Nessay Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 witam, ostatnio mam problem, bo uzywam z regoly: xvid, ffdshow, ac3 i w niektorych filmach nie mam dzwieku, nie wiem jakiegokodeka powinienem jeszcze zastosowac? jakich wy uzywacie (nie chodzi mi o kode packi). pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Najpierw wgrywam wmcdcs8, później ffdshow i ac3. Wszysko śmiga, żadnych problemów z dźwiękiem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 ja jade na k-lite codecs pack i nie mam praktycznie zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 A ja opcji szukaj bo bylo . FFdshow i ac3 filter , a do tego gspot ( zebys wiedzial z czego film jest poskladany ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 kodek wmv :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Po za opcją "było, szukaj" uzywam tylko tego co sie zainstalowało z WMP10 i ac3 filter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Ja używam pakietu Codec (obecnie 7.8d) oraz quicktime/realplayer alternative i wszystko musi działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Only Matroska Pack...i sysko smiga bez problemow ;) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 xvid, ffdshow, ac3Ja do tego zestawu instaluję jeszcze divx audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ffdshow, ac3 filter i........ to wszystko :) Czasami jeszcze użyje programu Gspot, żeby wiedzieć jaki kodek jest wymagany. A poza tym o kodekach jest całe mnóstwo tematów i dziwie się, że nie znalazłeś do tej pory odpowiedzi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ja używam DShowPack... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisia Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Jeśli film był kodowany w divx 3.11(4.11) i z dźwiękiem w formacie wma, to niezbędny jest kodek divxaudio. Najelepiej sprawdzić GSpotem, jakich kodeków użyto do kodowania filmu (program ten poda,czy te kodeki są zainstalowane w systemie) i uzupełnić brakujące kodeki. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ace mega codec pack ... posiada wszystko do dekompresji jak i kompresji obrazu... oraz programy do naprawiania filmow, filtry itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 k-lite codec pack i nigdy zadnych problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 kodek-packi... to sobie wsadz tam gdzie wsadzasz piwo z biedronki :) Polecam pelne wersje all kodekow z ponizszej WWW. http://www.marbit.prv.pl/kodeki.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali111 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Najnowszy FFdshow ma obsługe AC3 i DTS, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Klite Mega Codecs Pack 1.11 Rulez!!! :D Najlepsze kodeki, nigdy żadnych problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 KLITE only ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 ja jade na k-lite codecs pack i nie mam praktycznie zadnych problemow Ja tak samo :) Chociaż zauważyłem, że k-lite'a nie da się zainstalować na W'98 :( Wyskakuje na koniec instalacji kilka błędów i żaden film nie chce się odtworzyć. Słychać tylko sam dźwięk. Spotkał się ktoś jeszcze z tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zdecydowanie K-Lite codec - zero problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 potwierdzam k-lite rlz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Ja mam ffdshow+ac3. I wszystko ladnie piekinie smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja jade na k-lite codecs pack i nie mam praktycznie zadnych problemow Ja tak samo :) Chociaż zauważyłem, że k-lite'a nie da się zainstalować na W'98 :( Wyskakuje na koniec instalacji kilka błędów i żaden film nie chce się odtworzyć. Słychać tylko sam dźwięk. Spotkał się ktoś jeszcze z tym ? Da sie. Przynajmniej u mnie :P Chociaz teraz mam xp (swieze, jeszcze nawet nie mam kodekow wgranych ;) ), no ale wczesniej w98 i zero problemow (zarowno z instalacja jak uzywaniem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 A jaka wersje miałeś ? Może ja mam jakąś za nową (pod XP) :P Bo na koniec instalacji wyskakują błędy, że nie można było czegoś tam odnaleźć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A ja zawsze używam najnowszego zestawu ze strony www.m5studio.prv.pl i jeszcze nigdy nie miałem problemów :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 3ivx i ac3. Nic wiecej mi nie potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ja zawsze instalowalem divx,jakies 2 najnowsze ffdshow,nimo.xvid..i wszytsko chodzilo...pryznam ze bylo to troche zagmatwane, ale smigalo bez zarzutow...a teraz po formacie probuje wszytkich kombinacji i nie chodza filmy..wyskakuje blad jak w rysunku, a nigdy to sie nie dzialo.. instalowanie czegokolwiek nie daje skutku :/ jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 acha zapomnialem dodac ze po nasicnieciu "kontynuuj" lub "anuluj" wyskakuje drugi blad, jak w zalczniku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Wg mnie najlepszy i najbardziej schludny pakiet kodekow to: http://www.m5studio.internetdsl.pl/codec.html Sama esencja bez <span style="color:red;">[ciach!]</span>l i tysiaca kodekow, ktore robia balagan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Piszesz: Wg mnie najlepszy i najbardziej schludny pakiet kodekow 1249397[/snapback] a następnie: Sama esencja bez [ciach!] i tysiaca kodekow, ktore robia balagan. 1249397[/snapback] Czy nie widzisz czegoś dziwnego? Pakiet kodeków = kilka/kilkanaście codeców, które robią bałagan. A wystarczy korzystać z ffdshow i ac3 filters... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...