Skocz do zawartości
zawada

Poruszanie sie po forum

Rekomendowane odpowiedzi

Ale o co ci chodzi? Weź się w garść.

jak np. jestem na głównym forum i chcę otworzyć w nowym oknie Platforma AMD to otwiera się w nowym oknie, ale to z którego otwierałem też się zmienia.

Ja nie zauważyłem czegoś takiego ... przynajmniej w FireFoxie i Mozilli wszystko jest OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Profil to katalog, w którym Firefox przechowuje swoje ustawienia, zakładki, zainstalowane rozszerzenia.

Jezeli go usuniesz, to przy następnym uruchomieniu FF tworzy nowy, "czysty" profil (potem podmieniasz stary i nowy profil i wrócą poprzednie ustawienia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam inny problem z przegladaniem, nie wiem czy byl juz kiedys opisywany...

jesli temat jest na kilka stron, i chce bezposrednio wejsc na przyklad na nr 4, i klikam na niego (nie na tytul tematu) to otwiera mi sie pierwsza strona tematu (a nie 4-ta) problem nie wystepuje gdy klikne na ktorys z numerow stron srodkowym klawiszem myszki (uzywam firefoxa) i wtedy zadana strona otwiera mi sie w nowym panelu. dziwne to, i kiedys tak nie bylo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to mi swiruje firefox :? Mam Tabbrowser'a w wersji 1.11 i gdy klikam w link na forum glownym badz w poszczegolnach dzilach link odpala mi sie nie tylko w nowej zkladce w tle (ustawione mam aby lewy klik otwieral linka zawsze w nowej zakladce w tle) ale i w oknie w ktrym kilknalem na linka czyli linka otwiera sie 2 razy... Dzieje sie tak tylko i wylacznie na forum tweak.. jakies sugestie?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi