Skocz do zawartości
Slayer

Quake 3

Rekomendowane odpowiedzi

Mozna miec jaka wersje sie chce.

Wystarczy tylko z kazdej wersji point release wyciagnac plik odpalajacy q3 (quake3.exe), Oczywiscie inaczej je ponazywac. Np. dla wersji 1.17 quake3-1.17.exe, dla 1.31 quake3-1.31, itd - zeby bylo wiadomo, ktory exec odpala jaka wersje. Pliki oczywiscie umieszczamy sobie w katalogu glownym gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys cos mi sie obilo o uszy (ale nie wiem czy to prawda), ze q3 chodzi pod [brzydkie określenie na linuksa]em. nie chodzi mi o ten program co emuluje winde tylko q3 specjalnie dla lina (bo na MAc'a jest). jesli taka jest prawda i ktos tak smyral w q3 to niech da znac czy pod [brzydkie określenie na linuksa]em chodzi lepiej niz pod winda.

z gory thx za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys cos mi sie obilo o uszy (ale nie wiem czy to prawda), ze q3 chodzi pod [brzydkie określenie na linuksa]em. nie chodzi mi o ten program co emuluje winde tylko q3 specjalnie dla lina (bo na MAc'a jest). jesli taka jest prawda i ktos tak smyral w q3 to niech da znac czy pod [brzydkie określenie na linuksa]em chodzi lepiej niz pod winda.

z gory thx za odpowiedz

chodzi Q3, Unreal, Unreal Tournament, return to Castle Wolfenstein i wlasciwie to wiekszosc gier na enginie Q2 i Q3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co myslicie o demkach Matroxa z Zero , dawno takiego demka nie widzialem :!:  :!:  Szkoda ze Matrox nie zaczal grac tak na poczatku :evil:

apropo dego demka na vq3 to mysle ze jakby to byl mecz o wyjscie z grupy to zero4 by na luzaku wygral <niestety> , natomiast na cpm matr0x zniszczyl :P gg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi