Kaeres Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Mozna miec jaka wersje sie chce. Wystarczy tylko z kazdej wersji point release wyciagnac plik odpalajacy q3 (quake3.exe), Oczywiscie inaczej je ponazywac. Np. dla wersji 1.17 quake3-1.17.exe, dla 1.31 quake3-1.31, itd - zeby bylo wiadomo, ktory exec odpala jaka wersje. Pliki oczywiscie umieszczamy sobie w katalogu glownym gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Oj to faktycznie ból :( ,nie mam zielonego pojęcia co to może być. A może masz jakiegoś ostro zmodyfikowanego configa? próbowałeś na standardowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wpisz cvar_restart Jezeli to nie pomoze to masz cos zwalone w sterownikach albo karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 kiedys cos mi sie obilo o uszy (ale nie wiem czy to prawda), ze q3 chodzi pod [brzydkie określenie na linuksa]em. nie chodzi mi o ten program co emuluje winde tylko q3 specjalnie dla lina (bo na MAc'a jest). jesli taka jest prawda i ktos tak smyral w q3 to niech da znac czy pod [brzydkie określenie na linuksa]em chodzi lepiej niz pod winda. z gory thx za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 no chodzi - trzeba miec pointrelase pod linuxa i to wszystko kompilujesz i dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 kiedys cos mi sie obilo o uszy (ale nie wiem czy to prawda), ze q3 chodzi pod [brzydkie określenie na linuksa]em. nie chodzi mi o ten program co emuluje winde tylko q3 specjalnie dla lina (bo na MAc'a jest). jesli taka jest prawda i ktos tak smyral w q3 to niech da znac czy pod [brzydkie określenie na linuksa]em chodzi lepiej niz pod winda. z gory thx za odpowiedz chodzi Q3, Unreal, Unreal Tournament, return to Castle Wolfenstein i wlasciwie to wiekszosc gier na enginie Q2 i Q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Kiedyś pokały sie cztery mapki (dm6. dm13, t2 i t4), z małymi zmianami ponazywali je pro. Czy jest ich więcej i z kąd je dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 http://www.q3arena.gry.wp.pl Tu znajdziesz wszystko co cię interesuje ,a jakl nie będzie to zawsze możesz skożystać z linków na tej stronie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Bylem na już wcześniej istracilem 2h na szukanie (po linkach tyż) :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Nie wiem o jakie mapy ci dokładnie chodzi. Jeżeli te z przedrotkiem pro ,to po prostu zainstauj sobie promode i sprawa załatwiona. A lookałeś tu http://www.cyberfight.org ?? Moim zdaniem jedna z najlepszych stronek o q3. Mają mnustwo demek i map. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 :) Mapki te nie były dołanczane z promodem. Mam prawie wszystkie wersje. to był opobny pak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 cool , powiem kumplowi bo napewno nie wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 zainstaluj sobie point relase od 1.30 wzwyz to bedziesz mial a mapki sie znajduja w pak6.pk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a nie ma ich więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 i tak sie na innych nie gra... oprocz standardowych mapek z q3 i osp to chyba tylko ztn3tourney1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a tej ostatniej to nie znam możesz wysłać na maila vedmin@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 dzięki, mapka spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 wejdz na www.rvg.prv.pl tam jeset kilka fakjnycharrtylulof i mapki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Nie wiem czy sa jacys klejkowcy na forum , jesli tak to najnowsze demka z wcg mozna sciagnac tutaj LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 oczywiscie ze sa kłejkowcy na forum m.in. JA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 sOm sOm :D i to pewnie wiecej by sie znalazlo!!! a za link dzienki chociaz ja i tak z roznych zrodel ciagne (najlepiej www.q3arena.gry.wp.pl ta strona jest najlepsza w kraju, i pewnie jedna z lepszych na swiecie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 a kto wg. was wygra ? :) ja na poczatku myslalem ze cooller, ale po tym jak przegral z akilesem , a socrates przegral z unkindem , to chyba postawie na pythona albo unkinda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ;) ;) ;) i jaaaaaaaaaa www.come.to/rozz :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Ma ktoś może mapke albo demko, dokładnie nie pamiętam nazwy ale chyna nvidia bunkier. Kiedyś widziałem na kumpla durniu 700 i G-Fe 2mx i była ładna żabka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 A co myslicie o demkach Matroxa z Zero , dawno takiego demka nie widzialem :!: :!: Szkoda ze Matrox nie zaczal grac tak na poczatku :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 A co myslicie o demkach Matroxa z Zero , dawno takiego demka nie widzialem :!: :!: Szkoda ze Matrox nie zaczal grac tak na poczatku :evil:apropo dego demka na vq3 to mysle ze jakby to byl mecz o wyjscie z grupy to zero4 by na luzaku wygral <niestety> , natomiast na cpm matr0x zniszczyl :P gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 http://www.threewave.com/casey/files/nv15.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 JAk zainstalowac moda do Q3 .... Mod nosi tytul Quake 3 fortress 2... Jest tam wiele plików ... probowalem je podmienia c ale nie wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 wrzucasz tego moda do katalogu w q3 np. c:q3fotress odpalasz q3 , i z menu mods wybierasz z listy twoj mod , i tyle, zadnych plikow sie nie zamienia , jesli to zrobiles to przywroc spowrotem oryginaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ale leszcze wczesniej mosisz zainstalowac point release najlepiej 1.32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...