Szymich Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Witam. Proszę o pomoc. Załapałem chyba coś z netu, bo ciągle mi się resetuje strona startowa w IE. Obojętnie jaki adres bym tam wpisał i uruchomił IE to strona startowa zmienia mi się na pustą - about:blank Proszę o pomoc. Dodam, że program CWShredder nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Nie dziw się. To "normalne" przy użytkowaniu IE. Zaplatało Ci sie [ciach]. Użyj Ad-aware. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Uzyj Spybot - Search & Destroy 1.3 Wyczysci Ci kompa + jest mozliwosc zablokowania str startowej.... Albo wez se Opere zainstaluj 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Uzyj Spybot - Search & Destroy 1.3 Wyczysci Ci kompa + jest mozliwosc zablokowania str startowej.... Albo wez se Opere zainstaluj 8)Lepiej Firefoxa sobie zainstaluj :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 lepiej mozzile se zainstaluj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymich Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Użyłem Spybot - Search & Destroy. Coś mi tam wyczyścił, ale problem dalej pozostał. A co do możliwość zablokowania strony startowej to faktycznie taka jest, ale nic nie daje. Jako stronę startową wpisałem www.interia.pl, zablokowałem ją za pomocą tego programu. W tym momencie pole strony startowej w IE stało się nieaktywne. Po czym uruchomiłem IE, otworzyła się interia. Sprawdziłem stronę startową, a tam pojawiła się znowu pusta strona about:blank (dalej nie dało się jej zmienić z poziomu IE). Ponownie odblokowałem i zmieniłem na interię, lecz po kolejnym uruchomieniu IE problem powrócił. Macie jeszcze jakieś pomysły? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Daj se siana z IE zainstaluj Mozille FireFox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Daj se siana z IE zainstaluj Mozille FireFox.popieram w całej rozciągłości Firefox wymiaata :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 lepiej mozzile se zainstaluj :) Taaa , a firefox to niby nie jest Mozilla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zawsze mozesz zrobić skrot do strony z ktorej chcesz startowac, banalny sposob ;-] ;-] btw. ie zasysa wszystko co mu necik podsunie,,, zmieniłem na mozilkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Miałem ten sam problem z IE, ale zamiast blank miałem jakiś search na startowej. Nie pomógł Norton, Spybot i jeszcze jakiś programik, jednak coś zawsze pomaga... formacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Ad-aware SE Personal > Konfiguracja> opcje domyślne> i tam jest: pobierz bieżące ustawienia systemu - dotyczy strony startowej i wyszukiwarki. I już wtedy nie zmienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Zmiana przeglądarki jak i tworzenie skrutów do ulubionego portalu to tylko zakładanie "białych rekawiczek na brudne dłonie". Niewiem czy w wszystkich przypadkach to pomaga ale napewno pomogło przy automatycznym ładowaniu strony search jako głównej. Należy usunąć plik genalf.dll (jutro podam dokładną nazwe i ciągi kluczy w rejestrze) z katalogu system w win 98 a w xp system 32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 na strone search for jest jeden banalny sposob: dobry antywirus! polecam pande online! gwarantuje ze pomoze i znajdzie inne podobne syfy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Albo wypróbuj CWShredder lub HiJack this. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jak i obiecywałem podaje dzisiaj nazwy plików i ciągi kluczy rejestrów Katalog systemowy i pliki: GEBANFA.DLL równiez jako DC4.dll DOFN.DLL i ciągi kluczy System Volume Information_restore{29B93501-D2E8-46B1-99E0-02F018140508}RP12A0010085.DLL System Volume Information_restore{29B93501-D2E8-46B1-99E0-02F018140508}RP12A0010084.dll występują one na dysku systemowym. Co do antywirów i programów zabezpieczajacych nie każdy może z nich korzystać. Ja np. jestem uzależniony od win 98 MKS i IE i nic na to nie poradze bo taki sprzęt dostałem od firmy i jakie kolwiek zmiany w konfigu to moja kieszeń jest lżejsza o pare dukatów. Także weźcie to też poduwage. CWShredder lub HiJack this te programy to lipa nie widzą tego trojana ani innego wirusa z nowszych które co dopiero powychodziły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...