Gość _Azazel_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no te oplatki mnie wkurzaja jako jedyny z rodziny jestem niewierzacy a oni mi to wciskaja... ble stfu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mi Pogański Troll przyniósł Glen Orchy Scotch Whisky i kase na zapojke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 dostalem wode adidasa i czekoladki. prawie nic nie zjadlem bo jestem na antybiotykach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 u mnie tez sie skonczyl teatrzyk.... a zyczenia sa tylko dla tradycji, nie musza byc szczere i nie musza sie spelniac... to jest po to zeby ladnie wygladalo z wierzchu... przynajmniej ja tak uwazam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Już... Ładowarkę & Ciuchy & Słodycze & Panel do regulowania obrotów wentylatorów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem komplecik adidasa. Piżamę i 100zł i się cieszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Sluchaweczki do mego sprzetu audio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem komplecik adidasa. Piżamę i 100zł i się cieszęA to dresik z ciebie :lol: hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zreszta sam sobie zrób eksperyment nazapier... sie parenascie godzin w kuchnii, narób potraw i czekaj tylko na to zeby ktos przyszedł z skwaszona mina i zwalonym humorem posiedzial pare minut i poszedł... Dokładnie wiem o co Ci chodzi i wiem, że takie coś jest bardzo denerwujące i tak nie robię, ale też na chama nie chodzę z rogalem na twarzy i coś udaje. Proste każdy spędza święta tak jak lubi. Co innego jak ktoś strzeli foche i nagle robi wielki bunt na święta to dla mnie jest idiotą. Dla mnie to prawie zwykły dzień i zachowuje się tak jak zawsze i nie robię jakiś cyrków, tylko czasami chce mi się smiać z całej tej otoczki, ale tego nie robię bo wiem, że dla innych święta to dzień szczególny :wink: Koniec OT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem komplecik adidasa. Piżamę i 100zł i się cieszęA to dresik z ciebie :lol: hehehmm szkoda, że nie napisałem dostałem żel pod prysznic i dezodorant a nie dresik :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja dostałem znaczy sam sobie kupiłem radyjko do samochodu i od ojca 20L wachy shell v power :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem komplecik adidasa. Piżamę i 100zł i się cieszęA to dresik z ciebie :lol: hehehmm szkoda, że nie napisałem dostałem żel pod prysznic i dezodorant a nie dresik :lol: :lol: :lol:To dobrze, bardzo dobrze, bo już myślałem :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 A ja od rodziców 400zł. W niedziele dziadki i 3 ciocie to wpadnie dodatkowa kasa i jutro od wujka i babci coś wpadnie :). Wszytko przeznaczam na FC :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 A ja dostałem : No i po za tym (już zjdłem :) ) troche innych słodyczy, ubrania (sam se kupiłem pare dni temu ale starsza dała kase - i dziś dopiero rozpakowałem - ale szok :) + jeszcze dezodorant Adasia + kase + aparat cyfrowy Olympus C-310 (choć na niego składała się cała rodzinka i jest to prezent dla calej rodzinki) Ogólnie to jestem happy, z starszą czasami mamy ciężkie chwile, dziś nawet pare razy, ale w trakcie kolacji było miło, a po nawet kolędy pośpiewalismy razem :) Więc dla mnie Święta są miłmym przeżyciem i jeśli mam być szczery to nieco mi żal niektórych z was jak opowidacie o waszych Świętach. PS. Jeśli mozna prosić to nie mówcie ile koasy dostaliście, wydaje mi się to zbędne, a niektórym moze być przykro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 hmm..... koledy z rodziną spiewać?? :lol: Chyba jestem na to za stary (22lata) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem komplecik adidasa. Piżamę i 100zł i się cieszęA to dresik z ciebie :lol: hehehmm szkoda, że nie napisałem dostałem żel pod prysznic i dezodorant a nie dresik :lol: :lol: :lol:ale jestes dziecinny;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja mam 20 lat, ale mam rodzinke z tradycjami, choć sam wzorowym katolikiem nie jestem, ale zaśpiewać z nimi moge raz na rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja mam 18 i juz jestem na to za stary:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 coz...moglo byc gorzej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a co robi ten spiryt po lewo wietrzy sie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Nożyczki dostałeś? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja dostalem spodnie (ktore sam sobie zamowilem i ktore przyszły pare dni temu :D ) sweter tez taki jak chcialem, mase słodyczy i perfumy ;) wakacje beda hardwarowym okresem - teraz ciesze sie z tego co dostałem bo ostatnio zapomniałem o sobie :) myslalem ze bedzie gorzej ale było niezle, spokojnie i czuje klimacik chociaz zamiast sniegu deszcz pada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja dostałem: koszulka theriona....xx zeta....słodycze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 No ja dostałem z 5 par mocnych sportowych skarpet, bo już ostatnio to prawie boso chodziłem przez dziury :lol: No i jakaś drobna kaska też wpadła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 No ja dostałem z 5 par mocnych sportowych skarpet, bo już ostatnio to prawie boso chodziłem przez dziury :lol: No i jakaś drobna kaska też wpadła ;) skarpety to chyba najlepszy prezent dla faceta;]]]]] ja nie dostalem ale za kaske chyba sobie kupie pare par skarpet:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a co robi ten spiryt po lewo wietrzy sie? :lol: wiedzialem ze ktops sie przyczepi :> pusta flaszka-struny czyscilem :> (ofkoz nie glosowe :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 kasa kasa kasa... heheh jakieś komercyjne te święta się zaczynają robić :D:D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 coz...moglo byc gorzej :> http://www.bruce.linuxpl.com/fora/lap.jpg :wink: To chyba to samo: http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_z/17138/1...7138_1000_3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dostałem moniotrek :D Samsunga 710T :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13635 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja dostalem komplet do golenia, perfumy, bluze i duuuzo baterii alkalicznych..... tylko ze nie mam ich do czego wlozyc :D oprocz tego slodycze oczywiscie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...