Skocz do zawartości
nadmundo

Najbardziej Oczekiwana Gra 2005 Roku

Na jaka gre najbardziej czekasz ?  

321 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaka gre najbardziej czekasz ?

• Splinter Cell: Chaos Theory
      6
    • Hitman 4: Blood Money
      3
    • GTA: San Andreas
      74
    • DRIV3R
      10
    • Star Wars: KOTOR 2: The Sith Lords
      15
    • Star Wars: Republic Commando
      3
    • SWAT 4
      3
    • The Witcher (Wiedzmin)
      4
    • S.T.A.L.K.E.R. - The Shaodow Of Chernobyl
      68
    • Battlefield 2
      9
    • Dungeon Siege 2
      5
    • Matrix Online
      4
    • Quake 4
      23
    • Doom3: Resurrection Of Evil
      2
    • Heroes of Might & Magic V
      18
    • Ghost Recon 2
      2
    • BloodRayne 2
      1
    • Gothic III
      22
    • Black and White 2
      2
    • Inna gra, nie ma jej na liscie
      28
    • Czekam na "czarnego konia" ktory pojawi sie znienacka
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Heh...z tych wszystkich gier wymienionych najbardziej czekam na GTA SA oczywiście :lol: ale nie mogę przejść obojętnie obok takich tytułów jak SC CT, S.T.A.L.K.E.R, Quake4(choćby z ciekawości), Hitman4, TES IV Oblivion....będzie w co grać B) . Chociaż tak naprawde to chciałbym zagrać w MGS 3 SNAKE EATER na PC...ale czy to w ogóle na PC kiedyś wyjdzie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż tak naprawde to chciałbym zagrać w MGS 3 SNAKE EATER na PC...ale czy to w ogóle na PC kiedyś wyjdzie  :wink:

Witaj w klubie czekających na MGS3 PC ! :) Widzę że też obejrzałeś wszystkie filmiki i zajawki z tej gry. Zresztą nawet nie trzeba ich oglądać, bo MGS to klasa sama w sobie, na dodatek ci co grali już w MGS3, grają ponownie a to najlepiej świadczy o tej grze. Co do wersji PC to niestety nikt jeszcze nic nie zapowiedział, ale osobiście mogę się założyć o karton dobrej wódki, że najpóźniej w 2006 ta gra wyjdzie na PC, pewnie w jakiejś rozszerzonej wersji (tak jak było do tej pory z jedynką i dwójką). Musimy się uzbroić w cierpliwośc, na szczęście "po drodze" czekają nas dwie znakomicie się zapowiadające skradanki - Splinter Cell 3 i Stolen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie Herosi 5 mam nadzieje ze chłopaki podniosa sie po 4 i wydadza cos przynajmniej na poziomie 80% miodnosci czesci 3

W Fallota 3 jakos w tym roku nie wierze nie chce sobie robic niepotrzebnego smaku <_<

Pozatym czekam na jakies dobre crpg bo od czasu Hordes of Underdark w nic dobrego nie grałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się wyłamię

Tomb Raider 7  :wink:

i oczywiście Stalker

1215174[/snapback]

Wcale sie nie wylamales,zobacz wczesniej :P TR7 dalem na pozycje nr 1 wsrod najbardziej oczekiwanych prze mnie gier.Prawde mowiac reszta mnie duuuuuzo mniej interesuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj w klubie czekających na MGS3 PC ! :) Widzę że też obejrzałeś wszystkie filmiki i zajawki z tej gry. Zresztą nawet nie trzeba ich oglądać, bo MGS to klasa sama w sobie, na dodatek ci co grali już w MGS3, grają ponownie a to najlepiej świadczy o tej grze. Co do wersji PC to niestety nikt jeszcze nic nie zapowiedział, ale osobiście mogę się założyć o karton dobrej wódki, że najpóźniej w 2006 ta gra wyjdzie na PC, pewnie w jakiejś rozszerzonej wersji (tak jak było do tej pory z jedynką i dwójką). Musimy się uzbroić w cierpliwośc, na szczęście "po drodze" czekają nas dwie znakomicie się zapowiadające skradanki - Splinter Cell 3 i Stolen.

1216232[/snapback]

...I Am The End B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale sie nie wylamales,zobacz wczesniej :P TR7 dalem na pozycje nr 1 wsrod najbardziej oczekiwanych prze mnie gier.Prawde mowiac reszta mnie duuuuuzo mniej interesuje

1217222[/snapback]

Podobno nowa Lara ma mieć bardziej muskularną budowę i zupełnie nowe (normalne) sterowanie postacią (to w TRAOD była załamka). Tym razem akcja ma dziać się w Turcji a klimat jak z 1 i 4 TR. Ciekawe. Engine i część leveli jest już gotowa. Ci którzy widzieli betę mówią że wygląda bardzo dobrze w porównaniu do TRAOD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

San Andres oczywiście na pierwszej pozycji....

a potem już >

Hitman 4

Driv3r ( może jednak coś z tego będzie )

SWAT 4 ( czuje sentyment do poprzenich części i mam nadzieje że 4 mnie nie zawiedzie

)

Matrix Online ( mam nadzieje że też coś z tego bedzie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi