sebx Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 w e-sklepie ProLine :-) Może to kogoś zainteresuje ... ja u nich kupiłem swoją płytę główną i jestem zadowolny ( z ceny i terminowości dostawy też :-) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ale chyba ma zablokowany mnożnik..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Jest to bardzo prawdopodobne ale nie w 100% - nie wiem nic na ten temat . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 giga multimedia cge koło gusu. Mieli ostaaaaaatnio (10 dni temu) bartki aqzea 0412 mpmw odblokowany mnożnik miałem 2 oba biegały 2300 mhz i v-core 155-1.58 390 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letus Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zamówiłem we wtorek, dziś odebrałem. Profesionalna obługa z ich strony. Procek z serii AQZEA0412MPMW i po małych poszukiwaniach na forum wyczytałem że ma odblokowany mnożnik, narazie nie potwierdzam bo go jeszcze nie testowałem, leży sobie spokojnie w kartoniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 2 aqzea 0412 mpmw miały odblokowany więc twój też ma do tego się świetnie kręcą pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamniol Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 jaki jest adres email tego sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 jaki jest adres email tego sklepu Wejdź na www.proline.pl i poszukaj adresu mailowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 UWAGA !!! Te procesory to resztki i mają UKRUSZONE rdzenie w różnym stopniu !!!! PROLINE odwalił chamówę i sprzedaje je jako normalne w pełni sprawne Wczoraj kupiłem 0412 i rzeczywiście jest odblokowany mnożnik i powiedziano mi że wszystki mają ukruszone rdzenie !!!!!!!! na moim jest minimalne ukruszenie na samym brzegu Byłem dzisiaj sprawdzić i pooglądałem inne procesory to są one jeszcze gorsze strasznie pokiereszowane. Do tej pory zawsze kupowałem w Proline, ale chyba będzie trzeba przenieść sie do Arestu lub Poplandu. Bardzo się zawiodłem na firmie PROLINE !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 to ładnie w fajfusa robią moja aqzea 0412 mpmw na 100% nie ma żadnych ukruszeń tylko pochodzi z giga multimedia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 poprostu powróciły Bartony AMD chyba wraca do nich bo mu sprzedaż spada lepszy Celeron D od Semprona :lol: w jednej hurtowni widziałem 100szt i w drugiej też full cena około 400zł w detalu ? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Z tego co wiem, takie przyslalo teraz AMD do dystrybutorow z gwarancja dzialania - sam nie wierzylem ze tak pokruszone procki moga dzialac i sie krecic i... przegralem w zakladzie browca :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ale to świadczy bardzo źle o waszej firmie że wpychacie ludziom uszkodzone rdzenie. Zresztą dzisiaj byłem w sklepie w Lubinie i koleś miał pod ladą 0412 z wyraźnym ukruszeniem. A koleś do mnie że on nie ma żadnych ukruszeń. MEGA ROTFL. Ale jakiemuś noobowi go wciśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1derful Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 UWAGA !!! Te procesory to resztki i mają UKRUSZONE rdzenie w różnym stopniu !!!! PROLINE odwalił chamówę i sprzedaje je jako normalne w pełni sprawne Wczoraj kupiłem 0412 i rzeczywiście jest odblokowany mnożnik i powiedziano mi że wszystki mają ukruszone rdzenie !!!!!!!! na moim jest minimalne ukruszenie na samym brzegu Byłem dzisiaj sprawdzić i pooglądałem inne procesory to są one jeszcze gorsze strasznie pokiereszowane. Do tej pory zawsze kupowałem w Proline, ale chyba będzie trzeba przenieść sie do Arestu lub Poplandu. Bardzo się zawiodłem na firmie PROLINE !! Jak niedawno pytałem w arescie o te procki to sytułacja byłą tak sama. Z tym ze o ukruszeniu tych procesorów dowiedziałem sie dopiero przy kontrolnym telefonie pracownika firmy. Oczywiście z miejsca zrezygnowałem. A najlepsze jest to ze takie procki sprzedaje sie po normalnych cenach, oczywiście biorąc pod uwage ze sprzedawca wie co sprzedaje, tak jak było w przypadku Arest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fro$ Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 mam dwa z tej serii AQZEA0412MPMW - zadnych ukruszen ale zastanawia mnie fakt dlaczego ten procek jest identyfikowany jako mobile? http://v3t.a.cdi.pl/download/rozne/barton.jpg moze ten typ tak ma? L5 (od prawej) przeciete 3 z 4mostkow, L12 (od lewej) pierwszy przeciety. vcore na asusie kt880 pokazuje w bios'ie 1.612V poki co na fsb200MHz nie chce isc (przy 1.75V - sys wypisuje rozne glupoty ;) ) chociaz mozna obwinic RAM bo sa stare pc2100 dzialajace w dualu na tej plytce lecz chyba jest blokoada zeby chodzily asynchronicznie? Poki co nie wglebiam sie temat i czekam na kaske ^^ na RAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letus Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Mój jest odrobinkę tylko draśnięty, z daleka nie widać :D. Sprawdziłem go i bez problemów ruszył 11x200. Więcej nie miałem czasu sprawdzić bo nie mam jeszcze kompa złożonego a "rozruch" to u kolegi zrobiłem :). A jeśli macie ktoś możliwość zróbcie foty swoich "ukruszonych rdzeni" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 moja aqzea 0412 mpmw biega 2300 przy 1.57 v wmordejeżyście jak dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fro$ Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 pytanko do tych prockow z tej serii: tez np. cpu-z czy tez CrystalCPUID40 identyfikuje jako mobile? http://v3t.a.cdi.pl/download/rozne/barton2.jpg http://v3t.a.cdi.pl/download/rozne/barton3.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...