Skocz do zawartości
Kamilek

Bardzo denerwujacy problem

Rekomendowane odpowiedzi

a co powiecie na to, że czasem jak sobie siedze na gadu, niektóre klawisze zmieniają swe funkce (np "z" na "y") i co najsmieszniejsze robi sie to tylko w gadu, a np w wordzie mam normalnie, pojawia się to sporadycznie, ale czasem mnie to denerwuje, po restarcie wraca do normny - jakiś bład GG czy coś z moim kompem nie tak (wirusów nie mam) ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co powiecie na to, że czasem jak sobie siedze na gadu, niektóre klawisze zmieniają swe funkce (np "z" na "y") i co najsmieszniejsze robi sie to tylko w gadu, a np w wordzie mam normalnie, pojawia się to sporadycznie, ale czasem mnie to denerwuje, po restarcie wraca do normny - jakiś bład GG czy coś z moim kompem nie tak (wirusów nie mam) ? :)

miewam to samo i nie jest to kwestia ctrl+shift

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miewam takie problemy w grze 8O "Wolf:ET" po dluzszej grze zamiast y jest z :D po powrocie do windy we wszystkich programach jest to samo, przelaczenie układu klawiatury nic nie daje :D tylko reset z miejsca

duuuzy + dla RS za hardłerowy pomysł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może w klawiaturach siedzą takie małe krasnoludki, które opdowiadają za naciskanie, i jak walisz w klawisz, to taki krasnal dostaje w łeb i krzyczy z bólu, a pani Kontroler PS2 sprawdza który kwiczy i dalej przesyła wiadomosc do kompa, a te felerne X i Y to może bliźniaki, i jak jednego walniesz to drugiego boli :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RS => respekt! tak się powinno rozwiązywac problemy hehe ;]

a powaznie - w panelu sterowania

Panel sterowania -> ustawienia regionalne -> jezyk -> szczegoly (czy jakos podobnie)

Zaznacz polski i daj zastosuj, a potem zaznacz angielski i daj usun..

zostaw jedynie POLSKI - PROGRAMISTY, inne wykasuj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamilek z jakim wirusem.. bo nie za bardzo rozumiem Twojego posta... bo ja bym sie nadal smiał ze to wirus.. a sensownych wyjasnien nie widze... co gdzie, jaki wirus z kim z czym.. o czym i poco :] Bo narazie jak dla mnie to bug w windzie ze samo sie zmienia.. mi często w fotoszopie (zamiast ctrl+Z = undo mam ctrl+Y = zmiana formatu na CMYK :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj pare razy poprzełączać języki z POL na ANG i odwrtonie... powinno załapać... mi sie tak czesto robiło na swiezym systemie...

natomiast co do postawy pozostałych user'ow to jakos sie zawiodłem :? chłopak sie nie zna i potrzebuje pomocy a wy sie nabijacie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi