YogiCK Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Jeżeli ci nie przeszkadza wbudowany mikrodysk (dużo wytrzymalszy niż zwykłe montowane w playerkach) to zastanów się nad Trekstorem Vibez 8GB - w Saturnie są podobno po 350zł, a dźwiękowo to jeden z najlepszych playerków na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Co znaczy duzo wytrzymalszy? Moge z nim biegac i nie bedzie lapal zwiech? Halasuje ten dysk? Ew. jak spadnie z niewielkiej wysokosci, to nic sie nie stanie? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Tak, tak i tak. Trzeba z nim bardziej uważać niż z flashem, ale to i tak dużo mniejsze ryzyko uszkodzenia niż w zwykłych dyskowcach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Planuje go kupic w necie, ale widze, ze ceny sa duzo wyzsze niz moj budzet. Do saturna nie bede jechal i nie wymagam az takiej pamieci. Jestem jednak za flashem. Moze masz jakas inna propozycje? Jakosc dzwieku jest priorytetem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 No to zostaje chyba tylko seria T od Irivera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Ok dzieki za podpowiedzi, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Ja bym polecił tego Samsunga: Klik!. Znajdziesz o nim dużo informacji w internecie :) O ile się nie mylę to ten player ma ten sam chip co Vibez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan10 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Który z tych mp3 wybrac?? SANDISK SANSA EXPRESS 1GB - 169zł SanDisk m240 - 112zł Sansa c140 1GB - 139zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 express... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 To i ja się dołącze z pytaniami: Jako, że ryk silników w autobusach komunikacji miejskiej zaczyna mnie nudzić muszę zastanowić się nad jakimś playerem. Moje wymagania: - dobra jakość dźwięku - niewielkie rozmiary - pojemność 1 - 2 GB Cena - im mniej tym lepiej - aczkolwiek jak wiadomo nie chcę jakiegoś shitu. Biegać z playerem raczej nie będę - chyba, że na wspomniany autobus :P, a latem pojeżdże z nim może trochę na rowerze (nie po żadnych górach) itp aaa byłbym zapomniał - oczywiście potrzebował bym jeszcze porady co do słuchawek - bez tego ani rusz jakby nie było :) - najlepiej jakieś douszne z dobrym wygłuszeniem otoczenia :) czekam na wskazówki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Jako że sam mam irivera spokojnie mogę go polecić, jednak zakup t10 2gb jest trochę nieopłacalny. Lepiej wg. mnie zainwestować w młodszego, mniejszego i tańszego T60, Jedynym mankamentem może być niewygodne/nieprecyzyjne sterowanie joy'em i design. Pod względem dźwięku i głośności na pewno wystarczy. Na mp3store wiele osób poleca Meizu M6 http://www.allegro.pl/item262821183_orygin...owarka_297.html. Osobiście jednak nie testowałem. Hmm... słuchawki douszne z tłumieniem... ep-630 *(budżetowe, mi średnio przypadły do gustu) / cx300* (wiele osób chwali, sporo jednak twierdzi że nie są warte takiej różnicy w cenie względem ep-630, osobiście nie miałem przyjemności ocenić) Nie wiem ile możesz wydać, więc podaje sprzęt na który większość osób mogłaby sobie pozwolić :> * Podróbki na allegro są prawdziwą plagą Edytowane 12 Listopada 2007 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Na mp3store polecają także Philips She9500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 a ja mam problem z Creative Muvo TX 1gb, to znaczy muzykę odtwarza, nagrywa niby wszystko w porządku, ale kłopoty pojawiają się, gdy podłącze go do kompa, wtedy player co chwilę "pojawia się i znika" tak, że nie da się nic nagrać, dzieje się tak na każdym usb gdzieś czytałem, że to jest wina zimnych lutów, ale nie wiem co to jest i jak się tego pozbyć czy ktoś wie, co mogę zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Sprawdzałeś z innym kablem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 muvo nie ma kabla, ma zintegrowane usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder86 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam Jakieś 2 tygodnie temu kupiłem na allegro sanse m240. Problem mój polega na tym że przy wtyczce w słuchawkach prawdopodobnie przerwał się kabelek i nie ma dźwięku w jednej słuchawce (jak poruszam to na moment zaskoczy). Chciałem się zapytać was czy gwarancja obejmuje takie przypadki czy może lepiej naprawić to we własnym zakresie zmieniając wtyczkę. Proszę o porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Gwarancja tego raczej nie obejmie, bo to uszkodzenie mechaniczne. W naprawę też nie warto się bawić bo pewno zapłacisz tyle ile za nowe dość dobre słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 jeżeli nie ma fizycznego uszkodzenia widocznego gołym okiem to uznają gwarancję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam Mam zamiar kupic dla zony MP3 bo nudzi sie w pracy i chce sluchac mp3 i radia, chce wydac na to okolo 100zl, co byscie polecili w tym przedziale cenowym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Trochę się pogubiłem szukam mp3 2GB do max 150 zł. To co będę słuchał to audiobooki i trance oraz house. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Hmmm... SanDisk Sansa m250?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Pewnie go zakupie bo mieści się od 128 do 130zł na allegro. Ale dlaczego mają opisy a na nich m200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 m200 to nazwa całej serii odtwarzaczy które różnią się tylko kolorem obudowy i wielkością pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ok bo to mnie właśnie dziwiło. W każdym razie na dniach zamawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Coś do ~250zł. Oprócz względnie rozsądnej jakości dźwięku musi ładnie wyglądać, bo to prezent dla dziewczyny, więc już na wstępie iRiver raczej odpada:> Pojemność 1-2GB, fajnie jakby było radio, jednak nie jest to konieczność. Co wymyśliłem? iPod Nano, Creative ZEN Stone, siakiś SanDisk, Philips? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ja na twoim miejscu kupił bym coś takiego: http://www.allegro.pl/item273492141_superp...lus_2gb_fm.html dostępne w wielu kolorach, w zależności od tego jaki lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja proponuję Sansa Clip. Mały, bardzo dobra jakość dźwięku, długo trzyma na baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ja na twoim miejscu kupił bym coś takiego: 2836268[/snapback] Ja proponuję Sansa Clip. Mały, bardzo dobra jakość dźwięku, długo trzyma na baterii. A nie lepiej coś typu c240/250 lub e250? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Z tego co czytałem to Clip charakteryzuje się dźwiękiem lepszym od wszystkich innych Sandisków. Są opinie, że gra lepiej od iRiverów t50/t60 i podobnie do serii ifp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 http://forum.mp3store.pl/index.php?showtopic=25813 Test sansy clip. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...