Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Steam przy załączeniu wypluwa informację, mniej więcej takiej treści:

Ludki kradną konta innych ludków, także uważajcie ludkowie, aby inne ludki nie ukradły wam kont ! Żaden z pracowników Valve nigdy nie poprosi was o podanie nazwy konta czy hasła, także nikomu prócz mnie nic nie podawajcie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

? mozesz wytlumaczyc?

ssaćcz. ndk IIb, ssę, ssie, ssij, ssany 1. ‘odciągać z czegoś płyny ustami; rozpuszczać coś w ustach przez łączenie ze śliną; pić coś przez wciąganie płynu wraz z powietrzem do ust’ 2. techn. ‘wyciągać, wchłaniać coś z czegoś przy wykorzystaniu zmiany ciśnienia’

jeszcze coś niejasne? :D

Edytowane przez enigma_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj chyba % polecą... [;

ja tam nigdy nie miałem żadnych problemów ze Steamem, zawsze wszystko ściągał za jednym zamachem i w miare szybko...

1472134[/snapback]

Ale najlepiej zalatwic sobie Backupa od jakiejs OFIARY :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybys sobie poradził to bys nie prosił o kopie...

Ale lepiej pujsc na łatwizne ...

==

Swoja droga to niezła zmuła zapanowała :P

1474596[/snapback]

Hehh.. wiesz... mialem wybor: cs w godzine or dzien... wybralem to pierwsze.. :)

No cos ostatnio nuda sie zrobila na forum :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to teraz pytanie do wyjadaczy =)

W piatek przychodzi nowa grafa i czeka mnie format , wszystkie pliki z cs:s mam na d:/ ale na wszelki wypadek robie sobie ze steama backup plikow cs-a

No i teraz pytanko : jakie sa szanse ze po formacie zainstaluje sobie tylko steama i nie bedzie mi pobieral wszystkich update'ow ? Ewentualnie co jeszcze backup'owac zeby tego nie robil ? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to teraz pytanie do wyjadaczy =)

W piatek przychodzi nowa grafa i czeka mnie format , wszystkie pliki z cs:s mam na d:/ ale na wszelki wypadek robie sobie ze steama backup plikow cs-a

No i teraz pytanko : jakie sa szanse ze po formacie zainstaluje sobie tylko steama i nie bedzie mi pobieral wszystkich update'ow ? Ewentualnie co jeszcze backup'owac zeby tego nie robil ? ;]

1476319[/snapback]

jeżeli wszystko zainstalowane masz na d:, to przy formacie c: wszytsko będzie dziaąłć normalnie, tylko steama trzeba odpalać ręcznie przy starcie kompa

ps. sposób ten działa u mnie już od ponad tygodnia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja i tak nie mialem Steama w autostarcie czyli rozumie , ze wszystko bedzie w porzadku ? Jesli tak to fajnie bo sobie jeszcze w piatek pogram B)

Przed chwila testowalem sobie moja M64 w cs:s n/c , zanim wyszedlem CT z garazu do biura wybili cala druzyne :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na prawie wszystkich polskich publikach jest sama trzoda, chamstwo, drobnomieszczanstwo i po prostu ludzie ktorzy powinni wyjsc z domu bo maja niedotlenione mozgi. I pomyslec, ze i tak lepiej niz w Niemczech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jest tp. NIE RASZUJ!!!! zwykle miedzy tymi dwoma wyrazami pojawia sie duzio [ciach!] :wink:

pingi tez nie najlepsze imo :? przed chwila z tamtad wrocilem. 85ms/ 20choke... zenada

dla mnie all wright sa

TVK

BrzydkaKiziaMizia CS:S (team work ma debili-adminow. trudno ukryc ten fakt)

Tajemniczy Serwer Herrflicka daje rade

PGA tez moze byc :?

i ogolnie lubie serwery na ktorych witaja mnie w stylu: o [ciach!]! znow on :lol:

btw

Crosis mozemy rozmawiac o serwerach prywatnych dla cs'a? bo jakos ostatnio czystki sa w tym temacie dla mmorpg :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BrzydkaKiziaMizia CS:S (team work ma debili-adminow. trudno ukryc ten fakt)

Hehe, już kiedyś o tych super adminach pisałem, zresztą na oficjalnym forum CSa sporo o nich piszą ;) Gościu w jednej rundzie zeslapował całe CT za rasz... A w drugiej po przeniesieniu się do CT sam raszował cały czas... I na pytanie dlaczego teraz raszuje powiedział że przecież nie trzeba cały czas TP grać :mur: :mur: A jak mu powiedziałem co o nim myślę to najpierw napisał: /@#$%@%@$ @%^#^%#, sporo było epitetów o mojej rodzinie której nomen-omen na oczy nawet nie widział... A potem powiedział: #$%$#%$^&$%& masz permbana!! No i dostałem bana, z tym że nie wiem jakiego bo po 5min wszedłem i mu jeszcze raz napisałęm co o nim myślę ;) I znowu dostałem permbana :P

Tajemniczy Serwer Herrflicka daje rade

PGA tez moze byc :?

1476556[/snapback]

To fakt, tam zawsze byli są i będą wporządku ludzie... Gram tam od czasów CSa 1.5 :) Wiadomo że jak wszędzie trafią się buraki, no ale na to już nic nie poradzisz... Przynajmniej Flick jest spoko adminem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi