Gość Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 wczoraj wyszlo...dzis bylem w Empiku i kusilo mnie aby zamowic sobie to cudo na Gwiazdke...ktos z Was juz gral?? jak wrazenia...taka "WIELKA" gra a tu na forum cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 tu link http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2384 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 tu linkhttp://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2384 ehhhh :twisted: :lol: ja wiem co to za gra przeciez wiec opis niepotrzebny...bardziej interesuja mnie WRAZENIA z gry...bo chyba sie jednak pokusze o kupno oryginalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 gra dostała 8.4 na gamespot'cie (Rome 9.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Ja pogralem jakies 20 min i musze powiedziec , ze gra jest swietna , to co widzielismy na filmikach itd to i tak nie pokazuje mozliwosci tej gry!! :D napewno pogram w nia dluzej ale , pierwsze w kolejce jest Armies of Exigo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 No nawet całkiem całkiem ale nie za nic w świecie nie dałbym za nią 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 A to nie jest czasem online?? Czy myle gry,jesli tak to bardzo mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 @Hydro2 - nie to nie jest tylko i wylacznie gra online... POdobno toto do C&C: Genreals, bo to ten sam silnik tylko zmodyfikowany... ma troche z Warcrafta III np. bohaterów i punkty exp. Ale gra myśloe zapowiada sie ciekawie... Pogram, powiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zarąbista gierka. Kończę już kampanię po stronie Dobra i muszę przyznać, że gra jest świetna ! Grafika, KLIMAT z filmu i cała reszta stoją na najwyższym poziomie. Nasi herosi rzucają fajne teksty w stylu tych z filmów (Gimli - Legolas) :) a bitwa o Helmowy Jar, czy też Minas-Tirith jest nie do opisania ! to trzeba zobaczyć ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Wygląda nieźle, też się zastanawiam nad zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 A jak to-to chodzi? Jakie ma wymagania? Bo sądzać po grafie ze screenów zaczynam się obawiać o moje 4ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Czy to prawda że ta gra jest multilanguage czyli np: kupie gierkę w wersji ENG to i tak przy instalacji będę mógł ją zamienić na wersje PL i czy ten multilanguage ogranicza się tylko do napisów czy kwestie mówione też są PL. Ktoś mi może to wyjaśnić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 wow juz jest? Sam miałem założyc topic o tej gierce, ale jakos mi umkneło :roll: Kupie na 100%, bo napalam sie na nia juz od kilku miechów :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Gra to absolutny krol RTS w chwili obecnej oprawa jest masakrujaca podobnie jak klimat i w przeciwienstwie do glosow wyzej z checia dalem te 120 PLN za takie cudo :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Pieklo - to jest tak jak z simsami 2 - masz do wyoru z 10 języków (w tym Polski). Przetłumaczone jest fajnie (kinowo, teksty zsotają w oryginale) i nie dopatrzyłem się błędów. Zgadzam się z poprzednikiem że to król rtsów ! I także bym dał za nią 120 PLN, bo jes ttego warta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Jak wyglada fabula tej gry i sama rozgrywka ? Chronologicznie tak jak w filmie czy wybieramy misje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wlasnie skonczylem gre na Lanie w 4 osoby :( Coz musze powiedziec ze padaka. Da gra jest na maksa zabugowana:( Chodzi tragicznie wolno naprawde nie ma tam jakis fajerwerkow a czasami slide show przez 30 sekund leci. Troche sie do niej zniechecilem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wlasnie skonczylem gre na Lanie w 4 osoby :( Coz musze powiedziec ze padaka. Da gra jest na maksa zabugowana:( Chodzi tragicznie wolno naprawde nie ma tam jakis fajerwerkow a czasami slide show przez 30 sekund leci. Troche sie do niej zniechecilem:( Oryginał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ehh - to RTS :( Myslalem,ze to cos na styl Return to the king,tam byl najlepszy z mozliwych trybow czyli Cooperative i mozna bylo we 2 przejsc sobie gre :( Szkoda,mimo,ze na wyglada niczego sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cradle Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Nie macie problemów z AA na GF6800 w tej grze ???? Niby wszystko cacy ale jak używam jakiejś zdolności Gandalfa to mam artefakty na ekranie albo znika mi ekran na krótki czas.... :( miał ktoś z Was taki przypadek ??? Używam sterów ostatnich oficjalnych Nvidii i iw innych grach nie mialem tego typu problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Wlasnie skonczylem gre na Lanie w 4 osoby :( Coz musze powiedziec ze padaka. Da gra jest na maksa zabugowana:( Chodzi tragicznie wolno naprawde nie ma tam jakis fajerwerkow a czasami slide show przez 30 sekund leci. Troche sie do niej zniechecilem:( Zastanowilbym sie w tym momencie nad sprzetem, bo u mnie chodzi pieknie w 1024 na full detail, minimalne zwolnienie zaliczam w momencie gdy Balrog odpala firewalla :D - poza tym gra masakruje pod kazdym wzgledem. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromowładny Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 U mnie też chodzi niczego sobie na podkreconym radku 9550 tylko troche mam malo pamieci bo 256mb, ale nie jest zle. Gra jest strasznie wciagajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Nie macie problemów z AA na GF6800 w tej grze ???? Niby wszystko cacy ale jak używam jakiejś zdolności Gandalfa to mam artefakty na ekranie albo znika mi ekran na krótki czas.... :( miał ktoś z Was taki przypadek ??? Używam sterów ostatnich oficjalnych Nvidii i iw innych grach nie mialem tego typu problemów. To niestety powszechny bug na gf6800 - poczytaj watki na nvnews.net, u mnie tez tak chodzi, pomaga jedynie wylaczenie AA, albo ogladanie co jakis czas czarnego ekranu ;-) Nalezy miec nadzieje, ze patch do gry to poprawi, albo nVida w nastepnych sterownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam, wczoraj ją kupiłem i powoiem w skrócie, że jest ok. Na laptopie Intel Centrino 1.5 L2 2MB, 512 MB pamięci tnie się niesamowicie nawet na najsłabszych ustawieniach, ale to chyba karta grafiki ja tak łamie Intel I855GME (wie ktoś coś o tej karie?). Właśnie zainstalowałem ją na zwykłym kompie i próbuje przenieść save, ale nie mogę ich znalesc. Mam prośbę, może ktoś wie gdzie ta gra zapisuje stany gry? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 U mnie savy były gdzieś w Document and Settings a katalog nazywa się: Moje pliki zapisu Bitwa o Śródziemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Gre pozyczylem od kupla. Powiem tak - bardzo fajna, ladna graficzka - tylko te wymagania - ustawilem wszystko na min:(. Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy, to fakt, ze postacie na poczatku rozgrywki (czyli Druzyna Pierscienia w Morii) poruszaja sie nader wolno i slamazarnie. Poczatkowo myslalem, ze komp nie wyrabia, ale nie bylo zadnych opoznien, a ekran scrolowal sie szybko. Probowalem zwiekszyc tempo ruchu, ale nigdzie takiej opcji nie znanazlem. Jednakze pomimo tych wg. bledow wszystko prezentuje sie bardzo przywoicie. BTW Obcecnie jestem gdzies na polach rohanu i wszystko tam porusza sie juz normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja już na wstępie wiedziałem że gra ma spore wymagania, a jak zobaczyłem :evil: :Runs great on Pentium 4 HT i logo Nvidia to miałem dość :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 U mnie savy były gdzieś w Document and Settings a katalog nazywa się: Moje pliki zapisu Bitwa o Śródziemie Dzięki faktycznie tam było. Na moim Atlonku 2200 XP (1,8 GH), 512 MB pamięci i Radeonie 9600 Pro , można spokojnie pograć na średnich ustawieniach. Na wysokich to nawet menu się bardzo wolno wgrywa. Pozdrawiam Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Problem z szybkością w tej grze pojawia sie u mnie tylko na Lanie. W singlu wsyzstko jest ok. Czekam na pacza ktory poprawi troche multi + wyrówna siły. Polecam na MP dwie mapki do sciagniecia Minas i Helmowy Jar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja czekam, az kumpel dostanie to na gwiazdke i mi podrzuci :) Dzisiaj mi to przyniesie przed pojsciem na "Pasterke :lol:" ;) Zobaczymy jak bedzie chodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...