Karuzo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Ostatnio po obejrzeniu trailera z gry Expand Rally przepomnialo mi sie to milo uczucie, jakim jest przechodzenie ciarek przez plecy. I teraz mam takie pytanie. Mozecie podac tutaj nazwy, badz linki do filmow, utworow, ktore sprawialy, ze jak poglosiliscie muze, to prawie rzucalo Wami po krzesle ? Wstawiajcie wszystko, co tylko Wam sie przypomni - trailery, teledyski, filmy z klubow, no wszystko co Was rusza. Ja mialem tak podczas ogladania: Wyjazd klubu Ekwador na Love Parade, Sunrise with Ekwador w Kolobrzegu 2003, 3dMark 2001 SE (poczatek demka). Wiecej narazie nie moge sobie przypomniec. Jak cos to zrobie update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 (...) Wyjazd klubu Ekwador na Love Parade (...) O rany! Miałem (wątpliwą) przyjemność oglądania tego i.... Ale dobra.... o gustach się nie dyskutuje.... :roll: A wracając do tematu, z tego co ostatnio pamiętam to: trailer do Matrixa 2 i filmik o Ibizie (ktoś kiedyś na forum dał linka). No i zapach niektórych kobiet przyprawia o straszliwe ciarki...... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mi przy pierwszym orgaźmie takie jakieś ciarki latały w okolicach lędźwi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mi przy pierwszym orgaźmie takie jakieś ciarki latały w okolicach lędźwi :D Kurcze, rzeczywiscie cos w tym jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 mi przechodzily na widok ewokow i gungan. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 a ja jestem trendy i mi ciarki przechodzą jak jest zimno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Tiaa, pierwszy orgazm z pewnością.... :D Krótki moment, gdy jadąc na rollercoasterze zaczynasz zjeżdzać w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Jak oglądam/słucham czegoś naprawde dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Ekwador, low perejd.... no koment widzialem filmiki z ekwadoru, ale niestety nie wiem jaka muze grali bo wszystko bylo zagluszone przez gwizdki.... hahahaha ciarki odczuwam przy: Plastikman (as Richie Hawtin) - Live At I Love Techno 6.mp3 Timo A. Hummel - LIVE at Alte Weberei Nordhausen 22.02.2004.mp3 i w paru innych setach do ktorych nie mam tracklist, wiec nie moge podac dokladnych utworow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mi przechodzą ciarki jak gryzę ręcznik. Serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 jak jest zimnoo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 durśfal lub lewatywka kochana :lol: :lol: :lol: :lol: płyty Pink Floyd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mi ciarki przechodziły przy oglądaniu trailerów "Romeo musi umrzeć", "Mortal Kombat", "Piękny Umysł". Ściagniejcie je sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 zlejcie sie w baty przy -15C mrozu to zobaczycie jakie wam przejda ciarki po plecach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 niektóre piosenki Bjork,Massive Attack, a także ze ścieżki dźwiękowej do Fight Club... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Jedyne teraz co mi przyszło do głowy to jedna mp3 Carl Orff - O Fortuna (Techno Remix) :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 A mi... jak :) Hmmm... Oglądałem końcówke Requiem for a dream - ostatnie pare minut... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mi ciary chodza jak slucham Seek and Destroy Metallicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 1. Przejazd stada rozbrykanych paznokci po ścianie 2. Przejazd widelca/noża po patelni 3. Wishmastery Nightwish'a / niektóre kawałki z setów PvD, Tiesto i Franka Bizzare 4. Gry -muzyka: Deus Ex, Unreal, UT, -całokształt: AvP. 5. Filmy: "Event horizon", "Oszukać przeznaczenie" (1 i 2) no i oczywiście "Obcy" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 dj tiesto - flight 643 remixy sam sharpa :) giusepe przesadzasz z tymi gwizdkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 a widzieliscie ten film caly co zabijaja tego amerykanina ?? no to tam jest jedna wielka ciarka ... linku nie podam bo zabronione i sa tu niepelnoleti ... a tak to jak gram w DooM 3 i jestem sam i jest ciemno to doslownie sie boje ... ;] a w zyciu to przechodzily mnie ciary jak kumpel wciagal kreche dlugosci 5 cm ... a ja wiedzialem ze potem ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 muza w omenie, zawsze jak ktos ginal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 oj nie przesadzam, moze mialem jakas slaba kopie ale non stop same gwizdki i w tle ledwo slyszalna muzyka (czyt. wixa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 czesto jak ogladam anime i star wars to ciarkow dostaje, jare jare ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mi ciary chodza jak slucham Seek and Destroy Metallicy BRAWO!!! ...a mi jak Hetfield kończy ostatnią zwrotkę "Fade to black" ...death greets me warm, now I will just say goodbye... gooodbyeeeeeeee! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 O tak ... Co do niekontrolowalnych odruchow, to jeszcze dorzuce machniecie glowa (headbanga, mimo, ze wlosy mam raczej krotkie) i wyrzucenie prawej reki do gory z palcami w "różki" :> przy wyspiewaniu "battery" na S&M - nie moge sie opanowac. BATTERY !! yeah :] Metal up your asses :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 slyszalem ze niezle ciarki mozna dostac w wc wypuszczajac ciufcię ;) zimny poranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 filmik o Ibizie (ktoś kiedyś na forum dał linka). O tak :twisted: :twisted: :twisted: Kurczę... Pamięta ktoś jego nazwę ? :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 filmik o Ibizie (ktoś kiedyś na forum dał linka). O tak :twisted: :twisted: :twisted: Kurczę... Pamięta ktoś jego nazwę ? :idea: Dokładnie: Ibizas_Children-kavehg_at_hotmail_com-www_tranceaddict_com.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 O tak ... Co do niekontrolowalnych odruchow, to jeszcze dorzuce machniecie glowa (headbanga, mimo, ze wlosy mam raczej krotkie) i wyrzucenie prawej reki do gory z palcami w "różki" :> przy wyspiewaniu "battery" na S&M - nie moge sie opanowac. BATTERY !! yeah :] Metal up your asses :P ...a propos seek and destroy... :oops: coś mi sie przypomniało... :lol: leży sobie na lycosie z miesiąc już... nagrałem bo chaos kciał posłuchać :lol: troche mnie poniosło :oops: możecie liczyć na ciarki :lol: ale raczej od nietrafionych dźwięków :lol: Dla odważnych: YEAH! (sciagać przez "zapisz element docelowy jako...") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...