RS Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 czesc wiecie jaka komenda odpowiada za to, zeby ciala, flaki itp nie znikaly, z ziemi i ze scian ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 witam, wie ktos mzoe jak ograniczeyc ilosc klatek w tej grze? mam ich w okolicy 100 i nie da sie grac, grachodzi za szybko przydalo by sie zbij je choc do 60, meo ktos pomodz? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 z tego co paietam to com_maxfps 60 ale nie odpalalem gry juz ze 2 lata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 dziala, wielkie zieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 tylko ze majac 60fps robisz krotsze skoki niz przy 120fps :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 najlepiej ustawic /com_maxfps 125 wtedy mozna grac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 com_maxfps "120" r_displayrefresh "120" i mozna grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 witam, wie ktos mzoe jak ograniczeyc ilosc klatek w tej grze? mam ich w okolicy 100 i nie da sie grac, grachodzi za szybko przydalo by sie zbij je choc do 60, meo ktos pomodz? :blink: 1457782[/snapback] Chciałbym mieć takie problemy jak ty np:w Doomie 3 :) :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 u mnie w doom3 tak jest, non stop 60fps, w sumie mozna sie przyzwyczaic B) nie da sie tego odblokowac na dodatek. ale w q3 do grania potrzebne jest 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Hej. Mam problem z grafiką w Quake'u :? Po instalacji wszystko było dobrze (czyt. jasno) a teraz wygląda to tak - 1425400[/snapback] Strzelam że masz WinXP otóż w tym systemie jasność w Q3 nie może być na max : (((, zwiększaj do tąd aż obraz przestanie się rozjaśniać i powinno być ok, bo ja też tak mam. A czy nie wie właśnie kto czy jest do Q3 jakiś rozjaśniacz jak np. do Quake2 -> Q2Gamma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash17 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Eeee tam Quake2 jest lepszy. Polecam moda gloom Planetgloom Bije wszystkie gry sieciowe na głowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A ja to normalnie nie moge. Troszkę od czasu do czasu pogrywam w Q2, Q3A ale w Q2 nie moge sie zaklimatyzować (chodzi o gre na necie oczywiscie) jest on jakiś taki inny, mniej płynny, inna dynamika. Ale i tak kocham wszystkie Quaki : ) Echh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash17 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie chodzi o to, Q3 jest jakiś płynniejszy. Poprostu jest taka fizyka głupia, że się czujesz jakbyś płynął a nie biegł. Między innymi dla tego nie trawie Q3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 zainstalujcie sobie CPM :] kiedys sie na tym gralo w cafe hehe challenge pro mode :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 HQ12.Widzialem go w akcji jak gral 1 na 1.Na 20 pojedynczych strzalow w kolesia trafil z 15 1418100[/snapback] i co w tym dziwnego ?? na instagib na q3dm17 nieraz pojedynki to 15 sekund ( do 13 fragow ) ze skutecznoscia 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ja moge z kims zagrac duela w promode, ewentualnie w zwyklego quake3 (osp) Hej. Mam problem z grafiką w Quake'u :? Po instalacji wszystko było dobrze (czyt. jasno) a teraz wygląda to tak - 1425400[/snapback] r_vertexLight 0 w konsoli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 r_vertexLight 0 w konsoliChyba"1" jesli chce miec jasniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ehh, wlasnie jestem w trakcie lanparty ;]] wszyscy niestety odpadli, sam siedze :D cala noc q3 po lanie ;> ta giera syci jak zadna inna, no czasem chwilka w CS'a dla odmiany :P a tak w ogole to gry dla singla calkiem przestaly sycic ;/ moze juz jestem za stary ;-O albo za duzo gralem i sie przesycilem ;D faktem jest, ze ostatnio zero miodu (nawet takie San Andreas, 5 minut i wylaczam, SWAT 4 to samo) chyba nic juz mnie nie zaskoczy... sorry za OT pozdrawiam i wracam do młucenia ¬_¬ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Chyba"1" jesli chce miec jasniej. 1520374[/snapback] jakby chcial miec jasniej moglby wpisac... r_gamma (np 1 - 2) r_intensity (np 1 - 2) r_mapoverbrightbits (np 1-5) z tego co widze na tym screenie, wszystko jest wyblakle, jakby oswietlenie vertexowe bylo wlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 a moze ktos pamieta komende odpowiedzialna za szerokosc ekranu ? znaczy sie kont widzenia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 a moze ktos pamieta komende odpowiedzialna za szerokosc ekranu ? znaczy sie kont widzenia ... 1594159[/snapback] /cg_fov ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Siemka Zna ktoś komende aby np. ślad po lightning gunie nie znikał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Siemka Zna ktoś komende aby np. ślad po lightning gunie nie znikał ?? 1594228[/snapback] W Game Options jesli dobrze pamietam byla ta komenda. Tyko nazwy nie pamietam :) "Marks on the wall" czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 @theboo dzieki wielkie :) jeszcze jedno pytanie jak nadac przeciwnikowi odpowiedni kolor ? /cg_enemycolors ale jakie parametry sa jeszcze potrzebne oprócz koloru ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Chyba numerki cg_enemycolors 1111 lub jakiekolwiek chcesz (kazdy cyferka odpowiada za kolor oszczegolnego ubranka naszego przeciwnika). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Chyba numerki cg_enemycolors 1111 lub jakiekolwiek chcesz (kazdy cyferka odpowiada za kolor oszczegolnego ubranka naszego przeciwnika). 1598298[/snapback] a dokladniej cg_enemyColors RHSL (default = 0000 = biały) okresla kolory modelu przeciwnika jesli uzywamy modelu PM (np keel/pm) R = kolor raila H = kolor głowy S = kolor górnej czesci ciała L = kolor nóg można uzywac "kolorów" o 0 do 9 i od a do z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Powiem jedno. ta gra jest najlepsza dzieki. u mnie fps nie spadajom ponizej 100 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaczek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Siemka. Mam problem chce zainstalować Q3 Point release 1.32 (moze byc starsza), ale zadej wersji nie moge sciagnac! Szukalem na polskich i zagranicznych, to albo nie dzialaja mi linki, albo nie chce sciagac! Byłbym wdzieczny jesli ktos podal bymi link do tego patcha, albo przeslal na maila. e-mail: clopin@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake3/w...release_132.exe Oficjalny patch 1.32 z oficjalnej strony :lol:. W momencie pisania postu link działa :lol:, nie wiem jak będzie później, bo już miałem problemy ze ściąganiem z tego serwera :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) cos nie bardzo chca mi te kolory dzialac :| /cg_enemycolors 0000 (1111) kolory pozostaja te same a zalezy mi ze zrozumialych wzgledow na jaskrawych zielony bialy :) ja staram sie nieschodzic ponizej 2oofps ;) gra fajnie szybko chodzi dynamika ;) Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...