zawada Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam, nie podoba mi sie sposob poruszania na forum chodzi dokladnie o to ze gdy otwieram nowa strone, ta poprzednia z ktorej ja otwieralem rowniez sie zmienia, utrudnia mi to szybkie przegladanie stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ale o co ci chodzi? Weź się w garść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 wiesz.. prawy przycisk i <otworz w nowym oknie> jesli uzywasz internet explorera (dobrze mowie?) w operze prawy przycisk na link i <otworz na nowej karcie> hehe lol wez potrenuj troche;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ale o co ci chodzi? Weź się w garść. Para, on pisze o tym, co ja już kiedyś wspominałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ale o co ci chodzi? Weź się w garść. jak np. jestem na głównym forum i chcę otworzyć w nowym oknie Platforma AMD to otwiera się w nowym oknie, ale to z którego otwierałem też się zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ale o co ci chodzi? Weź się w garść. jak np. jestem na głównym forum i chcę otworzyć w nowym oknie Platforma AMD to otwiera się w nowym oknie, ale to z którego otwierałem też się zmienia. Ja nie zauważyłem czegoś takiego ... przynajmniej w FireFoxie i Mozilli wszystko jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 U mnie (Firefox) jest OK, ale sprawdziłem na "czystym" profilu i faktycznie jest tak jak zawada napisał (w Operze również). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Co to jest czysty profil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Profil to katalog, w którym Firefox przechowuje swoje ustawienia, zakładki, zainstalowane rozszerzenia. Jezeli go usuniesz, to przy następnym uruchomieniu FF tworzy nowy, "czysty" profil (potem podmieniasz stary i nowy profil i wrócą poprzednie ustawienia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 To jest jakis blad, ale nie wiem w czym - tez tak kiedys mialem w IE, teraz jest OK. Nie wiem, od czego to zalezy. Pod FF nigdy nie mialem tego problemu, nawet na czystym profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ja też nie mam bo otwieram 1 tak 1 okno naraz w porywach 2 z tweaka ale to raz na 100 lat robie a potem sie dziwicie jak działa forum kiedy każdy sobie bo 5 tematów otworzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Opera i żadnych problemów tego typu nigdy nie odnotowałem - klikam rolka myszy i looz:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a ja mam inny problem z przegladaniem, nie wiem czy byl juz kiedys opisywany... jesli temat jest na kilka stron, i chce bezposrednio wejsc na przyklad na nr 4, i klikam na niego (nie na tytul tematu) to otwiera mi sie pierwsza strona tematu (a nie 4-ta) problem nie wystepuje gdy klikne na ktorys z numerow stron srodkowym klawiszem myszki (uzywam firefoxa) i wtedy zadana strona otwiera mi sie w nowym panelu. dziwne to, i kiedys tak nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 U mnie (również Firefox) nie ma tego problemu - przenosi mnie na wybraną stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 hmm u mnie na operze 7.54 nie ma wymienianych przez was problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Za to mi swiruje firefox :? Mam Tabbrowser'a w wersji 1.11 i gdy klikam w link na forum glownym badz w poszczegolnach dzilach link odpala mi sie nie tylko w nowej zkladce w tle (ustawione mam aby lewy klik otwieral linka zawsze w nowej zakladce w tle) ale i w oknie w ktrym kilknalem na linka czyli linka otwiera sie 2 razy... Dzieje sie tak tylko i wylacznie na forum tweak.. jakies sugestie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 hmm u mnie na operze 7.54 nie ma wymienianych przez was problemow.j/w. czyli ci , którzy mają problemy z poruszaniem się po forum niech zainstalują Operę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Z moich "testów" wynika, że problem z podwójnym otwieraniem strony występuje w każdej przeglądarce (IE, Opera, Mozilla Suite, Firefox), niezależnie od ustawień, tylko jak jestem wylogowany. Po zalogowaniu problem znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...