P!otrek 1983 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ktoś jej słucha? :D Link do fajnej strony: http://www.antypaschalska.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Link do fajnej strony: http://www.antypaschalska.prv.pl/ Wygląda na to że autor tej stronki coś Kaji nie lubi.... ciekawe czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Wygląda na to że autor tej stronki coś Kaji nie lubi.... ciekawe czemu?Widać niebardzo, ja też za nią nie przepadam... Ale autor tej strony chyba nie jest wiele mądrzejszy od niej samej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ja jej nie słucham i tyle... ale poza tym dlaczego mam jej nie lubić? Ani mnie ziębi ona ani "grzeje" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja jej nie słucham i tyle... ale poza tym dlaczego mam jej nie lubić? Ani mnie ziębi ona ani "grzeje" :DNikt nie kaze Ci jej nie lubic, ale sporo osob wscieka sie na nia dlatego, ze lansuje sie muzyczne beztalencie (czyz nie?) "....przyjaciel poooootrzeeebnyyyyyyyyyyyy ooooood zaaaaaaraaz......" :lol: wypromowane przez szmirowaty serial. Dla wielu gowniar ta panna to ich idolka :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Hehehehe nikt jej nielubi :lol: - ja tez :twisted: :twisted: :twisted: strona jest niezła, w ksiedze gości ktoś nawet podał numer na gsm jej fagasa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 autor przesadzil troche, ale zgadzam sie z przedmoowca-paszczu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 autor tej strony jest nieźle wyluzowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Szczegonie mozna sie wkurzyc jak spiewa takom piosenke w kturej powtarza caly czas jedno zdanie Shit ! . I zgarnia na tym kupe kasy chociaż nic trudnego nie robi :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja tam nie slucham tego chlamu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Calosc jedynie potwierdza, ze ludzie kochaja kicz i kupia wszystko, co kolorowe i sie swieci (niewazne, ze to calkowita szmira i beztalencie). A ze sama "artystka" zarabia na tym pieniadze, to jej prawdopodobnie zwisa, co inni o jej "tworczosci" mysla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 hehe A kto slucha ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 A kto ogladal Kiepskich z Paschalska :? Tak zje**c taki serial :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Kaja to nie moja mocna strona :D drze sie jak stare prześcieradło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 a o kim mowa :P Bosze jak można oglądać klany i te inne brazylijskie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jak wy tak możecie pisać, Kaja jest najlepsza!! Paszczu!! Jak mogłeś napisać, że ona jest beztalenciem!! Skopie Ci za to przy najbliższej okazji dupe, no i wyklucze Cię z fan klubu ICH TROJE!! :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Macie fanklub Ich Troje i nic nie piszecie?? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jak wy tak możecie pisać, Kaja jest najlepsza!! Paszczu!! Jak mogłeś napisać, że ona jest beztalenciem!! Skopie Ci za to przy najbliższej okazji dupe, no i wyklucze Cię z fan klubu ICH TROJE!! :wink: :wink: :wink: :wink: aż się zdziwiłem że nie masz nic do mnie za krytykowanie brazylijskich seriali :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 No baaaaa, zara walne topic, bedzie sie można zapisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...