kucyk Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 sorry, że nie w topicu śmiechu, ale sam nie wiem czy mi do śmiechu jest, bo widać, jesteśmy dalej jeszcze pare lat za murzynami, przynajmniej tak nas postrzegają inni... jak ktoś coś ma jeszcze tak bekowego to niech wrzuca dobra, koniec gadania czek dis ałt :arrow: Ładna pani, ładne pudełko Ładny tyłeczek także A teraz gwóźdź programu, lol :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 było :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Powinno być do topicu allegro LOL-e, ale daje tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=34643652 http://allegro.pl/show_item.php?item=34516326 and the winner is: http://allegro.pl/show_item.php?item=27205751 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 stare jak świat też mam też mam radęcina na pudełku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 FULL POPARCIE DLA MICROSOFT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 and the winner is: http://allegro.pl/show_item.php?item=27205751 :lol: :lol: A najlepsze, że ktoś to kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja też mam Radęcina :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 to jest badzio śmieszne ;) Ja myśleć ze oni maja zlego tanzlator ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 tranzlator jest program dobra rzecz, ale problem ma program bo jest on makuma z polska i nie rozumiec co sie mowic do niego makumba ;> ps: takze mam radęcina ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 A ja mam zasilacz firmy Warranty Void if Removed ! Bać się mnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Bueheheheh... Padłem :lol: 1 raz to widzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 no ja też, sorka ze replay jeśli już było, ale nie widziałem tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 :lol: nizłego maja szpeca co to ten text tłumaczy wypadało by im wysłac maila co by go wymienili na lepszy model :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Padłem na kolana :lol: Radęcin :lol: :lol: :lol: wzorzec DDR :D :D Kierować 9.0 :lol: :lol: poprostu szczena opada - jak by zatrudnili polaka - nie mieliby problemu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 heh pisalem to w topicu o 9550 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Padłem na kolana :lol: Radęcin :lol: :lol: :lol: wzorzec DDR :D :D Kierować 9.0 :lol: :lol: poprostu szczena opada - jak by zatrudnili polaka - nie mieliby problemu :lol: :lol:Tak tylko tłumacz to z chńskiego ;P BTW. Inne języki także rzczej nie najlepiej przetłumaczone ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 A co to nie ma w polsce ludzi którzy znają chiński :D Napewno ktoś by się znalazł. A zresztą po co z chińskiego - można z angielskiego np :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 o lol polska jest boska :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 o lol polska jest boska :|A co ma do tego Polska? Przecież to Chinole tłumaczyli :roll: ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 O ile dobrze widze, to obok jest tlumaczenie francuskie i czeskie. Wiec czemu tylko u nich jest normalnie a u nas 'radęcin'? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 'bo to POLSKA, a nie elegancja FRANCJA' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 O ile dobrze widze, to obok jest tlumaczenie francuskie i czeskie. Wiec czemu tylko u nich jest normalnie a u nas 'radęcin'? :? no nie do konca...spojrz pod polska specyfikacje...jest tam norweska i co widzac??? RADEONR (z R na koncu)... nawet tak na logike (nie znam ani czeskiego, ani norweskiego itd.) to w tamtych opisach tez sa chyba bledy...przynajmniej tak mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Dokaladnie tak samo jest z czeskim tlumaczeniem- totalnie skopane. A tak BTW- widziec ze forum dzialac fatalnie i full postow sie dublowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 A tak BTW- widziec ze forum dzialac fatalnie i full postow sie dublowac ;] A mi teraz chodzi miodzi :o Nic ino klikać na :=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 wniosek jeden - nie kupowac wersji boxowych <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ale mi nie chodzi o ogolne tlumaczenie tylko o tego nieszczesnego "Radęcina" . Juz lepiej jakby napisali "Radek" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...