reed Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 "P.H.U. COMP-TRONIC Co-Ltd"/Chorzów Mały sklep & servisik na ul. Chrobrego Miła i (o dziwo) kompetentna obsluga, (zwlaszcza ten z kucykiem) Bez zbednego placzu wymienili zwalony HDD (BIV) Jedyny minusik (o ile mozna tak to nazwac) to to, ze nie daja dyskow zastepczych. Ceny przystepne, mozliwa negocjacja cen (zawsze pare groszy mniej :D) POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulafelum Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Z internetowych sklepów to mogę polecić sklep ProLine z Wrocławia. Sporo towaru, ceny jedne z niższych w polsce. A co dla mnie ważne, to wygodna obsługa przez Internet. Polecam: http://sklep.proline.com.pl/ Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja polecam KG Centrum Komputerowe - Oddział w Katowicach ul. P.Skargi 4a Katowice (naprzeciwko dworca PKS) tel: 781-81-33 Bardzo miła i fachowa obsługa. Kupiłem u nich mnóstwo części do domu i jeszcze więcej do firmy. Jak coś nie "grało" to wymieniali bez słowa. Mają tanio i dobrze doradzają (np. że do Athlonka nie warto kupować MoBo ECS K7S5A). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 PC PROJEKT / Kraków Niezłe ceny, miła obsługa, zero problemów z ewentualną reklamacją sprzętu. Racja!! :) kumpel ma problem z kompem, stwietdzil ze to pamiec...poszedl do sklepu i bez problemu dostal inna kosc. Gdy zalozyl okazalo sie to samo.Znow wymienil dostal Samsungi (na poczatku mail no-name) to samo. Zostala plyta, albo procek, zaniusl tam plyte bo proca gdzieindziej kupowal, plyta wrucila z karteczka ze wszsytko gra a gosc powiedzial ze sprawdzali ja dodatkowo i rzeczywiscie dziala. Zaproponowali zeby przyniusl caly sprzet a oni go sprawdza w ciagu 24h, chociaz to teretycznie nie jest ich problemem, bo wszystkiego niekupowal tam. Jak dla mnie firma cool 8) jeszcze niewidzialem zeby gdzies tak dbali o klienta. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Hi-Tech Tychy kupuje tam od zawsze tam też miałem 1 kompa nigdy nie bylo problemow z servisem działa szybko jesli sie servis ociąga dają cos ze stanu albo cos zstepczego podobnej klasy . wszystko szybko i sprawnie .Co do doradzania Własciel sie zna dobrze na sprzecie.doradzi pomoze. Godne polecenia nie tylko dla poczatkujacych uzytkownikow komputerów.(hehhehe dobrze ze nie wiedzą co ja wyczyniam z podzespolami u nich zakupionymi:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 INTAX / KRAKÓW naprawde moge polecić ten sklep wiele rzeczy juz tam kupiłem wszystko najlepszej jakości a pozatym bardzo tanio. :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Micro Comp / Radom Za idealną obsługe klienta i za oferte. Klient debil przychodzi i drze jape na kierownika a ten mu łagodnie bez kłucenia sie wszystko tłumaczy jeszcze podziękuje i zaprosi znowu. Idealny sprzedawca. Ceny również konkurencyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Pc-Bit / Toruń firma w której mają ceny jedne z niższych w Toruniu i sprowadzają rzeczy których gdzie indziej nie można sie było doprosić (EPIA z C3) tel. 623-88-08 i www.pcbit.prv.pl MarcinM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 HABT COM przeniesiony na Pułaskiego! Qpiłem tam ostatnio Radka 9000 Sapphire'a. Mały, fajny sklepik. "Prezes" w porządku, można się dogadać ;) Naprawdę polecam!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 AND Computers / Nowy Targ! Fachowa obsluga, najnizsze ceny na Podhalu, bardzo duzo podzespolow dostepnych od razu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 KOMPUTRONIK- POZNAŃ ponieważ: -świetnie zrobiona strona www+ sklep, -bardzo duży asortyment, -obsługa z jajami w pozytywnym tego słowa znaczeniu, -firma nie zniknie za pół roku, -bezproblemowy serwis gwarancyjny, -przystępne ceny!!! Minusy: -mały parking przy Grochowskiej, -nie negocjują cen (ale i tak nie są najgorsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 GRAL Obudowa, ktora zamowilem dotarla szybko i na dodatek zamiast poczta, przyszla kurierem, a zaplacilem za poczte polska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Eldorado/Warszawa kupuje u nich od dwóch lat i nie miałem żadnego problemu. Raz nawet wlazłem im do serwisu bo u nich działało a u mnie nie, oczywiście gdy tylko się pojawiłem to się Sp*** i od ręki dostałem nowy sprzęt. Dodam że gdy sprzęt padnięty kupiłeś do miesiąca temu to dostajesz nowy od prawie ręki (przynajmniej ja się z tym spotkałem i to kilka razy bo jestem bardzo zdolny, tzn mam takiego farta, bo sprzęt sprzedają raczej bezproblemowy) Trochę po "polskiemu" ale wiadomo o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ergomedia www.ergomedia.com.pl siedziba w Lodzi kupilem u nich zestaw ponizej jakies 2 latka temu i to wysylkowo:) chyba jeden z pierwszych sklepow internetowych:)po dlugim wywiadzie telefonicznym latwo bylo sie zorientowac ze sa profesjonalni i dbaja o klienta i nie ma ryzyka - sprzedawca nawet chial mi dac numery osob ktore nabyly u nich sprzet :) ba dostalem nawet paroprocentowy upust 3 albo 5 procent :) komputer przeslali za free - doszedl przez servisco bodajze zapakowany i zlozony - do tego wszystkie akcesoria poczawszy od srubek na kabelkach i pudelka:) w srodku wszyskto profesjonalnie zmontowane bez uszkodzen a tasmy dodatkowo przyklejone delikatnie pistoletem klejacym coby sie nie oderwaly w transporcie :) znalezli mi dysk ktorego nigdzie nie bylo nawet w tch components:) chyba jako pierwsi sprzedawali gotowe przetaktowane zestawy i dawali na to GWARANCJE:) ich sugestie sa wg mnie b.adekwatne i znaja sie na rzeczy:) rok temu gdy spalil mi sie modem wymienili na nowy bez problemu:) teraz czekam na dysk z naprawy - wlasciwie to ma byc nowy ale z tym poczekamy zobaczymy - najwyzej ich zjade jak cos wykombinuja ;) jedyny minus to wysylka zepsutego sprzetu w razie awarii i czekanie az dojdzie ;-( ale co sie nie robi wzamian za mila obsluge i szacunek do klienta:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 LUCKY STAR ŁÓDŻ dlatego, że -towar jest w atrakcyjnej cenie - duży wybór -serwis obok sklepu -niezła obsługa wady to trudny dojazd jak na pierwszy raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 PCCooler Bardzo szybko i sprawnie - zamówienie złożyłem w niedzielę, w poniedziałek rano dostałem maila że zostało zrealizowane, a w środowy poranek zapukał do mnie pan posłaniec z ładnie opakowaną przesyłką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 4 MAX COOL Kolejny plusik dla tej firmy :o Bardzo mila (Ines) i kompetentna obsluga. Jako staly klient zaliczylem jeszcze rabacik, bardzo to mile :) Nie wiem dlaczego niektorzy narzekaja na rozne niedociagniecia 4MAXa. Przeciez wystarczy dogadac sie i popytac na GG, zawsze ktos od nich jest online. Robilem juz u nich zakupy kilkakrotnie i musze zauwazyc ze z kazdym razem jest lepiej :) Oby tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ART-MEDIA / Warszawa Bardzo dobra firma. Wymienili zasilacz ktory dawal za male napiecie bez zadnego ale. Nawet nie sprawdzili czy tak jest naprawde. Jednak jest tez minus. Myslalem ze kupilem bude z zasilaczem 300W a to byl 250W no ale to raczej jest to maly szczegol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 CK-ZNAK/Poznań Zlożyem tam już kilka zestawów . Super serwis oraz bardzo mila i fachowa obsuga :D :D Dokładnie CKZNAK / POZNAŃ ponieważ: - całkiem dobre cenki ! - fantastyczna obsługa - bardzo dobry serwis (wymienili padniętą grafę praktycznie na poczekaniu [dwudniowy komp]) - wszyscy się znają na swoim fachu - Składali tam komputer qzynowi i musze powiedzieć , że rewela !!! Wszystkie taśmy pospinane, kabelki poukładane elegancko, nic nie lata w sodku, procek przesmarowany srebrną pastą - jedyną wadą jest to ... że niby nie dają plomd .. a jednak ... jest plomba na zapince od coolera proca (ale to tylko dla ludzi którzy się nie znają , i by sobie ściagneli cooler z ciekawości a potem ... upss jak to założyć .. albo upss procek padł ;-)) ogólnie POLECAM !!!!! www.ckznak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ACIT / Wrocław Z takim servisem jeszcze nigdy sie nie spotkałem :). Kupiłem u nich dwa miechy temu A XP1800+, ale wcziraj chcialem wymienic go na A XP1700+ ale w 0.13. Sprzedawca powiedział OK ale w firmie (bo pytałem go na gieldzie). Dzisiaj pojechałem do firmy z procesorem. Koleś go ogladnął, ale co sie okozalo... procek byl nadkruszony i ofcjalnie nie podlegał gwarancji a co za tym idzie nie moge go wymienic. Koles jednak powiedział ze przetestuje go i jak wszystko bedzie ok to za 50zł wymieni go :). Zgodziłem sie i przyjechałem po 3 godzinach by odebrac nowego procka ale koles ni mial go na skaldzie i powiedzial ze przywiezie mi go do domu. I przywioz o 22:50 :). Nie