy w grach 3dmarkach ;/ zanizylem taktowanie prockowi do 2,7ghz ... i podkrecilem grafe dalej to samo zwisy w grach 3dmarkach ;/ Probowalem juz grafike podpiac pod osobny zasilacz / zmniejszalem-zwiekaszalem V na Agp ... odinstalowalem garta ... itp i nic to nie daje ... HU.. mi z procka 2,9 ghz i DFI - jak grafiki nie moge podkrecic do 680/860 jak dawniej na Nforce 2 ;-/ Wie ktos z was o co moze chodzic ? na moje oko problemy z energią :D pewnie karta chce wiecej papu niż AGP jest w stanie dostarczyć moooooooooooooże VDDQ na karcie by coś pomogło ? LNeus- to normalne - DFI zaniża napięcia a wahania zależą od stabilnośći linii 12V ale nie tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LNeus Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) moj zasilacz to NeoTec x3800 (moc 380W) wydaje mi sie ze nie powinien byc za slaby, mierzylem napiecie na molexach i mialem 12,4V (ktos juz mi tu pisal ze tak sie mierzy, najprostszy sposb, wiec tak zrobilem) jesli chodzi o mierzenie napiecia na procesorze to nie wiem w ktorym miejscu przylozyc kabelki :-) a moja grafa to pozyczona riva tnt 2 m64 (nie mialem kasy od razu zeby kupic cos sensownego wraz z resztą kompa, wiec na jakis czas musialem pozyczyc to cudo :-) , tak na marginesie to niedlugo zamierzam kupic x800 GT na AGP, mam nadzieje ze zasilacz to uciagnie - w sumie chyba powinien, no nie ? ;-) ) Edytowane 8 Grudnia 2005 przez LNeus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mój epox po raz 2gi szlag trafił, leży w serwisie, w sumie działał ok 4 dni z tego ani dnia bez problemów. Kupiłem DFI bo bym tego epoxa chyba rozku***ł o ścianę jakby znowu się zwalił.... Wszystko ok ale jak dam HT powyżej 300 to pc się restartuje przy wchodzeniu do windy (Mnożnik HT x3) a jeśli mnoznik jest 2,5 to pojawia sie komunikat ze nie mozna czytac z dysku czy jakos tak i windows tez sie nei bootuje. WTF? Na epoxie proc chodził 320 x 8 (HT x3) i było ok więc to nie wina procka. Napięcie też dałem mu odpowiednie a pamięci są na dzielniku 100 więc też ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Szybkie pytanie do posiadaczy DFI NF3. Co lepiej bedzie sie podkrecac/dzialac: 2x512 Hynix D43 1x1024 Hynix D43 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mój epox po raz 2gi szlag trafił, leży w serwisie, w sumie działał ok 4 dni z tego ani dnia bez problemów. Kupiłem DFI bo bym tego epoxa chyba rozku***ł o ścianę jakby znowu się zwalił.... Wszystko ok ale jak dam HT powyżej 300 to pc się restartuje przy wchodzeniu do windy (Mnożnik HT x3) a jeśli mnoznik jest 2,5 to pojawia sie komunikat ze nie mozna czytac z dysku czy jakos tak i windows tez sie nei bootuje. WTF? Na epoxie proc chodził 320 x 8 (HT x3) i było ok więc to nie wina procka. Napięcie też dałem mu odpowiednie a pamięci są na dzielniku 100 więc też ok już było kiedyś, że to zazwyczaj błąd źle ustawionych pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) tomekmak jak jeszcze nie kupiles tych nowych hynixow ktore nie beda sie krecic to kup cos na winbondzie:) 240 2-2-2-5 jest znacznie lepsze niz 250 3-3-3-9 nawet jesli tyle z hynixow wycisniesz bo ze speedpremium prawie na bank. ps 2x512 zwykle sie lepiej kreci niz 1x1024 LNeus: X380 na bank to uciagnie wiec nie tu problem (chyba ze ciebie tez denerwuje ze go slychac z 2 pokoju..) na 300W fortronie mam sporo mocniejszy config i 0 problemow z zasilka.pozatym te odchylenia od normy nie sa chyba takie zeby sie martwic;] Edytowane 9 Grudnia 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LNeus Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 LNeus: X380 na bank to uciagnie wiec nie tu problem (chyba ze ciebie tez denerwuje ze go slychac z 2 pokoju..) na 300W fortronie mam sporo mocniejszy config i 0 problemow z zasilka.pozatym te odchylenia od normy nie sa chyba takie zeby sie martwic;] akurat ze szumem nie mam problemow, caly czas sluchawki na uszach :-P w sumie nie ma sie czym martwic chyba... ale nie wiedzialem ze mam jakies odchylenia od normy i wlasnie chcialem o to zapytac, czy te drobne wahania w odczycie Vcore przez rozne programy to sa jakies odchylenia i czy tak nie powinno byc, czy Wam tez sie waha jak pokazuje cpu-z, smartguardian, lub speedfan czy tylko mi ? a moze macie napiecie bez zmian ? w biosie ustawione przykladowo 1,4V i tak jest caly czas, bez zadnych zanizen lub zawyzen przez odczyt wyzej wymienionych programow i jak skała te 1,4V bez przerwy pokazuje ? wiem ze smieszne pytanie, ale jestem ciekaw czy tylko ja tak mam ze sie zmieniaja te wartosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 tomekmak jak jeszcze nie kupiles tych nowych hynixow ktore nie beda sie krecic to kup cos na winbondzie:) 240 2-2-2-5 jest znacznie lepsze niz 250 3-3-3-9 nawet jesli tyle z hynixow wycisniesz bo ze speedpremium prawie na bank. ps 2x512 zwykle sie lepiej kreci niz 1x1024 a jak sie ma sprawa z napieciem dla winbondow? plyta moze podac do 3.1V nie za malo ? i gdzie jeszcze speedpremium dostane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 plyta podaje do 3,2V bez niczego.po prostym modzie zasilacza spokojnie 3,45V potem u mnie nie bootuje.vmoda napiecia pamieci nie polecam... moja plyta po tym padla i pojechala do kalisza na 2tyg sanatorium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wczoraj dostałem nowe memki (w sygn) i przystąpiłem do testów pod kątem współpracy z mobo i prockiem.Okazało się że kontroler w procku skutecznie przyblokował możliwości memek; poszły na 270MHz 2,5-3-3-7 1T. Tutaj test. :wink: Poprawa wyniku w spi16m zapewne nie będzie wielka (może parę sek). :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FenX Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Tak czytam te posty ,i coraz bardziej mi żal wywalić 400zł dla kilkuset dodatkowych mhz.. mozna to dolozyc do proca i odrazu miec lepszego..Chyba jej nie kupie ,bo irytowalyby mnie te resety,zmiany biosu,cmosy grzejace sie chipstety i zle rozmieszczenie...Za 400zł to powinna być cud miód płyta ,a nie jeszcze jakieś usterki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Tak czytam te posty ,i coraz bardziej mi żal wywalić 400zł dla kilkuset dodatkowych mhz.. mozna to dolozyc do proca i odrazu miec lepszego..Chyba jej nie kupie ,bo irytowalyby mnie te resety,zmiany biosu,cmosy grzejace sie chipstety i zle rozmieszczenie...Za 400zł to powinna być cud miód płyta ,a nie jeszcze jakieś usterki...To jest cud miód płyta, i mniej problematycznej pod s754 nie znajdziesz. A resety, biosy(ja nie stwierdzilem takich problemow, ale skoro tak napisales... heh)... no coż, taki urok OC i nie ma plyty idealnej w 100%... A ta jest idealna w 99,9%! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Tak czytam te posty ,i coraz bardziej mi żal wywalić 400zł dla kilkuset dodatkowych mhz.. mozna to dolozyc do proca i odrazu miec lepszego..Chyba jej nie kupie ,bo irytowalyby mnie te resety,zmiany biosu,cmosy grzejace sie chipstety i zle rozmieszczenie...Za 400zł to powinna być cud miód płyta ,a nie jeszcze jakieś usterki... bo nie mial MSI k8n nf3 939 ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...