dem Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 W biosie możesz normalnie wyłączyć :) Gdzie dokładnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 To może pochwalcie sie jakie macie biosy ja mam ten: 10/03/2005 Final SLI-DR/Ultra-D/SLI-D N4D310p (performance Bios) N4D310p.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Mozna jakos wylaczyc zarzadzanie predkoscia obrotowa wentyli w zaleznosci od temperatury (głównie chodzi o CPU FAN) z poziomu biosu? Mam teraz Venice'a i jego temperatura jest tak niska, ze mi sie wylacza wentyl na procku, co jakis czas (temperatura spada ponizej 25 stopni). Jak to obejsc, aby wentyl niezaleznie od temperatury proca pracowal caly czas tak jak ja chce? Mozesz seobie pod winde smartguardiana zainstalowac od DFI i nastawic samemu jak maja sie krecic, ja tak bynajmniej zrobilem. W biosie możesz normalnie wyłączyć Ciekawe gdzie bo ja czegos takiego nie widzialem... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Dostalem nowe info;) no fiec tak... sprawdzcie usb po podobno mialy walniete... to byla jakas trefna partia ktora zaginela po drodze na serwis;)) dystrybutor juz sie kontaktowal z allegro i maja scigac tych co nabyli te trefne plyty:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krew Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 wie może ktos gdzie na Śląsku mozna zakupic plyty DFI a konkretniej Ultra-D?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Dostalem nowe info;) no fiec tak... sprawdzcie usb po podobno mialy walniete... to byla jakas trefna partia ktora zaginela po drodze na serwis;)) dystrybutor juz sie kontaktowal z allegro i maja scigac tych co nabyli te trefne plyty:) 1442042[/snapback] Mówisz o tych dfi z allego ?? :) czyli może lepiej żebym sie pozbył mojej ?? lepiej ?? jestem juz lekko w[ciach!]iony bo trafił mi sie najgorszy venice jaki mógł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 tak mowie o tych z allegro i nie tylko:) sprawdzales usb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 nie ale mi modem działa bez problemów. hmm a teraz to niemoge jej sprzedać na allegro ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 nie ale mi modem działa bez problemów. hmm a teraz to niemoge jej sprzedać na allegro ?? 1442124[/snapback] www.ebay.pl albo dam CI za nia 200zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Dostalem nowe info;) no fiec tak... sprawdzcie usb po podobno mialy walniete... to byla jakas trefna partia ktora zaginela po drodze na serwis;)) dystrybutor juz sie kontaktowal z allegro i maja scigac tych co nabyli te trefne plyty:) 1442042[/snapback] hmm jeżłi ja zamówiłęm przez telefon i niema śladu że kupiłem ja na allegro to moge ją sprzedać tam ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HGT Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Chiałbym kupić obudowę razem z zasilaczem i padło na Chiefteca z zasilaczem ATX-410-212... Z związku z tym jedno krótkie pytanie - Da radę z DFI + GF6800GT + 2 dyski +nagrywara.. Pytam o możliwośći Oc.. Brać tą budę, czy dać sobie z tym spokój i zainwestować w lepszą zasiłkę... Wiem że było już o zasiłce, ale nikt chyba nie pytał o tego Chiefteca.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 LOL CZemu mojue płyta dziła stabilnie na 6*252 a na 9*252 nieceh ruszyć?? nawet na 3,4V dla ramu !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Chiałbym kupić obudowę razem z zasilaczem i padło na Chiefteca z zasilaczem ATX-410-212... Z związku z tym jedno krótkie pytanie - Da radę z DFI + GF6800GT + 2 dyski +nagrywara.. Pytam o możliwośći Oc.. Brać tą budę, czy dać sobie z tym spokój i zainwestować w lepszą zasiłkę... Wiem że było już o zasiłce, ale nikt chyba nie pytał o tego Chiefteca.. 1442287[/snapback] Ja mam Chiefteca 420 +cztery dyski+cd-rom+nagrywarka+gf6600gt+sześc wentylatorów+fdd+kilka dodatkowych wolnych złącz do napędów i wszystko OK . Więc odpowiedz sobie sam , będzie chodzić czy nie ? Pozdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Dostalem nowe info;) no fiec tak... sprawdzcie usb po podobno mialy walniete... to byla jakas trefna partia ktora zaginela po drodze na serwis;)) dystrybutor juz sie kontaktowal z allegro i maja scigac tych co nabyli te trefne plyty:) 1442042[/snapback] LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 LOL 1442394[/snapback] Brak ci słów , to nic nie pisz . To nie jest wysypisko śmieci . Takie teksty pisz na GG lub innym komunikatorze , przelecą bez echa . Chyba , że właśnie o to ci chodziło . Jakaż to potrzeba zmusza ludzi do pisania wyrazu LOL ??? Zaraz mnie coś trafi kolego "niebieski" . Pozdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Pure wgraj sobie bios 414-2 , moze to cos pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 co jak kogos zabilem ze mnie maja scigac?! niech lepiej kolega AMD_Powered powie skąd ma takie ciekawe info? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Ludzie zluzujcie tu jest temat o mobo DFI i związanych z nim problemach technicznych, a jak kogoś boli strona prawna to niech wali TU. Robi się prawdziwy kibel! :mur: Edytowane 13 Maja 2005 przez Boxster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 co jak kogos zabilem ze mnie maja scigac?! niech lepiej kolega AMD_Powered powie skąd ma takie ciekawe info? 1442420[/snapback] :lol: bedziecie sie smazyc w piekle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 heh Jaka jest rożnica miedzy obsadzeniu pamieci w sloty pomaranczowe a sloty żółtE?? pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A pomyśleć że sam się zastanawiałem czy nie kupić tej SLI-DR bo w końcu najwyższy model i w ogóle… ale chyba jednak zostanę na swojej sprawdzonej SLI-D… Bosh co za kraj takie „coś” jest możliwe tylko w PL… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 320 mhz mam max fsb :/ bios 414-1 :/ lipnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRKOz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 wie może ktos gdzie na Śląsku mozna zakupic plyty DFI a konkretniej Ultra-D?? 1442092[/snapback] AGCOMP 2 DĄBROWA GÓRNICZA 2686382 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 ktos chce sprobowac swiezych biosow? B) : http://www.techpowerup.com/articles/other/114 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) mam 510-2 nic mi niedał :/ nadal maks 320 fsb Edytowane 13 Maja 2005 przez Pure Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffx Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 @YrC - wow -ale tych biosow tam duzo :| ..no niezle niezle dzieki stary ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Póki co mam 414-2 i nie tykam żadnego innego, działa bardzo dobrze na moich BH-5 wiec sensu zmieniać nie widzę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Jakie są sposoby na osiągnięcie wysokiego htt ?? bo jak narazie to nawet jak daje 1,8V na nb nic mi to niedaje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Musze zadac lamerskie pytanie: Czy to,ze pamieci nie dzialaja na 1T to czego jest wina?? Plyty/Pamieci/Proca? Bo na 2T wszystko ladnie "gra" na 300 fsb ,a na 1T jest maks 250 ... Jakies pomysly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Musze zadac lamerskie pytanie: Czy to,ze pamieci nie dzialaja na 1T to czego jest wina?? 1444784[/snapback] Pamieci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...