KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 kto chce sie pobrehtac na skypie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Gadamy z aramabmi pa ruskim :lol: warto! :D Edytowane 1 Stycznia 2007 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Gadamy z aramabmi pa ruskim :lol: warto! :Di jakimś kolesiem z australi który chodził do klasy polonistyczej w wegrzech teraz gadamy z chinczykiem ktory gada po angielusku al niekt nie kuma co mówi :P Edytowane 1 Stycznia 2007 przez KAMILcom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 i wie co to znaczy "skaczcie do góry jak [ciach!]e kangury" haha :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fajnie fajnie polecam imprezy sgnowane marką pjurpisi ;] Hepi niu jer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 buhahahahaha ale akcja jak tylko skonczy mi sie limit w neo to wstawie rozmowe jak jakis japoniec zaczoł spiewac nawalony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja własnie wrociłem z "domowki". Nie dosc, ze znalazłem kase po drodze (zwrociło sie za sylwka z nawiazka ;) ), to jeszcze mam pare gratisów, ktore beda pamiatka.. ;) Zas sylwester na pjurze? Nie.. musiał bym byc młodziakim badz mezem .. ;) Poki zem młody, trzeba sie wkrecac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 czas najwyzszy lulu B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) czas najwyzszy lulu B-)oj tak, tak :] ps-rosyjskie szampany ladnie "kopia" :D Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Camel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Myślałem, że załapię się na jakieś after party na PPC a tu nic :? :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) A my, tzn Spylon, ja, KAMILcom, bryce, YogiCK siedzieliśmy na skype od 00.30. Teraz bryce poszedł spać, a my siedzimy dalej, konferencja i jazda :D. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Piter6576 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 że też micro mi nawalił :mur: no nic ide grać w cs :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A my, tzn Spylon, ja, KAMILcom, bryce siedzieliśmy na skype od 00.30. Teraz bryce poszedł spać, a my siedzimy dalej, konferencja i jazda :D.a jak to jest z tym andrzejem ? :D bryce moze cos wie a wy wiecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Heh, Andrzeja jeszcze nie znaleźliśmy, ale są jaja poprostu. Szkoda, że nas tak mało... Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Heh, Andrzeja jeszcze nie znaleźliśmy, ale są jaja poprostu. Szkoda, że nas tak mało...i że neo w neo nie zdjeli limitów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) A ja byłem u znajomych, ze dwa razy zalookałem na PPC Trochę petard postrzelałem, z ludźmi pogadałem Spać jeszcze nie idę Chętnie dołączył bym się do waszych rozmów na Skype, ale są dwa małe problemy: 1. Net @ GPRS 2. Brak mikrofonu Więc nie mogę, szkoda :( Mam nadzieje, że ten rok będzie lepszy od 2006, zresztą, już w jego pierwszych godzinach zrobiłem coś, co w zeszłym roku przychodziło mi z trudem (bez skojarzeń, taka lajtowa rzecz), więc zapowiada się dobrze. W końcu raz się żyje, walić nieśmiałość :D EDIT Przed chwilą dostałem takie coś na GG: Ile Rydzyk ma moheru ilu w sejmie jest frajerów ile Kwachu dni się bawił ile Lepper ma wyroków tyle szczęścia w Nowym Roku Wypas :D EDIT2 Od razu po setce się humor poprawił [; Edytowane 1 Stycznia 2007 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wypas :Dnie ma co :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 JUŻ WRÓCIŁEM!!! Co tu tak cicho? Pospali się wszyscy czy co? Jak nikogo nie ma to idę spać dobranoc ;) Wesołego Nowego Roku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam wszystkich o poranku.Czas wstawać :). Poranna kawka już na stole stoi. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ufff wstalem. O 3 zawitalo sie do domu najpierw trzeba bylo 2 nawalonych kumpli odprowadzic. Pilismy piwo i ruskie szamany za 7 zl i jeden z kumpli zygal przez cala droge do domu, ale co prawda to prawda ladnego kopa daja :| sie ich odprowadzilo potem z kumplem jego laske, i chcac nie chcac z kumplem poszlismy jeszcze na "rynek" - oj ladna droga byla ladna spotkalo sie duuzo znajomych - i chcac nie chcac wypilo sie kilka piw, niewiem jak do domu wrocilem. Ogolnie sylwester byl udany Happy New Year ! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ps-rosyjskie szampany ladnie "kopia" Szczegolnie te robione w Radomiu :mrgreen: Nie ma to jak PurePC o poranku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 dzindybry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ale mam zgage po szampanie ;s :lol: I ten tego dzień dobry w nowym roku ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wstałem :) Nawet nie najgorszy ten 2007 rok :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Szczegolnie te robione w Radomiu :mrgreen: Nie ma to jak PurePC o poranku.cos w tym jest.. nawet nie wiedzialem ze rano posty pisalem na forum :P Koowi dziś Twój av ma jakże prawdziwe znaczenie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A ja się znów zajadam gołąbkami i przepijam cappucino waniliowym. :] Poza tym nadal jestem przeziębiony. Wczoraj oglądałem różne filmiki z youtube i oglądałem kilka "teledysków" domowej roboty z filmu Final Fantasy 7: Advent Children. Bardzo ciekawy film, trzeba go będzie skombinować, ale wypożyczalnie chyba teraz zamknięte... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Dobry in 2k7.... @Piter6576: Dlaczego mnie nie wyliczyłeś?? Też byłem na skype tylko tyle że mnie babka wygoniła i rozmowa początkowo się nie kleiła. Edytowane 1 Stycznia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Buenos dias w nowym roku :) Jak tak przeleciałem dwie losowe stronki z tematu to aż żałuję, że nie spędzałem sylwka na PPC :) Na przyszły rok chyba zakupię mic i będę siedział w domu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 łoł, troche kiepsciutko sylwestra przed kompem..... JA tak spędzałem w tamtym roku :( Teraz było inaczej... żonkii, impreza, danceing.... zajebiscie. Polecam ruszyć dupe na jakąs impreze a nie siedzieć przed kompem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jaaa, ale mnie głowa boli :? Sylwester był udany ;) Jeszcze zarobiłem na nim :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...