-=Maq=- Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Kurde gra cud miodek :) Bullet time+ combo = facet ląduje na ścianie :D Mniejsza o mordy, ale te kombosy! mmmm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 moze byc gra roku ,no jak film oddzielny zupełnie jeszczejedno jak zobaczysz agenta .....,uciekaj(ale fajnie sie ucieka nawet skacze itp) nie żartuję ale fajnie nawet z animatrixem powiązania z ostatnim lotem ozyrysa i Tadeusz jest, hihi jak się strzela z obrotem ,do góry nogami znaczy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jejku ale się bije z agentem fajnie doszedł ,ktoś ghostem do lotniska bo nie moge przejść ataku swatu z helikoptera i gram teraz Niobe Gra Roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 jak przy uruchamianiu komuś wyskoczy "device not.......cośtam cośtam " to niech se odświerzanie zmniejszy. Problem szczególnie win200 i XP dotyczy. Ja zmniejszyłem w 1024x768 z 85 na 60( niestety) i śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 myślałem że gierka będzie dłuższa a tu chyba z 3/4 zajmują filmiki :( ale ostatni filmik miazga - ide do kina - tylko dlaczego muszę czekac jeszcze tydzień :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 kobus naprawdę warto case a przechodzi się inaczej niektóre misje przeciez sa całkiem inne np walka z agentem Niobe ,a ghost strzela w samolot ze snajperki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 kurde , gierak sie skonczyla :evil: teraz czekam na film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 o boshe ta gierka to kicz jakich malo :). W ogole mi sie nie podoba, owszem fajnie sie naparzaja :], ale nic poza tym. Grafika potworna, kamera lata jak p o j e b a n a a sam bohater biega jak forest gump :). Ale lol...a atk sie nagrzalem :]. czekam na jakies inne "super produkcje" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNiAc Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 o boshe ta gierka to kicz jakich malo :). W ogole mi sie nie podoba, owszem fajnie sie naparzaja :], ale nic poza tym. Grafika potworna, kamera lata jak p o j e b a n a a sam bohater biega jak forest gump :). Ale lol...a atk sie nagrzalem :]. czekam na jakies inne "super produkcje" Khe Khe pogralem sobie jakies 30min i w zupelnosci sie zgadzam 4 kompaktowe gofno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja tam juz to skasowalem :] kicz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 jak przejsc ghostem ten atak helikoptera na lotnisku i chlopakow swat. Gram na poziomie normal. i dochodze max do 3 fali tych kolesi(w przerwach wale do helikoptera i max do polowy go zniszczylem) jets jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Dobra gra juz chodzi i musze powiedziec ze gra jest całkiem całkiem walki sa swietne tylko u was przy spowolnienu równiez nie da sie za bardzo celowac botak jak by nieraz skakało wogule troche wolno nie raz gra chodzi a i do tego trzeba patrzec na te 60 Hz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 hej jak to u was biega ja gram w 1600x1200xAAx4 anizox16 i jest dobrze czasami troche przycina , jak zmniejsze rozdzalke do 1280 to juz idealnie chadza a jak u was ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 giera wymiata, chociaz spodziewalem sie lepszej grafy. Za to muzyka, kombosy i cala reszta - miod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a jak z fabula ? czy fabula jest powiazana z filmem Matrix reloaded czy zupelnie osobna fabula. Bo jak powiazana to ja niegram bo film musze najwpierw obejrzec . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Fabuła jest powiązana z filmem, a filmiki z gry są kręcone specjalnie dla niej i uzupełniają film, w którym ich nie ma - tak twierdzą The Wachowski Brothers Giera rozczarowuje (mnie) - grafa przeciętna a czasem słabiutka, kamera trochę pracuje z d.u.p.y. (cżesto ujęcia są niewaiadomo czego), a walki są trochę słabe. Po trailerach i zapowiedziach oczekiwałem więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Giera rozczarowuje (mnie) - grafa przeciętna a czasem słabiutka, kamera trochę pracuje z d.u.p.y. (cżesto ujęcia są niewaiadomo czego), a walki są trochę słabe. Po trailerach i zapowiedziach oczekiwałem więcej. W sumie masz racje ale teraz jest czas matrixa wiec trza lykac wszystko matrixowe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 darch - chyba musze odzszczekać nieco moja opinie o ETM. Doszedłem do Chateau i walki z kolesiami (niby wampiry czy cóś) były naprawde niezłe i poznałem kilka nowych tricków i gra jest naprawdę dobra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Gram na normalu i mam maly problem z przejsciem helikoptera. Kurde, niby proste, ale ten helikopter wytrzymaly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 udało sie komuś odtforzyć filmiki z gry w hackingu? jeśli tak to jak.. bo mam cale zhackowane.. a filmikki sie nie wyświetlaja.. pisze playing... i nie wiecej.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuddles Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 GRA jest wyqwista..... grałam w to..... naprawde jest boska.... :lol: bardzo ladnie zrobiona i wogole na 1 miejscu ja stawiam :lol:GRA jest wyqwista..... grałam w to..... naprawde jest boska.... :lol: bardzo ladnie zrobiona i wogole na 1 miejscu ja stawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 gierka bardzo podobna do max payne :) oprocz tego ze zajmuje 4 cd :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Duzo w Enter The Matrix nie gralem, ale juz i tak mi sie podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja jush cale przeszedlem Niobe, i sie zastanawiam ... 4cd a gra krotka jak lato na syberii :P no w 10 godzin to nawet poczatkujacy przejdzie...mi to zajelo okolo 4. Troche sie zawiodlem, tera ghostem przechodze i gra troche innaczej wyglda, inne drogi i lekko zmienione ciosy. A najbardziej to denerwuje mnie ze nie ma takiej sali treningowej, gdzie nonstop wychodza gliniarze i mozna sie naparzac caly dzien hie hie hie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 neon69> sala treningowa jest ;) tylko trzeba ją sobie skackowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 udało sie komuś odtforzyć filmiki z gry w hackingu? jeśli tak to jak.. bo mam cale zhackowane.. a filmikki sie nie wyświetlaja.. pisze playing... i nie wiecej.. ;/ wpisz play + spacja - na dole pokażą ci się adresy jakieś tam np. b:movie czy jakoś tak. Kursorami zaznacz ten film który chcesz obejżeć i wciśnij Ctrl. Tera zimne piwko naga na nogę i miłego oglądania.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 a ma ktos komende na wyswietlenie obrazkow w hackingu?? bo dostalem sie na b: .... ale tam same img... czesc jest dostepna ale nie potrafieich otwierac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 obrazki sie robi tak samo tylko zamiast play dajesz view.. ale mam inny problem.. częsci filmów sie nie da puścić bo sa *LOCKED... a nie wiem dlaczego.. bo gierke przeszedlem.. ;/ a najgorsze jest że wśród tych filmików jest też ten na autostradzie :((( wiecei może co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 View ani play u mnie nie dziala...pewnie dlatego ze nie moge sie dostac do tools na b: bo nie mam hasla... gdzie je znajde?? :) Bo narazie to tylko frozenfish znalazlem ;)..gry jeszcze calej nie przeszedlem ale mysle ze tam sie da jakos dostac bez ukonczenia?? :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 walki na miecze sie neistety przed ukonczeniem też nie da włączyć.. a szkoda.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...