wunat Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 a nie Raekwona ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 pisze ze zostalem pobity przez Reakwona, skubany:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Upszejmnie proszę o przyjęcie do gangu Nick: FastlY Hajs ok 5000 $ broń : deagle EDIT: HAJS 30 000 RESP 60 BRON SHOTGUN jak coś to jestem narazie w swoim klanie, wieczorem od niego odejde i licze ze mnie przyjmiecie Ps. Co daje że jakiegoś typa zleje ?? dla testow wlalem jakiemus i nic nie dostaełem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 W crimsach '*' przy nicku oznacza że jest ktos online??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dodałem yoshi do homies. Proszę o przyjęcie do klanu. Mój nick swea A tak wogóle to dlaczego tak słabo wam idzie ? Ostatnio byliśmy na 4 miejscu teraz 74 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ostatnio w gangu bylo okolo 30 ludzi, teraz jest 6 :):):). Wtedy to szlismy na ilosc nie na jakosc :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 może ktoś zlać Huanito przez niego mam 5 dni(crims) siedzieć w szpitalu i resp mi spadł :/ DamN IT !!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ja za godzinke będę miał 50 rsp chętnie się przyłącze mój nick to maddark zaczełem późno grać bo jak zobaczyłem ceny w barach to mi się odechciało i chcę trochę zarobić na wspólnych skokach w gangu UPDATE mam ponad 50 respa i narazie mam deagle :-P Licze na wspólne skoki bo chcę trochę zarobić :D Prosze o przyjęcie do gangu dodałem już Yoshi do Homies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 mozecie mnie dopisac do gangu? Chociaz jestem beginner i wpadlem przy obrabianiu auta :( Ale... w jednosci sila :) Nick MareCeK P.S. qmpel tez by chcial do gangu nalezec: nick: PrzemyslawCiezki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A ja jeszcze dobe w pierdlu :/ A do tego strażnicy łyknęli 7k$ i nic to nie dało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Gang Tweak.pl juz zalozony, jak ktos chce sie dolaczyc musi dodac Yoshi do Homies, nastepnie wysle zaproszenie 1213407[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 wyslalem nick phobosq, resp 150, giwera - raygun :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 proszę o przyjęcie mnie do gangu Nick : reyden resp : 51 givera : Deagle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) Ej Yoshi mój qmpel dodał cię do homies nazywa sie heavy66 i czeka na przyjęcie do gangu :D UPDATE wielkie thx Edytowane 14 Stycznia 2005 przez j@k@ł@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Dawajcie znac o swoich lokalach! Trzeba w koncu wspierac forumowiczow ;) Z tego co widzialem to sa dwa lokale zalozone przez tweak'owcow... mars [Tweak.pl] People Can Fly - Tweak.pl No chyba, ze ktos jeszcze cos poleci?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 I jak dostanę zaproszenie do gangu? Nick : JohnDoe Respect : 68 Gun : AK 47 Jak wogóle odbiera się zaproszenie do gangu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A ja jeszcze dobe w pierdlu :/ A do tego strażnicy łyknęli 7k$ i nic to nie dało :( 1217288[/snapback] Łapówke to minimalnie dawaj 10k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Tweak.pl PUB - NAJLEPSZE PUB-y W MIESCIE ;) - weed po cenie sklepowej - 6$ - dostawy z kilku pol, wiec towaru jest full :) ZAPRASZAM!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 jestem po hospitalizacji, przyslijcie zaproszenie do gangu, plisss :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Łapówke to minimalnie dawaj 10k 1217676[/snapback] No niby tak, ale 2x tak się udało w poprzedniej grze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 może znowu mnie przyjmiecie do gangu ?? w szpitalu byłem i mnie wyrzuciło yoshi wysłąłem ci jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Resp: 59 broń: shotgun prosze o przyjecie do gangu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Prosze o przyjecie do gangu. Moj nick napi, resp pow. 50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 nick zael prosi a autoryzacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ej od il rps się robi napady na 7-11 ?? bo teraz się pozmieniało w poprzednim wydaniu było chyba od 200 nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) Ej od il rps się robi napady na 7-11 ?? bo teraz się pozmieniało w poprzednim wydaniu było chyba od 200 nie ?? 1218658[/snapback] Ja tam robiłem porwania od respa 80 :) Edytowane 15 Stycznia 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 yo a ile dałeś $ na przekupienie debili w kiciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Witam, właśnie zostałem zaatakowany "You have been attacked by pegaziwo" straciłem okolo 10 respa i dużo siły, tylko że nie mam tego kolesia w homies ... jak go znaleść, aby się móc zemścić ? a skoro ja go nie mam w homies to on też mnie nie miał czyli jak mnie zaatakował ? :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 musial cie gdzies spotkac, tak ze byles na liscie gotowych do pobicia u niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) musial cie gdzies spotkac, tak ze byles na liscie gotowych do pobicia u niego :) 1218861[/snapback] Ale skoro mnie spotkał to ja go też powinienem mieć w homies, a go nie mam ... :) Edytowane 15 Stycznia 2005 przez mmardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...