wiem jak wy ale jeszcze niegdy nie spotkałem sie z takim człowiekiem z ktorym mozna by załatwic wszystko w ciagu jednego dnia. U mnie Acit ma duzego plusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Mila obsluga, tani sprzet, maja duzy wybor czesci uzywanych. A poza tym pracuje tam pewna bardzo mila i ladna pani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ACIT/ WROCŁAW maja tam duzo rzeczy - wszystko mozna tam zamowic - bardzo dobre ceny - mila i fachowa obsluga - duzo sprzetu do oc (pelty itp.) hmmm co jeszcze bardzo dobry serwis - aha no i mozliwosc utargowania cen aha maja tam antkixp 0.13um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 DISCOTECH Warszawa ul. Rydygiera Wszystko co niezbędne do podkręcania i cichej pracy PC. Prawie wszystkie produkty Zalmana i wiele innych. Duży wybór, niskie ceny, fachowa pomoc oraz co najważniejsze uczciwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Eldorado Computers 2 stoiska na gieldzie na Batorego + sklep na Ursynowie (Wawa) w firmie zakupy robie od 3 lat ( wsumie okolo 20 zlozonych komputerow) Mila obsluga zadnych problemow z oddawaniem sprzetu ( np. skladajac kompa jade w sobote kupuje czesci jezeli cos nie dziala od reki w niedziele dostaje nowe czesci) i co najwazniejsze bardzo przystepne ceny. Malutkim minusem moze byc fakt ze czesto nie maja nowosci rynkowych ale to naprawde malutki minusik (No Epox no Nforce2 :( ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 www.twojepc.pl Polecam ze względu na możliwość oddania starych części jako część kwoty za nowy sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ACOM / SZCZECIN padł mi komp wylądało nato ze płyta, okazalo sie, ze proc, najsmieszniejsze jest to ze nagle zaczeło go wykrywac ( 1,6) jako xp 2,2+ !!! a w windowsie nadal 1,44 ghz, potem to juz si ewieszał w biosie. w pare godzin wszytko sprawdzili, dali mi durona 700 :) dopuki nieprzyslą mi nowego xp. 1,6 juz niema to dostane 1,7+. Mysląc ze to mobo spytalem sie czy za jakis zastaw dali by mi nowa plyte do czasu kiedy ta zekomo walnieta niewroci od producenta. I sie zgozdili. POzatym w tym sklepie maja bardzo duzoczesci na miejscu, a jak czegos niema to zamawiaja na popoludnie ( jak sie przyjdzie kolo poludnia), i zawszwe dotrzymuja slowa. W tym sklepie skupuja tez uzywane czesci i daja okolo 15% wiecej kasy zanie, niz u konkurencyji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 BIT COMPUTERS/KRAKÓW Ktoś co prawda napisał o Bit w analogicznym poście tyczącym się firm niesolidnych, ale moje doświadczenia z bitem są jak najbardziej OK. Zawsze kupowałem u nich duperele, typu pamięci, napędy, grafa, i jak coś nie podeszło, zero problemów z wymianą w ciągu 48 godzin. Ostatnio kupiłem u nich monitor, NEC FE770black. Ponieważ mankamentem bita są sakramenckie kolejki, nie udało mi się przetestować monitorka w sklepie, w zamian za to powiedzieli mi, że dowiozą mi dwa i sprawdzę sobie w domu (dowóz w granicach Kraka GRATIS). Na drugi dzień rano istotnie, domofon, koleś przytaskał mi do domu dwa monitorki. Posprawdzałem oba, wziełęm lepszy. Rzecz działa się w piętek. Po kilku godzinach pracy okazało się, że monitorek zgubił geometrie obrazu na wyższych rozdziałkach. Dzwonie do bita, mówią mi że w poniedziałek będzie nowy. I istotnie, w poniedziałek przywieźli mi nowego NECa z informacją, że jak będzie się działo to samo, to żebym dzwonił, wymienią znowu. Bardzo miłe, bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ACT-Filia Sieradz Zawsze fachowo doradzą jaki sprzęt, nie wciskaja byle badziewia żeby tylko sprzedać, no i servis wiadomo jesli padnie cos na amen trzeba czekac ale zazwyczaj ktrócej niz dwa tygodnie, ogólnie firma OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 KOMPUTRONIK SIRIUS INTERSOFT/TARNOBRZEG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja szczerze polecam DGM-Computers w Poznaniu. Miałem kilka dni temu przypadek, że zjarała mi się nowa zasiłka. poszedłem w ten sam dzień do serwisu DGM i niemalże od ręki wymieniono mi na nowy. Żadnych problemów czy migania się i odsyłania gdzieś tam...A cenkami jeszcze żaden sklep komputerowy w Poznaniu ich nie przebił dla mnie. Żadne komputroniki ani ckznaki... Tu się chłopaki znają i kitu nie wcisną, a przeciwieństwie do co, niektórych..."serwisów" Normalni ludzie po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...