fenriz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mam taki szajsik A4tech OK-720 i zaczęła mi ostatnio świrować. Od czasu do czasu najmniejsze dotknięcie jej powoduje szał kursora i samoczynne działanie klawiszy których nie tykam :P Po chwili wraca do normy. Wgrałem najnowsze stery, antywirus z najnowszą bazą , więc osochozi ,mysz służy już ponad 2 lata :blink: :blink: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zmień ja na jakąkolwiek inną. Podepnij pod ten sam port (ps2/usb ??) i sprawdź. Jak będzie wszystko oki to masz odpowiedź. Mysz domaga się odpoczynku i czas na nową ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Przeczyściłem dokładnie i na szczęscie pare godzin juz nie szwankuje :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Mialem podobna sytuacje z kulkową A4Tech. Myszka co jakis czas dostawała ataku szału. Niestety okazała sie padnięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 a mi padł a4tech optyczny ale tylko pod ps2 a na usb chodzi. czy to padł port na płycie głównej? mam asusa a7n8x-deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 podobna sytuacje z kulkową A4Tech. Myszka co jakis czas dostawała ataku szału. Niestety okazała sie padnięta.No ja mialem taka sytuacje 2 razy, nie wiem co jest z tymi myszkami ale padaja w taki sposob co jakis czas i nie znam przyczyny.(w koncu czego wymagac od takiej mychy :D).Teraz sie tym nie martwie bo zainwestowalem w optyczna myche Creativa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 nadłamany kabel jest przy samej myszce, trzeba obciac 5cm i polutowac w srodku. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 tera jestem pewien, że winą był syf w środku - wszystko działa OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 4-ech kolegów mialo problemy z a4techem (niektórzy z modelem 520) wszyscy mieli takie problemy! każdy myszke wyj...! i kupil sobie "normalną" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A 4-tech to padaki sam taką mam pracuje się ok ale ile problemu z nią Np. na mojej plycie nie chodzi pod USB pod xp sp2. Więc musze przejściówkę, ale jak wyłącze całkowicie kompa- z sieci to nie wykrywa myszki zanim się jeszcze windows zacznie ladować musze kombinować i gdzieś 4 sekundy po włączeniu kompa wciskam szybko usb do ps2 i wtedy wykrywa- ani sekunde wczesniej ani sekunde pozniej. Bo bios nie wykryje myszki. Sterowników jakoś do mojje nie znalazłem jeszcze- naprawa USB pod xp sp2. DLATEGO ODRADZAM. A to że lata kursor też miałem wczoraj, akurat jak w cs-a grałem, po jakichś 8 minutach usatło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...