Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Co myslicie o tej mobo? http://www.biostar.com.tw/products/mainboa...php3?name=M7NCD moze ja ktos ma?:) szukam plyty do ok.200 zl (moze byc z allegro) najlepiej na nforsie 2 przesiadka z kt4v/kt400... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 szukaj epoxa 8rdaei podobny do tej ale epox a nie biostar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 mi sie zdaje czy ona niema dual channel?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Hym 200zł troszkę mało nie lepiej poczekać i dobierać jeszcze trochę szmalu niż kupić no powiedzmy sobie wprost SHIT za 200zł ? (To tylko moja skromna opinia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Hym 200zł troszkę mało nie lepiej poczekać i dobierać jeszcze trochę szmalu niż kupić no powiedzmy sobie wprost SHIT za 200zł ? (To tylko moja skromna opinia)tak tylko ze teraz mam mozliwosc sprzedania mojej mobo i niebede siedzial przeciez bez kompa: i zbieral w tym wlasnie problem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Aaa taki myk :) No to ja wiem 8rda3i jest dość tania nie znam aktualnej ceny ale chyba niedużo powyżej 200zł może to cię zainteresuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 a potrzebny ci bardzo dual ?? 8rdaei faktycznie nie ma duala bo to mobo za 230 zl wiec z duala okrojona , ten biostar tez bez duala , jak nie amsz za bardzo kaski to albo to albo epox no albo dokladasz i bierzesz 8rda3i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Ja proponuję jednak to wersje „i’ jakoś mam uraz do „e” … Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 A co myslicie o tych mobo ?? bo ten epox to straszna padaka:) mam pamieci do duala wiec przyda sie zawsze te "pare" %:) http://allegro.pl/show_item.php?item=32590056 http://allegro.pl/show_item.php?item=32510186 cena przykladowa moge miec taniej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 solteka mozna smialo brac , a czajnika nie polecam :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 dzis bede mial hajs to sie pomysli;) 170 za 1.5 roczne msi kt4v chyba bedzie ok nie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 raczej tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Chyba biore tego solteka SL-75FRN2-L ale mam do wyboru 3 wersje:) moze ktos mial znimi stycznosc bo niewiem ktore ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>... jest - Rev D, E4 i AP. chyba d bedzie najlepszy?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 O Solteka to się _VIP_-a pytaj :P On z nim walczył i osiągał sukcesy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 asrock k7v88 - mogę z pewnością polecić. za taką cenę nic tylko brać. mam ją , i śmiga mi na 225MHz fsb bez najmniejszego problemu (więcej też można, ale pamięci trzeba dobre) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ten biostar wyglada nieglupio ,ale zdecydowanie Soltek jest najlepszy z tego grona (podobno revD jest debesciak) jakas alternatywa jest asrock k7v88 tylko ze na poczatku byly z nim problemy (moze poprawili) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 moze mi sie uda i zamiast solteka wezme DFI NFII ULTRA-AL :) to chyba bedzie lepsze:) opis - http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_s...TYPE=MB&SITE=PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 DFI to jest dobre ,ale LanParty i Infinity Ultra-AL wyglada biednie i narazie tyle o niej mozna powiedziec ,Soltek dla odmiany jest sprawdzona konstrukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 moim zdaniem nie warto zmieniac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazz Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Nie dawno kupiłem płyte ECS N2U400-A dualDDR za 200 zł :-) wsumie nie narzekam na nią (nforce2 AGPx8 5x PCI brak tylko SATA). więcej informacji o niej na http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/n2u400...a/n2u400a-1.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Kupuj DFI, przetestujesz i więcej się o niej dowiemy ;) Ja bym brał Solteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Kiedyś tez interesowałem się tym modelem DFI, na forum znalazł się tylko jeden użytkownik tej płyty. Ogólnie ja zachwalał. Dostałem jednak więcej kasy i problem się rozwiązał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 mysle jeszcze nad tym Gigabyte GA-7N400E-L :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 taa na tym gb to se poszalejesz z o/c - ściągnij se manuala z ich strony to zobaczych co ten wypas w tym zakresie oferuje (no, chyba że potrzebujesz 4 slotów ramu ponad wszystko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 no wlasnie wiem ze te gb w zakresie oc to niewiele potrafia:) w grudniu i tak wymienie czego bym nie kupil:) chyba z tych wszystkich zloty soltek bedzie najlepszy:) albo epox 8rda3i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 mam ta plyte dfi tylko ze wersje z serial ata za ok 180 zl i Chaintecha CT-7NJL1 APOGEE chyba lepsze bedzie dfi bo cena ladna i producent godny zaufania:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...