kulas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Witam a ja chciałem zapytać co sądzicie o tym czymś: MP3 Z-cyber Zling U2 Pro 256MB. Z tego co czytałem do tej pory opinie były dobre, ale dzisiaj poszedłem do sklepu z zamiarem kupna i jakaś jaśnie oświecona głowa próbowała mi wmówić, że nie umywa się to do Creative'a i wogóle, że chce wyrzucić kasę w błoto (oczywiście nie mieli tego na stanie, za to Creative'a - a jakże). No i taka prośba do Was o konkretne opinie i doświadczenia co do tego playerka. Pozdrawiam P.S. I jeżeli będzie się chciało to dopiszcie, co byście polecali za playerek o pamieci 256 MB do 300zl. Zalezy na dyktafonie i jakosci dzwieku. Edytowane 18 Października 2005 przez kulas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 dla chętnych na iriwera: iRiwer - podróba 795 Ma ktos ochotę? <lol2> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Witam a ja chciałem zapytać co sądzicie o tym czymś: MP3 Z-cyber Zling U2 Pro 256MB. Z tego co czytałem do tej pory opinie były dobre, ale dzisiaj poszedłem do sklepu z zamiarem kupna i jakaś jaśnie oświecona głowa próbowała mi wmówić, że nie umywa się to do Creative'a i wogóle, że chce wyrzucić kasę w błoto (oczywiście nie mieli tego na stanie, za to Creative'a - a jakże). No i taka prośba do Was o konkretne opinie i doświadczenia co do tego playerka. Pozdrawiam P.S. I jeżeli będzie się chciało to dopiszcie, co byście polecali za playerek o pamieci 256 MB do 300zl. Zalezy na dyktafonie i jakosci dzwieku. 1706932[/snapback] kup u2 pro za 200zł i do tego słuchawki jakieś dobre lub u2 pro 512MB POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 wkurzają mnie te podróby :/ ktos kupi i bedzi potem lamentował jakie to rzeczki sa beznadziejne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Może też się włącze w tłum pytających o MP3 playera. Moje oczekiwania to: około 1~2gb, usb od razu przy playerze, bateria AA/AAA, najlepiej z radiem i żeby Winda wykrywała jako dysk bez problemów. Cena 400zł. Moje oczekiwania chyba najlepiej pokrywa Creative MuVo TX SE 1024MB (brak mu tylko radia- szkoda). Czy jest coś w tej cenie równie atrakcyjnego? Zastrzegam że nie jestem żadnym zoo/audiofilem i nie będe doszukiwał się trzasków w jakiś kilohercach nieosiągalnych dla słuchu normalnego użytkownika! To ma być plejerek na jakiś rok, później to chyba iRivera zakupie-tak go wszyscy chwalą. Acha opcjonalnie w rachube wchodziłoby kupno słuchawek. I w związku z tym pytanie czy Sennheiser MX550 to ma taką samą jakość jak Sennheiser PX10-bo ja lubię te pałąki:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam a ja chciałem zapytać co sądzicie o tym czymś: MP3 Z-cyber Zling U2 Pro 256MB. Z tego co czytałem do tej pory opinie były dobre, ale dzisiaj poszedłem do sklepu z zamiarem kupna i jakaś jaśnie oświecona głowa próbowała mi wmówić, że nie umywa się to do Creative'a i wogóle, że chce wyrzucić kasę w błoto (oczywiście nie mieli tego na stanie, za to Creative'a - a jakże). No i taka prośba do Was o konkretne opinie i doświadczenia co do tego playerka. Pozdrawiam P.S. I jeżeli będzie się chciało to dopiszcie, co byście polecali za playerek o pamieci 256 MB do 300zl. Zalezy na dyktafonie i jakosci dzwieku. 1706932[/snapback] ja mam ten odtwarzacz juz okolo tygodnia i jak narazie bardzo dobrze sie sprawdza jakos dzwieku jest b. dobra i wogole playerek jest spoko za taka kase chyba nic lepszego nie ma :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagular Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) zaprawdę powiem Wam, kto iRivera (oryginała) nie zaznał, ten nie wie, co to jest jakość dźwięku z mp3 playera :) creative i większość innych wynalazków proszę sobie darować... jeżeli macie możliwość, to chociaż po prostu wypróbujcie iRivera - naprawdę warto, jest lepszy - i tu wcale nie chodzi o jakieś audiofilskie wynaturzenia, tylko o zwykłe odbieranie muzy przez zwykłych ludzi.. acha - cena: modelik z 256mb (IFP-790) kosztuje od 300 do 400zł - to chyba nie