JROX Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja ide do kuzyna. Też bede miał neta i pewnie się odezwę o ile bede w stanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja z wami będe do 23 :] potem wychodze żeby nie mieć kontaktu z nikim :] z nikim ? chyba po to zeby odbierac sygnaly z kosmosu ;] a tak btw. to ja tyz raczej nigdzie sie nie wybieram niestety albo i stety ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja spędzam na PurePc sylwestra :) Pozdro ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A ja sylwestra spędzę najbardziej nietypowo z wszystkich. W kościele.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 dobra, w tym roku robie sobie przerwe z pjurpici Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Fajnie urzadzimy Pure Gay PC party ;) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez limerro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Uwaga na nietrzezwego moderatora... Tu odejmnie, tam doda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Uwaga na nietrzezwego moderatora... Tu odejmnie, tam doda... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mogłbys sie nie przyznawac ze moderujesz pod wpływem za to dla ciebie 10% i ZPP do wytrzeźwienia.... Ja tez tu bede ... siedze sam w domu i nigdzie nie ide.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 D-Bomb - Nie Wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja tysz nigdzie nie idę. Zbieram kasę na samochód. Będzie BENITO zmotoryzowany. A na razię rozkoszuję się karaibskim rumem w oszronionej szklanicy pełnej kostek lodu. Feel the flava... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Na trzezwo bym sadzil same bany. A po bro wszystko jest OK :wink: The Knife - Girls' Night Out :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 :gitarzysta: :banana: :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Przychodzi do mnie Lanc no i krecimy cala noc :]On chciał powiedzieć, że Lanc przyjdzie mu popsuć grafikę ]:-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja siedze sam w domu, przeglądam forum i słucham z rozkreconych na maxa głośników dyskografii Prodigy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) no a ja wlasnie sobie nie moge na to pozwolic:P kolezanka zrobila mnie w trabe i sylwek w domu a w dodatku Brat impreze robi :/ wiec muzy sobie nie poslucham :/ no i prosze jeszcze kotek sie rozchorowal ... jak widac zawsze moze byc gorzej ciekawe co jeszcze dzisiaj sie mi przytrafi ;] Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wniosek - zmien kolezanke :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Spojz na to z drugiej strony - brat mlodszy czy starszy? :lol2: evil plan - brothers kolezankes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) brat mlodszy,nawet lubie mlodsze dziewczyny ale pewnie kazda przyjdzie z wlasnym bojem ;) kolezanke tez musze zmienic bo mnie juz wnerwia za bardzo ;] no i wlasnie sie dowiedzialem ze zostalem szoferem na rano ;](ehe napewno bede trzezwy :P emot wlasnie trzezwieje:P) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szoferem, buhehe ? Ile Ci placa ? %) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 oo jednak nie bede sam [; wlasnei dostalem opierdziel od babki ktorej pies przestraszyl sie petardy ktora musialem przetestowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 :mellow: Chyba przesadzilem z proporcjami w szklance... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 tja a mój pies właśnie się boi petard... aż mi żal się go robi... taki zeschizowany i wystraszony jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Bio Kazdy nie wytresowany pies boi sie petard/wybuchow. Policyjne i uzywane do ratowania ludzi sa raczej jedynymi wyjatkami... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Ja siedze sam w domu, przeglądam forum i słucham z rozkreconych na maxa głośników dyskografii Prodigy :D. hahah ja tez :D ( jeszcze dobrze ze mi sie klawa nie wali z mysza :P ) 2 bro za mna teraz cos silniejszego....:P ciekawe jak psy zareaguja na petarde Wojskowa .... a mam takowa ... tylko nie bede walił przy domach bo szyby poleca... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Kwazor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja też siedze na chacie :P i na purepc, tudzież inne strony :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 no to ja za chwilke spadam.... ŻYCZE WSZYSTKIM PURE'owcom WYSOKICH WYNIKOW W OC, FAJNYCH DOOPEK ;) ORAZ CZEGO TAM ZAPRAGNIECIE zdroweczko..... :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nie wolajcie Progidy bo wygrzebe cd z Experience :twisted: Albo MftJG :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja, edukuje rodzinke :lol: czytaja piurca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Kwazor take charchlak go@subborns, fire in the hole!, run AFAUC ;] as fast as u can Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...