Kamilek Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Prosze o pilna pomoc.Otoz mam glupi problem.Gdz klikam na z wychodzi y i odwrotnie.Wogole polowa klawiszy mi sie pomieszala funkcjami.Pewnie to jakis wirus..Nie mam polskich liter wogole.Pomocy !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 to nie wirus <lol> zmień język z polskiego na "polski programisty" który jest w układzie QWERTY i bedzie ci działał poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 To niestety nie pomaga.Zrobilem to odrazu ale ciagle to samo.Wiec moze jednak wirus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Wyłacz przełacznie jezyka/układu klawiatury skrótem klawiszowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 jak to XP to Ctrl+Shift :D prze lol virus :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Albo prosciej: Panel sterowania -> ustawienia regionalne -> jezyk -> szczegoly (czy jakos podobnie) Zaznacz polski i daj zastosuj, a potem zaznacz angielski i daj usun.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ale on mówi, że jest ustawił polski porgramisty, czyli teoretycznie wszystko powinno być okej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ale on mówi, że jest ustawił polski porgramisty, czyli teoretycznie wszystko powinno być okejto rozwiazac problem hardware'owo i przełozyc klawisze y/z :)....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 coś ma w windowsowych ustawieniach klawiatury pokręcone i tyle nie ma innego rozwiązania. a jeżeli już myślisz że to wirus w co bardzo wątpie to przeskanuj go online np. MKS Vir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ale on mówi, że jest ustawił polski porgramisty, czyli teoretycznie wszystko powinno być okejto rozwiazac problem hardware'owo i przełozyc klawisze y/z :)....... uahaha, LOL :D zajefany pomysł :P RS - punkt dla ciebie miszczu pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 jak mi się tak działo to był wirus W32 Jeefo. Nie masz innych objawów? np. niektóre programy się nie chcą włączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a co powiecie na to, że czasem jak sobie siedze na gadu, niektóre klawisze zmieniają swe funkce (np "z" na "y") i co najsmieszniejsze robi sie to tylko w gadu, a np w wordzie mam normalnie, pojawia się to sporadycznie, ale czasem mnie to denerwuje, po restarcie wraca do normny - jakiś bład GG czy coś z moim kompem nie tak (wirusów nie mam) ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a co powiecie na to, że czasem jak sobie siedze na gadu, niektóre klawisze zmieniają swe funkce (np "z" na "y") i co najsmieszniejsze robi sie to tylko w gadu, a np w wordzie mam normalnie, pojawia się to sporadycznie, ale czasem mnie to denerwuje, po restarcie wraca do normny - jakiś bład GG czy coś z moim kompem nie tak (wirusów nie mam) ? :) miewam to samo i nie jest to kwestia ctrl+shift Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 mi też się to czasami zdarza, więc chyba jakiś bug na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a mi się wydaje że to istoty z poza naszej planety siedzą w klawiaturach :lol: strasznie tajemnicze zjawisko... z czym się to jeszcze na naszych windowzach nie spotkamy :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja miewam takie problemy w grze 8O "Wolf:ET" po dluzszej grze zamiast y jest z :D po powrocie do windy we wszystkich programach jest to samo, przelaczenie układu klawiatury nic nie daje :D tylko reset z miejsca duuuzy + dla RS za hardłerowy pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a może w klawiaturach siedzą takie małe krasnoludki, które opdowiadają za naciskanie, i jak walisz w klawisz, to taki krasnal dostaje w łeb i krzyczy z bólu, a pani Kontroler PS2 sprawdza który kwiczy i dalej przesyła wiadomosc do kompa, a te felerne X i Y to może bliźniaki, i jak jednego walniesz to drugiego boli :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 slavOK i sailence zdecydujcie sie czy to krasnoludki czy obcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 format C twoim przyjacielem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 ech mi na początku też tylko w gg to było.Sysak kilka programów teraz sprawdzałem i też sie nie właczają.Juz przeskanowane i wszystko wróciło do normy, miałeś rację z tym wirusem.Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ciekawe co powiedza ci co sie smiali ze to może być wirus :P Cwaniaki :)))))))))) Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 RS => respekt! tak się powinno rozwiązywac problemy hehe ;] a powaznie - w panelu sterowania Panel sterowania -> ustawienia regionalne -> jezyk -> szczegoly (czy jakos podobnie) Zaznacz polski i daj zastosuj, a potem zaznacz angielski i daj usun.. zostaw jedynie POLSKI - PROGRAMISTY, inne wykasuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Kamilek z jakim wirusem.. bo nie za bardzo rozumiem Twojego posta... bo ja bym sie nadal smiał ze to wirus.. a sensownych wyjasnien nie widze... co gdzie, jaki wirus z kim z czym.. o czym i poco :] Bo narazie jak dla mnie to bug w windzie ze samo sie zmienia.. mi często w fotoszopie (zamiast ctrl+Z = undo mam ctrl+Y = zmiana formatu na CMYK :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Sprobuj pare razy poprzełączać języki z POL na ANG i odwrtonie... powinno załapać... mi sie tak czesto robiło na swiezym systemie... natomiast co do postawy pozostałych user'ow to jakos sie zawiodłem :? chłopak sie nie zna i potrzebuje pomocy a wy sie nabijacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 problem jest dosyć prozaiczny, więc odrobina śmiechu nie zaszkodzi ale należy zauważyć że w tych żartach padło parę dobrych rad, które powinien wykorzystać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 tak najlepsza rada RS'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ja miałem kiedyś komputer z niemiec(486DC, WINDOWS 3,11), inny układ klawiatury był i podmieniłem Z i Y i jeszcze jakieś Hardware-owe numery robiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...