FastlY Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 VAC ma probolemy z niektórymi łączami, chyba z neostradą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 VAC ma probolemy z niektórymi łączami, chyba z neostradą 1549923[/snapback] oj tak, wiem coś o tym ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 to macie problemy 8) bo u mnie smiga ciagle ( no prawie ^_^ teraz akurat zbieram sie po formacie porannym ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Wakacje sa, to moze bysmy jakas nocke zagrali? Co Wy na to? Chyba nie wszyscy pracuje i powyjezdrzali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 A ja bym sobie tyż z Wami kiedyś pograł :> Nocka jak najbardziej, o ile Narcyz nie ma na myśli nocki Tweak.pl # ..... ;] Dzisiaj spotkalem wlasnie narcyza i AbEE, grałem jako "po slubie", bo wlasnie z niego wróciłem ;] Narcyz sprecyzuj swoją wypowiedz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Wakacje sa, to moze bysmy jakas nocke zagrali? Co Wy na to? Chyba nie wszyscy pracuje i powyjezdrzali :) 1551809[/snapback] A ja na to jak na lato Panie dzieju :) Możemy się umówić jak chcecie :D Tylko kiedy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 maku nie z Tweak.pl :]] Czyli rozumiem sever ogólno dostępny ;p Jeśli by dało rade, to ja się pisze jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Chodzi o ludzi z forum Tweak.pl, a nie tylko klanu. Ehhh nie wiedzialem, ze mozna miec jakies problemy ze zrozumieniem tego co napisalem, hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Wiesz, ja jestem nieśmialy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ja tam moge grac do maxymalnie pieerwszej w nocy :> ale i tak moge was pomłocić :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Chętnie z wami sobie dzisiaj pogram ale jest mały problem :/ mam 512 kb/s i mam troszqe przy duży ping ;] ale sprawdze czy da sie grać czy nie, pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Witajcie ! Ehh, mam problema - odcięli mi telefon, tym razem całkowity brak sygnału, także nawet jazda na końcie szwagierki (oba na raz działały, lol) odpada.... Teraz piszę od koleżanki. Będe z kilkudniowymi przerwami zaglądał, ale granie nie wchodzi w rachubę :( Net na stałe będe chyba miał dopiero na koniec wakacji - od września - po przeprowadzce. Pytanie z tym związane - będzie to Neostrada, chyba 512 - coś piszecie o jakiś problemach - możecie rozwinąć temat ? Do tej pory miałem 128kilobitów z Netii - działało wszystko super - tzn gry leciutko biegały :) Jak to będzie na NEO ? Cóż, 3majcie się ciepło i poręczy :) I'LL BE BACK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Chętnie z wami sobie dzisiaj pogram ale jest mały problem :/ mam 512 kb/s i mam troszqe przy duży ping ;] ale sprawdze czy da sie grać czy nie, pozdro all 1551987[/snapback] blah ja mam 128 i mam zazwyczaj 30sci :> złemu tancerzowi prącie w tańcu mrowi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja tam korzystam z neostraty 512kbps i gra sie ok. Chyba, ze kumpel zacznie sciagac jakeis filmy "przyrodnicze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 na mam na swoj lepek 128 i jakos mozna zyc [; ale tez zastanawiam sie nd 512+krwawica na 24mc... z jednej strony mniejsze koszty ale z drugiej...no wlasnie na horyzoncie nie ma drugej ale jak sie coz zacznie to zakonczenie umowy przed czasem -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja mam na neo 128 pingi po 90 100 a ty mówisz na 512 są duże pingi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Jak bedziesz bral neo to tylko 512 i wieksze. 128 to szit taki ze szok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Na 512 ostatnio miałem ping 780, co innego to że mam ją na dwie osoby rozdzielony ;] (za bardzo przyzwyczaiłem sie do 1024 ;]) P.S. przed chwilą sprawdziłem i miałem ping 70-80(Jak miałem łącze tylko dla siebie) Czyli mogę grać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Kto z was gra nałogowo na TVK POLYGON? Podajcie nicki! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 nalogowo to raczej nie, bo nie lubie tlumu [; dla mnie 4vs4 to maks kiedy jeszcze moge komfortowo grac i zaden szczyl nie krzyczy do mika <_< i ostatnio przyzywczailem sie do fakowego nicka w sigu ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jak bedziesz bral neo to tylko 512 i wieksze. 