Gość Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam, Dla tych co moze nie wiedza napisze, ze ostatnio statow nie bylo, bo w zeszla sobote wczesnie rano wyjezdzalem i caly tydzien mnie nie bylo. Dzisiaj wiec kumulacja Dużego Lot... yyy.. statystyk... :) Zeby tylko nikt nie przedawkowal :] 2004-09-10 - 2004-09-17 Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] 2004-09-17 - 2004-09-24 Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No to kleimy. FiDO jak zwykle GJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hehhe nie jest zle ciagle jestem na liscie najaktywniejszych mimo ciaglych problemow ze zgrywaniem pakietow i wysyalniem wynikow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 a my trzymamy wysoka 3 pozycje ;] licze, ze reszta druzyny obudzi sie ze snu zimowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 fajne, fajne ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 BTW zglaszam sie z oficjalna prosba do OAT. Wrzuccie troche na luz, bo psujecie najciekawsza rywalizacje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 BTW zglaszam sie z oficjalna prosba do OAT. Wrzuccie troche na luz, bo psujecie najciekawsza rywalizacje :Pa moze boisz sie, ze was wyprzedzimy :P Niech terdowaci przyspiesza :P my wrocilismy "mniej wiecej" do formy z przed wakacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 BTW zglaszam sie z oficjalna prosba do OAT. Wrzuccie troche na luz, bo psujecie najciekawsza rywalizacje :PTo znaczy, ze niby mamy wstrzymać się z wysyłaniem przeliczonych jednostek, czy przestać liczyć w ogóle? :twisted: Myślę, że nie przejdzie ani jedno, ani drugie. Ale może wypowie się prezes OAT, czyli ciągle biegnący (ciekawe dokąd?) Ufok Niemiec. UPDATE: Oooo, już się wypowiedział. :P Wiedziałem, że tak będzie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Ale ja tak grzecznie prosze... :P bo Was nie uwzglednie w statach ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 TERROR :twisted: Dzięki FiDO :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 nie wiem co sie stalo, ale przez 2 dni ktos sie posluchal, ale dzisiaj nie wytrzymal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 a juz myslalem, ze mi sie udalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...