jest aż tak bardzo więcej niż podróbki...i ma radio i dyktafon i nagrywanie ze źródeł zewn... PS. Ceny są bardzo różne - ten model można już od ok. 300zł kupić w jakimś sklepie netowym...ale też i za ponad 400zł gdzieś indziej... Warto sobie je (ceny) porównać na np. www.skapiec.pl Edytowane 19 Października 2005 przez jagular Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Mam IFP899 i nie chce innego odwarzcza.Mam FL100(pierwszy padł podczas fleszowania)kupiony okazyjnie za 50zł bez kabli,słuchawek ale te pozostały mi po poprzednim.Myślałem ,że gra super ale były to tylko złudzenia.Nie będe krytykował pozostałych wynalazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja mam irivera i jestem bardzo zadowolony,ale tolokan pytał o odtwarzacz mp3 za ok 400 zł, napisał też że najbardziej odpowiadałby mu creative muvo 1024mb >>> czyli nie wchodzi raczej w gre iriver 256mb ! bo za tą cene raczej irivera o wiekszej pojemności raczej nie kupi ( czasem ktoś wystawi na allegro używanego, wtedy można wyrwać taniej) W tej cenie polecałbym creative lub np: http://allegro.pl/show_item.php?item=66950947 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ja mam irivera i jestem bardzo zadowolony,ale tolokan pytał o odtwarzacz mp3 za ok 400 zł, napisał też że najbardziej odpowiadałby mu creative muvo 1024mb >>> czyli nie wchodzi raczej w gre iriver 256mb ! bo za tą cene raczej irivera o wiekszej pojemności raczej nie kupi ( czasem ktoś wystawi na allegro używanego, wtedy można wyrwać taniej) W tej cenie polecałbym creative lub np: 1708566[/snapback] Dzięki za rzeczową odpowiedź. Widzę że tu pojawiają się pozytywne opinie o tych mp3 od zoltrixa, a ten aukcyjny jest całkiem przyjemny z wyglądu :) A co sądzicie o noname+słychawki Sennheiser? Np. to http://allegro.pl/show_item.php?item=68013429 plus słuchawki, razem koło 380? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirex Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ej a jest tu ktos kto ma tego Sandiska e130 ?! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67975375 tu jest napisane ze mp3 odtwarza przy szybkości 128kb/s. Czy to jest najwyzsza szybkosc jaka moze odtwarzac ?? Warto go kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirex Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 dzięki! wiedziałem że mogę liczyć na szybka odpowiedź :-P ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) dzięki! wiedziałem że mogę liczyć na szybka odpowiedź :-P ! 1715281[/snapback] Jak nikt go nie ma to co możemy Ci napisać. Powróżyć z fusów ?? Dominują iRivery, Creativy i Zoltrixy (Z-cyber). Edytowane 23 Października 2005 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ja myślę że to dobry odtwarzacz sandisk to nie no-name pozatym byle kto srs wow nie pakuje do odtwarzacza mp3 POzdr. ps. tirex ja na twoim miejscu (jeżeli nie potrzebujesz dyktafonu) brałbym tego sandiska :) <cena ok, można rozszerzyć pamięć i srs wow> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirex Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dzięki!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 siemka poniewaz mi sie bardzo nudzi postanowiłem napisać sprawozdanie z uzytkowania mojego ifp-795, mam go juz miesiąc i 2 dni :D ogólne wrazenie to cud miód i pół kilo orzeszków :P nic sie nie sypie nie ściera (a jest używany dośc eXtremalnie ;])itp. dzwiek super i ogólnie spoko. jednak zauwazyłem doszć wkurzającą wade :/ nie ma pauzy!!! zeby nie było niedomówien chodzi mi o przycisk z symbolem || :/ i jak na razie to jedyna wada jaką zauważyłem wróce ze miesiąc i wpisze kolejne spostrzerzenia jednym słowem jeśli myślisz ze te wszystkie opinie o iriverze są przesadzone i to jest odtwarzacz jak każdy inny i być może ma jakieś wady ukryte itp. to odpowiadam NEIN!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 A czy pauza nie jest ukryta pod przyciskiem PLAY? Z reguly tak sie robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 nie pod playem jest stop czyli taki kwadracik :/ i po nacisnięciu go wraca do ekranu powitalnego czy jak to tam nazwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 ja jak nacisnę PLAY podczas słuchania to muzyka się zatrzymuje, jak wcisnę poraz drugi to muzyka powraca do grania od tego momentu co ją zatrzymałem (mój iriver to ifp-790) czyli pod play jest pauza :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 O.O no to coś mam chyba nie tak bo u mnie jak nacisne jeszcze raz to leci od początku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Wejdź w ustawienia, General => Resume i daj na "on" a jak nie pomoże to nie wiem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Ja bylem zdecydowany juz na Irivera IFP-795, ale po zastanowieniu sie zmienilem zdanie. Z racji na realia w Polsce, postanowilem, ze kupie cos tanszego. Bardzo duzo obracam sie po miescie / jestem w ruchu i nie wybaczylbym sobie, gdybym zgubil takiego Irivera, czy ktos by mi go ukradl. Zdecydowalem sie na mpio FY 500 - ustepuje IRiverowi w jakosci, ale nie az tak bardzo, a jest tanszy o 150zł. Jezeli chodzi o sluchawki to albo MX'y 400/500, albo Kossy Plugi (choc bardzo czesto wkladam / zdejmuje sluchawki, a przy tych kossach byloby to dodatkowo utrudnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Kossy Plugi (choc bardzo czesto wkladam / zdejmuje sluchawki, a przy tych kossach byloby to dodatkowo utrudnione. 1721202[/snapback] Nie taki diabel straszny jak go malują ;) Edytowane 26 Października 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 O.o wow dzięki Luk@s przypomina mi sie tekst jak wszystko inne zawiedzie przeczytaj instrukcje :lol: big THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Panowie, kupiłem przed chwilą Irivera IFP-895 (512MB) na allegro za 375zł. Jak myślicie, to dobra cena jak za takiego playera ? I czy w razie sprzedaży nie strace na nim ? Playerek z gwarancją do 03.2007 u dystrybutora w polsce. W skład całego zestawu wchodzi player, kabel usb, pasek na szyję, kabel liniowy,płytka, instrukcja, pragon - czy to jest cały komplet jaki dostaje się przy kupnie ? a jeszcze słuchawcki Sennhesiser. Czekam na wasze opinie :) Edytowane 27 Października 2005 przez Fish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Panowie, kupiłem przed chwilą Irivera IFP-895 (512MB) na allegro za 375zł. Jak myślicie, to dobra cena jak za takiego playera ? I czy w razie sprzedaży nie strace na nim ? Playerek z gwarancją do 03.2007 u dystrybutora w polsce. W skład całego zestawu wchodzi player, kabel usb, pasek na szyję, kabel liniowy,płytka, instrukcja, pragon - czy to jest cały komplet jaki dostaje się przy kupnie ? a jeszcze słuchawcki Sennhesiser. Czekam na wasze opinie :) 1722441[/snapback] Cena dobra, zobacz tu (zreszta wczesniej pewnie juz zaglądałeś). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Nie no pięknie ; ))) Jednak to była okazja :)) W sumie to byłem 5 odwiedzającym aukcje więc pewnie dlatego... PS: Jeszcze takie jedno pytanie. Czym się różni seria 700 od serii 800 ? Gdyż porównywałem dane na komputroniku i różnic żadnych nie znalazłem. Edytowane 27 Października 2005 przez Fish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=69788959 -> pisac na gg:4210005 i maila bikerbo@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Panowie, kupiłem przed chwilą Irivera IFP-895 (512MB) na allegro za 375zł. Jak myślicie, to dobra cena jak za takiego playera ? I czy w razie sprzedaży nie strace na nim ? Playerek z gwarancją do 03.2007 u dystrybutora w polsce. W skład całego zestawu wchodzi player, kabel usb, pasek na szyję, kabel liniowy,płytka, instrukcja, pragon - czy to jest cały komplet jaki dostaje się przy kupnie ? a jeszcze słuchawcki Sennhesiser. Czekam na wasze opinie :) 1722441[/snapback] mogę link? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) ojjj smierdzi mi "oem"-em :/ chyba ze jakas poserwisówka ze stanów A seria 700 rózni sie tylko obudową :) Edytowane 28 Października 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...