Skocz do zawartości
Kaeres

Przyklejone watki

Czy jestes za zniesieniem przyklejonych watkow ?  

1. 1. Czy jestes za zniesieniem przyklejonych watkow ?

• wszysto elegancko, czego sie czepiasz ?
      19
    • przewertowania i zniesienia tych zbednych
      50
    • wszystkich
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu zauwazylem uciazliwosc w przegladaniu forum.

Jezeli forum "gry" i "osla laczka" sa zawalone tym czyms to warto przebolec i poszukac czegos ciekawego w normalnych tematach.

Ale juz "AMD, "INTEL", "KARTY GRAFICZNE" to zakrawa na kpine bo za niedlugo bedzie trzeba isc na druga strone aby zobaczyc najswiezszy watek.

Jest to tak nieczytelne forum (w dodatku te reklamy po prawej, ktore powoduje, ze kazdy z tych przyklejonych watkow na temat na dwie linijki), ze odechciewa sie pomagac.

Wywalcie te przyklejone. Popularniejsze tematy i tak same sie utrzymuja na topie.

Kto jest za, a kto przeciw ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zobaczyłem dzisiaj jak wyglądają Karty Graficzne w rozdzielczości mniejszej niż 1280 to  8O  8O  :!:  

Mam nadzieję że mnie nikt nie zabije za to co zrobiłem  :wink:  http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=28

:cry: Odkleiłeś mój topic, :wink: zwolennicy FX'ów Cię dorwą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to rzeście dali pole do popisu dla totalnych lam, co będą po 1000000000 razy pisać na ten sam temat setki topików. Zamiast w jednym pisać (a nawet najpierw czytać, co stało się częste- mniejszy burdel jest na forum) będzie syf :?

PS- jestem za odklejeniem starych topików, mało uczęszczanych i względem tematów już definitywnie opracowanych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swiateczne porzadki widze ;]

I bardzo ladnie, jeszcze taki maly apel. Nazwy topicow - straszne. Totalny nielad, wiele i male litery , blee ;] Bylo moze juz taki topic o tym zeby wpisywac w nazwe topici o co sie pytamy i dalsza tresc, tzn:

[CS:S] Nie moge sie polaczyc z serwer

[WindowsXP] Dziwny plik

Jezeli tak bedzie wszystko wygladac bedzie o wiele przyjemniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[WindowsXP] Dziwny plik

ogloszenia parafialne:

administarcja poszukuje 100 nowych moderow do pilnowania by wszystkie nowe tematy zaczynaly sie nawiasami kwadratowymi z informacja co jest w srodku topiku !

;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wole powtarzajace sie watki, ktore i tak zginal na nastepnej stronie bo nie bedziemy odpowiadali (lub ewentualnie co porzadniejszy user pomoze linkiem) niz te rozjezdzajace forum tworzac go zreszta nieprzejzystym przyklejanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO z tymi max duzymi watkami , w ktorych to samo pytanie powtarza sie przez 50stron powinno sie robic to co Chaos zrobil z topicem o NF7 . Czyli zebranie tego co najwazniejsze , najczestsze problemy itp... i wrzucenie tego do FAQ . A sam topic , czyscic albo od razu do kosza , bo i tak co druga osoba zamiast w nim sie zapytac to zaklada nowy watek i niestety jest to nieresocjalizowalne...

Tylko pokazcie mi tego wybranca , ktory tego dokona :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety to o czym piszesz jest niewykonalne ( w sensie wyczyszczenie 100 stron ) . Dlaczego >?? .

Bo z tych 100 stron zostanie i tak wiecej niz 50 , a i tak zaden user nie raczy tego przeczytac .

Jedynym dobrym wyjsciem jest zebranie przez posiadacza np jakiejs plyty glownej , wszystkiego do kupy i dokladne opisanie tego ( co nie jest latwa sprawa ) .

I tez jest to raczej niewykonalne , bo wy duzo gadacie (a jak co do czego przyjdzie to cisza ) .

Ja czyscilem jeden temat co mial 40 stron ( z pare godzin ) , a zostalo mi i tak 32 po czyszczeniu . I jedyne co zrobilem to opisalem w 1 poscie tematu ( o co mniej wiecej w tym chodzi ) .

Sumujac jak chcecie zeby jakis temat zniknal , a znacie go idealnie to napiszcie streszczenie i sie pomysli co dalej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanówmy się czy w GRACH takie tematy jak o Doomie 3 albo o Far Cry lub Poszukiwane/posiadane, w co warto zagrać muszą być przyklejone? Moim zdaniem nie. Chciałbym poznać Wasze zdanie w tej materii.

BTW: temat o płycie głównej Asus A7N8... Zobaczcie pierwszy post w tym temacie. AndyN zrobił kawał dobrej roboty umieszczając ważniejsze informacje o płycie w pierwszym poście. Należy mu się piwo :)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos tam juz jest kombinowane jak zrobic :) .

Słyszałem, że szykują się zmiany na grach 8) Mam nadzieję, że już niedługo zmieni się na lepsze i będzie większy porządek.

BTW: Możesz napisać coś więcej na temat tych zmian? np. na priva?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałem na grach przykleić temat z listą tematów o grach na forum i odkleić istniejące, nawet zacząłem robić liste tego tylko jakoś nie chce mi się skończyć tego.

Ja to myslalem, zeby w dziale gry zablokowac mozliwosc zakladania tematu .

Jezeli user chcialby zaczac temat o nowej grze , to by pisal do modelatora i by mu zakladal .

Ogolnie to w dziale Gry najwiekszy bur... i najwiecej postow nieregulaminowych ( dzisiaj wywalalem tam zamkniete tematy i mam juz dosyc )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Swiateczne porzadki widze ;]

I bardzo ladnie, jeszcze taki maly apel. Nazwy topicow - straszne. Totalny nielad, wiele i male litery , blee ;] Bylo moze juz taki topic o tym zeby wpisywac w nazwe topici o co sie pytamy i dalsza tresc, tzn:

[WindowsXP] Dziwny plik

Jezeli tak bedzie wszystko wygladac bedzie o wiele przyjemniej.

Jak najbardziej zgadzam sie z Tobą Pocahontas. Wygląda to bardzo przejżyście. Szybciej sie szuka. Nie wystepuja tematy w stylu "POMOCY !!!!!!!!!" itp itd -> takie cos mamy praktykowane na forum.pcmaniak.pl i naprawde zupełnie inaczej to wyglada niz tutaj gdy patrze np na gry :/ ALe to Wasze forum, Wasza wizytowka , Wasza sprawa.....

Co do samych topicow przyklejonych to uwazam iz powinny zostac tylko te najwazniejsze i najbardziej aktualne. Jezeli w pozostalych ktos bedzie jeszcze pisac to i tak on sie utrzyma na gorze :]

Pozdrawiam

bart132

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może "Chłodzenie Wodą i Inne Metody" ktoś przetrzepie ... nic nie mam do berkut`a czy diody .... ale tygon moim skromnym zdaniem dawno spleśniał i już śmierdzi. A reszte może okroić i do Faku ( FAQ) ??

I mam propozycje ... zeby ograniczyć "przyklejonych" do liczby 5 ??

Niebyło by problemu z ilością ... a stare by same sie odklejały żeby na nowe zrobić miejsce :-)

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi