Araki0 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Tak jak w temacie mozna dodac tez uzasanienie dlatego nie zrobiłem ankiety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Moim zdaniem najlepszy jest AntyVir Personal Edition http://www.free-av.com darmowe aktualizacje i działający w tle skaner, który w ogóle nie spowalnia pracy 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 JA własnie go posiadam ale jest w nim wada.Nie mozn zrobic aktualizacji gdy na serwerze z którym sie łacze jest firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Nie mozn zrobic aktualizacji gdy na serwerze z którym sie łacze jest firewall.Myśle że nie chodzi o firewall a o obciażenie, bo jak sie rano lub wieczorem łacze to ciągnie bez problemu :D ,a w ciagu dnia jest kicha :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 The internet serwer holds an updated version of AntiVir Would you like to receive the installatoin file now? Cos takiego mi sie pokazuje wydaje mi sie ze to jednak firewall bo jest 12 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 The internet serwer holds an updated version of AntiVir Would you like to receive the installatoin file now? Cos takiego mi sie pokazuje wydaje mi sie ze to jednak firewall bo jest 12 . no to dobrze Ci sie pokazuje... kliknij w yes i updatnie sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ostatni miałem problem z wirusami i zainstalowałem 2 program Avasta i AntiVira chciałem zainstalowac jeszce Pande z Niezbednika ale w czasie instalacji antivir mowiło o jakims wirusie wiec zaprzestałem na dwóch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reznorek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ostatni miałem problem z wirusami i zainstalowałem 2 program Avasta i AntiVira chciałem zainstalowac jeszce Pande z Niezbednika ale w czasie instalacji antivir mowiło o jakims wirusie wiec zaprzestałem na dwóch Proponuje jeszcze NAVa i kilka firewalli, będziesz najbezpieczniejszym internautom na świecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Wg mnie najlepsiejszym jest AVG , mialem nortona , ale AVG zjada go na sniadanko :] , i nie zrzera prawie wogole ramu i proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Avast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulisoft Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 http://skaner.mks.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 avast ma fajną opcję -- może pokazywać pliki, które skanuje skaner rezydentny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 na stronie avasta jest jeszcze cos takiego co kasuje najpopularniejsze wirusy, robaki i trojany... to nie jest antywirus tylko jakis cleener - fajny i prosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja tam używam skanera online http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php i zero wirów i innych badziewi. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja tam używam skanera online http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php i zero wirów i innych badziewi. 8) Skanery online są do pupy :? Mogą być jako dodatek,ale nic po za tym. Co mi tam po skanie PO infekcji ? Ważny jest aktywny skaner nie przepuszczający wirusów. To jak tabletka antykoncepcyjna po sprawie :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja mam avasta i nie narzekam. Czesto są uaktualnienia itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a jaka jest różnica między Antywirusami freeware - a komercyjnymi ? Bo skoro darmowy wszystko wykryje i ew. usunie to po co kupować wersje komercyjne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a jaka jest różnica między Antywirusami freeware - komercyjnymi ? Bo skoro darmowy wszystko wykryje i ew. usunie to po co kupować wersje komercyjne ? Marketing robi swoje :lol: :lol: Mogą mieć jakąś pomoc techniczną lub dodatkowe bajery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja mam avasta i nie narzekam. Czesto są uaktualnienia itp.... tak samo mam avast! Duzym plusem jego jest to ze jest w 100% freeware Czasem dla pewnosci robie skana MKS online bywa ze wykryje cos wiecej od avasta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Czasem dla pewnosci robie skana MKS online bywa ze wykryje cos wiecej od avasta :wink:MKS często wykryje coś więcej - jest specjalistą od fałszywych alarmów. :D A z antyvirusów to avast, avp, avg - używałem tych trzech i są OK.. http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...antyvirusy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ..............ŻADEN.................... Te programy tylko: - zwalniają kompa; - uszkadzają pliki wykonawcze programów *.exe; - zaśmiecają Windows; - uniemożliwiają dostęp do plików (nawet zdrowych); - zasypują mnóstwem okienek z którymi nie mażna sobie poradzić; - w skrajnych przypadkach uszkadzają Windows czyli zmuszą do formatu dysku; JA JESTEM NA NIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ..............ŻADEN.................... Te programy tylko: - zwalniają kompa; - uszkadzają pliki wykonawcze programów *.exe; - zaśmiecają Windows; - uniemożliwiają dostęp do plików (nawet zdrowych); - zasypują mnóstwem okienek z którymi nie mażna sobie poradzić; - w skrajnych przypadkach uszkadzają Windows czyli zmuszą do formatu dysku; JA JESTEM NA NIE!!! Nie pomyliłeś antywirusa z wirusem 8O Ad1. Czasami (zależy od konfigu i antywirusa). Ad2. Pierwsze słyszę. Ad3. Raczej nie. Ad4. Zależy od skonfigurowania antywirusa. Ad5. Jakich okienek ? No faktycznie ,jak masz wirusa pokazuje się alert,ale to chyba niezła opcja. Ad6. Nigdy mnie to jeszcze nie spotkało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ..............ŻADEN.................... Te programy tylko: - zwalniają kompa; - uszkadzają pliki wykonawcze programów *.exe; - zaśmiecają Windows; - uniemożliwiają dostęp do plików (nawet zdrowych); - zasypują mnóstwem okienek z którymi nie mażna sobie poradzić; - w skrajnych przypadkach uszkadzają Windows czyli zmuszą do formatu dysku; JA JESTEM NA NIE!!! Nie pomyliłeś antywirusa z wirusem 8O Ad1. Czasami (zależy od konfigu i antywirusa). Ad2. Pierwsze słyszę. Ad3. Raczej nie. Ad4. Zależy od skonfigurowania antywirusa. Ad5. Jakich okienek ? No faktycznie ,jak masz wirusa pokazuje się alert,ale to chyba niezła opcja. Ad6. Nigdy mnie to jeszcze nie spotkało. A mnie się to zdażyło, wszystko co tu napisałem!!! Miałem Pande, avista, antywirenkit, nortaona!!! Zawsze to samo. Aż człowieka roznosi jak widzi że wszytko szlak bieże!!! JUŻ NIGDY NIE ZAINSTALUJE ANTYSHITA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ludziska nie instalujcie AntyVir Personal Edition bo wywala XP:evil:. O dziwo [piękna] raport od Billa Geja mi pomogł 8O 8O Avast jest bardzo doobry,juz u mnie działa i naprawde polecam 8) A mnie się to zdażyło, wszystko co tu napisałem!!! Miałem Pande, avista, antywirenkit, nortaona!!! Zawsze to samo. Aż człowieka roznosi jak widzi że wszytko szlak bieże!!! JUŻ NIGDY NIE ZAINSTALUJE ANTYSHITA!!!Do czasu az na ruski warez wejdziesz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Do czasu az na ruski warez wejdziesz :lol: :lol: Tak się składa że antyshity pochodzą z oficjalnych stron producentów (czyli wersje trial lub inne) a Pande Platinum 7 mam oryginał z gazetki ale i tak go nie zainstaluje bo wszystkie antyshity to.........buble! Takie moje zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 osobiescie od dluzszego czasu uzywam AVG 6.0 Free Edition :) update co 1, 2 dni, nie spowalnia nawet tak lipnego kompa jak moj i uruchamialem kilka wirusow ktore ten programik skutecznie blokowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 blazej_ronin - hmm miales Nortona AV 2004 ? albo 2002 ? albo corporate edition 8.0 ? albo Dr. Web ? bo ja mialem te wszystkie i chyba logiczne, ze jak cos parcuje w tle to troche ramu zajmuje, ale z reszta zarzutow sie nie zgadzam ... a dla przykladu : bez zadnych programow p2p, bez warezow, komp uzywany tylko IE outlook i word, po 14 dniach zlapal 394 wirusy ;) NAV 2004 wszystko wyleczyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 nOrbi- to z jakich Ty stron subskrypcje zamawiałes :?: :twisted: :twisted: ze Ci do poczty tyle naszło - jakos nie chce mi sie wierzyc :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 blazej_ronin - hmm miales Nortona AV 2004 ? albo 2002 ? albo corporate edition 8.0 ? albo Dr. Web ? bo ja mialem te wszystkie i chyba logiczne, ze jak cos parcuje w tle to troche ramu zajmuje, ale z reszta zarzutow sie nie zgadzam ... a dla przykladu : bez zadnych programow p2p, bez warezow, komp uzywany tylko IE outlook i word, po 14 dniach zlapal 394 wirusy ;) NAV 2004 wszystko wyleczyl ;) Dobra, dobra... Bez żadnego antyshita tylko friwall Win XP i...........żaden wirus mi nie przeszkadza! Dla mnie te programy to shit i tyle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Dobra, dobra... Bez żadnego antyshita tylko friwall Win XP i...........żaden wirus mi nie przeszkadza! Dla mnie te programy to shit i tyle! Że tak złośliwie zapytam. A jak często reinstalujesz system? Bo ja, mając zainstalowane te, jak to mówisz, shity, lecę już prawie dwa lata na windzie i nie nie miałem żadnego zonka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...