128 to szit taki ze szok! 1552856[/snapback] Jaki shit? 4 kumpli (każdy osobno) ma neo128 i jakoś mają pingi takie jak ja na serwerach, może minimalnie wyższe... Ja mam koło 25-60, u nich można +10dodać więc nie wiem za bardzo o czym mówisz... Problem pojawia się wtedy kiedy mieszka się dalej od większych miast i jakość kabli w drodze na "wieś" pozostawia wiele do życzenia... Na 512 ostatnio miałem ping 780, co innego to że mam ją na dwie osoby rozdzielony ;] (za bardzo przyzwyczaiłem sie do 1024 ;]) P.S. przed chwilą sprawdziłem i miałem ping 70-80(Jak miałem łącze tylko dla siebie) Czyli mogę grać ;] 1552888[/snapback] No wiesz, jak się dzieli to normalne :) Jak druga osoba zasysa to nie będzeisz miał dobrych pingów bo pakiety muszą stać w kolejce... Chyba że się stawia serwer na linuxie lub sprzętowy z shaperami to można i grać i ściągać, ustawiasz sobie że pakiety od gry mają najwyższy priorytet i można ssać pełnią łącza i grać z pingiem 60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Kto z was gra nałogowo na TVK POLYGON? Podajcie nicki! :D 1552922[/snapback] Nałogowo to chyba tylko ja :) Nick - oczywiscie Tweak.pl # Rob@k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Tylko niestety jesli zachodzi koniecznosc korzystania z routera, to trudno znalezc cos ponizej 400zl z priorytetowym kolejkowaniem danych. Zawsze jest jeszcze taka mozliowsc, aby sie dogadac z sasiadem/kumplem, ze w daenj chwili nie moze byc nic sciagane i koniec ;] edit Wlasnie zuwazylem, ze cos za bardzo wytwarza nam sie dyskusja pasujaca do tej grupy 3 dzialow :) Tez gram czesto na TVK. Nick chyba oczywisty :> Rzadko go zmieniam, nie lubie fake'ow. Edytowane 18 Lipca 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Tez gram czesto na TVK. Nick chyba oczywisty :> Rzadko go zmieniam, nie lubie fake'ow. 1553155[/snapback] Zarzuć mi tu IPkiem ;) Bo mi się szukać nie chce ;) Ja gram ostatnio jako Maverick lub Darth Sidius ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 82.160.39.9:27018 - masz leniu :P Darth Sidius to nawet gdzies ostatnio mi sie zucilo w oczy chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) 82.160.39.9:27018 - masz leniu :P Darth Sidius to nawet gdzies ostatnio mi sie zucilo w oczy chyba :) 1553198[/snapback] Jestem na serwie, właź ;) Swoją drogą niezły tam choke :/ Jak wyeliminować chokea? Które parametry zmienić?? cl_cmdrate 100 mam czyli ucrate 5 Coś jeszcze?? Bo po updatcie z assaultem mam wszędzie choke ponad 40 ;/ Edytowane 18 Lipca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jakby ktos chcial zagrac na TVK, a zobaczyl na liscie graczy kolesia o nicku Maverick, ew. SeS | mak777, to nie wchodzcie tam. Strasznie wkurzajacy czlowiek :P Dalby sobie spokoj z ta gra, czy on jeszcze nie doszedl do tego, ze ta gra zabija jego szare komorki? Ehh.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Jakby ktos chcial zagrac na TVK, a zobaczyl na liscie graczy kolesia o nicku Maverick, ew. SeS | mak777, to nie wchodzcie tam. Strasznie wkurzajacy czlowiek :P Dalby sobie spokoj z ta gra, czy on jeszcze nie doszedl do tego, ze ta gra zabija jego szare komorki? Ehh.... :P 1553579[/snapback] Hehe ;) Mówisz o tym leszczu co cały czas miał farta i wszystki łoił? Czekaj czekaj, czy Ty czasem nie rozmawiasz o mnie? ;P Hehe, poprostu dobry dzień ;) No i aimbot ustawiony na narcyza ;) Wogóle to fajnego shota z AWM na mostku będąc w CT na AZTECU sprzedałem ;) Skorzystałem z Griszmana (był ze mną w teamie) jako tłumika i walnołego gościowi z terro heada ;) Fajnie wyglądał double kill, tylko szkoda że grisza mi się nadział, ale przynajmniej był cichy strzał ;) Fajnie mi się dzisiaj grało, może jutro powtórzymy co Tweakowe chopoki? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Eeee a znamy sie wogole?? :P Tak tak, o Tobie mowa... ;] Jutro tez mozna troche pograc, czemu nie :) Ja wciaz jakos po formacie i ponownej instalacji steama nie moge powrocic do w miare przyzwoitej gry. Caly czas cos zmieniam, kombinuje i na dobre to wcale nie wychodzi :) Jeszcze teraz czekam na QcK+ i miceskatez'y, wiec jak dotrze paczka to juz bede mega pr0 i zaden mak ze swoim mega wypasnym microphonem mi nie podskoczy, haha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 No, pograłem troche i sie że tak powiem odświerzyłem ;] gramy dzisiaj? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...