Hipo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Jak w temacie, chciałem zmienić sobie swój profil, stronka i mi sie ładuje przeglądarka pisze ze gotowe a ja widze biały ekran i tyle. Sytuacja wytapuje nie tylko u mnie ale również u kolegi OWSA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 już zgłoszone u adminów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 dzieki za szybką reakcje :) Avatar wymiata :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 czyj :D a wlasnie chcialem zmienic w swoim profilu 11.5 x 200 :) ps .jak sie nazywal Hipo, ten trol co masz na avatarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 to samo i wczesniej tez pare razy sie zdarzalo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a ja juz mnialem dzisiaj o tym topic tutaj zakladac ale pomyslalem ze to net mi pada :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ps .jak sie nazywal Hipo, ten trol co masz na avatarzeTołdi (nie wiem jak sie pisze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Toudi albo Tołdi nie ważne ;) i tak Gumisie Rulez :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 u mnie to samo co u was ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 coś wolno usuwają tą usterke. Już drugi dzień próbuje sobie zmienić podpis a tu nic! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 coś wolno usuwają tą usterke. Już drugi dzień próbuje sobie zmienić podpis a tu nic! :(Zapłac to będą to szybciej robić.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ten misiu nazywa sie Toadie i tak sie to pisze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 coś wolno usuwają tą usterke. Już drugi dzień próbuje sobie zmienić podpis a tu nic! :( Myslisz ze forum to jedyna rzecz jaka admini maja w zyciu?? Jest okres po swietach. Zaraz sylwester. Ludzie odpoczywaja i wyjezdzaja. Czy zmiana podpisu jest az tak wazna?? Jakis nowy konkurs czy co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dziękujemy :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Temat zamykam bo widzę, że zara się tu zbiegną postmaniacy. Problem został rozwiązany i zmiana podpisu działa :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...