Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 a graliście kiedyś w tego Quaka? http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/cutie_quake.swf ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 A więc zainteresowanych zapraszam na Czata Tweak-a w piątek między 22:00 a godz 23:00 A wieć do zobaczenie i niech quad bedzie z wami 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 widze ze zainteresowanych jest miliony :lol: chyba pogramy tylko ja i Darcon :? szkoda :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 uuu bezsensu - sieć mi padła, ledwo posta pisze... nie tym razem, szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 wiec tak ja kce osp + promode i kce do tych lepszych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 A więc turniej zakonczony :wink: uczstniczylo 2 zawodników : KANDI DARCON/ja/ wygranego wybierzcie sami oglądając demko TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 To mega turniej był ;] TGL#1 Można by powiedzieć :D Ja mogę co najwyżej w urban terrora popykać rekracyjnie bo lama jestem ;] Update : Demko obejżane tylko niestety nie widzę porzeciwnika, coś jest nie tak . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Demko nagrywane jest Tylko z mojej osoby a tak pozatym to diala bo ogladalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 szukam dobrych graczy do klanu prosze o kontakt poprzez GG 2795556 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 rozumiem że niema dobrych graczy :P .... odrazu przypominają mi się wątki o myszkach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 excessive? błe... A mychę mam do [ciach] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Graczy troche Ci u nas jest. Bym sie zglosil gdybym lubial TDM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 excessive ogulnie jest błe....(RL=MG lol) ale się jakoś wciągnołem poprzez config z serwerów BRO tam się całkiem fajnie gra. gramy all na ex TDM CTF FFA 1vs1 naprawde fajna zabawa gdybym nie trafił na serwerki BRO śmiałbym się teraz z excessive... teraz trwają debaty na temat jaki klan mnie weźmie ale ja już mam swój team może nie tak dobry jak mr. ale sadze że jesteśmy na 2 3 miejscu Mr jet za silne stąd mój post wiem że jak ktoś radził sobie dobrze w Q3 to w excessive może się odnaleść i wruci mu ochota na gre w Q3! gra się bardzo free style dużo tricków szczegulnie w CTF naprawde polecam ale tak jak wyżej powiedziałem nie karzdy cfg nadaje się do gry........ ps. nauczyli mnie tam jak spaść w przepaść "czerwoną" i nie stracić życia :] mega wypas :PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jak wbić się na jakikolwiek serwer Q3? Do tej pory grałem tylko po lanie i bez problemu - connect ip lub nazwa_serwera i leci.... Od niedawna mam stałkę i przy próbie wejścia na jakikolwiek serwer wywala mi komunikat : "Please start TA directly." O co biega? Aha, nie jest ważne to czy próbuję wejść na serwer promode, czy osp czy baseq3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 sciagnij z www.q3arena.gry.wp.pl moda OSP 1.3 do tego punkbustera najnowszego, zalatw sobie oryginalny cd-key :D i heja mozna grac. jakos takiego komunikatu nie mailme ale wyglada to jakbys sie laczy przez Team Arene na serwery OSP a tak chyba nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Nie trzeba miec cdkey jezeli ma point releace 1.31 (chociaz nie zawsze bo punkbuster czasami nie chce wpuszczac - ale on nie chce niekiedy wpuszczac nawet z cdkeyem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Hmm... dzięki za odpowiedzi. Nie wiedziałem że tu wszystko rozbija się o cd-key. OSP to chyba 1.03. Na razie spróbuję zamienić Point Release 1.32 na 1.31 i zobaczymy... UPDATE: No i nie ma juz tego komunikatu. Jest za to nowy :evil: "Server uses protocol version .68", cokolwiek by to miało znaczyć. Popróbuję zaraz na jeszcze innych serwerach. UPDATE II: Nie, ja się zaraz potnę - na serwerach promode - komunikat jak wyżej Na OSP - awaiting challenge i tak do usranej smierci Moglibyście mi podać adres jakiegokolwiek serwera na który na pewno wejdę. Obojętnie czy baseq3 czy promode. Mam teraz PR 1.31, OSP 1.03, CPMA 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 no fakt osp to 1.03 moj blad :oops: a co do tego protokolu to pisze wlasnie ze swerwer dziala na pr 1.32 (68 ) 1.31 (67). instaluj 1.32 i skombinuj cdkeya, chociaz ja ma orginala to mnie i tak nie zawsze wpuszcza na serwy. wejdz na orga link podelem wyzej i tam wsio masz jak na dloni lacznie z serwerami ;] GG aha i serwerow baseq3 jusz nie ma (przynajmniej ja nie znam) sa tylko osp i pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nippom Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Witam. Mój brachol zainstalował sobie właśnie QIII Arenę. Dorwał z "Encyklopedii Gier 2003" różniste kody (cheaty) do tej gry :wink: ...Boże, jak to zobaczyłem, to przecież nie jest gra !, to jedna, totalna rozpierducha 8O . No, ale wracając do tematu... wpisuje te kody z konsoli, uruchamia grę przez jakieś dziwne kombinacje parametrów (z linii rozkazowej, a nie z ikonki - z ikonki również). Códuje krótko mówiąc i... jest bliski zawału :lol: NIE DZIAŁAJĄ MU ! Komunikat po wpisaniu /fly, /god czy jakoś tak -> sorry, to jakoś tak było, nie pamiętam - to cyt.: "This cheat is not enabled on this server" kon. cyt. Pytanie: o jaki server tu chodzi ? ...i dlaczego "not enabled" ? W żadnym poradniku jaki znalazłem w sieci, nic nowego ponad informacje o cheatach, jakie już ma, nie znalazłem. Czy któś kuma, cóż to cóś jest ? :wink: Brachol nie ma w domu NETu, więc w żaden zewnętrzny server nie włazi. I taki komunikat ma bez względu, czy gra "normalnie", czy "tworząc sobie" lokalny server przez "Create" w "Multi Player" (wybaczcie za określenia, ale ja wogóle nie jarzę bazy, jeśli chodzi o gry, a co dopiero - jak się dowiedziałem - o kultowej QII Arenie :cry: ) Pomóżcie wyjaśnić sprawę, bo przykro patrzeć na niego, jak wciąż przeinstalowuje se tę... grę, bo mu cheaty nie działają :lol: Dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 po pierwsze , jesli chce byc niepokonany w tej grze niech zacznie ćwiczyć bez kodów - nie którzy sobie tak radzą..:D po drugie - serwer jest zawsze, nawet gdy nie grasz po sieci, a tylko z botami... uruchamiając serwer musisz zmienić jego ustawienia wedle własnych potrzeb... tyle i ani słowa wiecej ode mnie ..:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 jak zakladasz gre tak by dzailaly kody to trzeba zakladac gre w konsoli czyli : /devmap (inazwa mapki) np: /devmap q3dm17 /devmap oznacze ze wlanczasz gre ktora umozliwi ci gre z kodami a samo wpisanie /map q3dm17 nie umozliwi ci wlaczenia gry z kodami. /good - niesmiertelnosc /give all - wszystkie bronie ale ja poleca gre bez kodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nippom Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Szeryf, 007... Popieram Was. Co prawda baaardzo niewiele w ogóle gram, ale jak już gram, to nie stosuję żadnych kodów ułatwiających. Macie oczywiście słuszność. No bo co to za gra, jak nie trza wcale o niczym myśleć, bo np. jestem nieśmiertelny :? To nie jest granie, a oglądanie. Ale cóż... prosił o pomoc i dzięki Wam uzyska ją. Dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 czy istnieje jakiś benchmark tej że gry ? o to chodzi że nie mam pełnej wersji i chciałem sobie z netu ściagnąć jakiś benchmark Quake3 aby móc przetestować nim kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 timedemo 1 albo jakos tak, w konsoli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 heh, juz zapomnialem jak to bylo ale tak jak mowi phranzee musisz dac timedemo 1 ale wczescniej jeszcze chyba vidrestart jakos tak na koncu wychodzi ci liczba fps ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 /timedemo 1 a pozniej /demo fout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 o to chodzi że nie mam tej gierki :( jak ściagne demo to będe mógł w konsoli wpisać te polecenia i wykona mi test? sory za pytania ale mam modemowe łacze i takie demo się wieki sciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 w demku jest demo001 i demo002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kery Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Hi mam problem czy ktos moze mi powiedziec jak podlaczyc sie do serwera w quake 3 z PB "punk-buster skad to sciagnac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 a zainstalowales najnowszego pacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...