und3r Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Super topic :D Ma pozytywne wibracje - proponuje go przykleić :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 wszystko fajnie, ale coś mi się wydaje jakby to napisał zwykły user o swojej dziewczynie/ swoim chłopaku który nie jest kimś na forum to zapewne zostałby zjechany, a topic byłby zakmnięty, ale może mi się wydaje tylko 1218610[/snapback] chwila przypomnienia, Fallensoul jest zwykłym userem i jeśli by zaszła taka potrzeba to topic by trafił do kosza. Jednak nie chodzi o to do kogo jest to kierowane tylko o samą wypowiedź. Pełną ciepła, miłości i szczęścia... To nas wzruszyło i dlatego został.... Nie komentuj bo robisz OT Zdjęcionka wiele razy otwierane, no no panowie, tylko mi tu sie nie zakochać w kobitce kumpla bo banany rozdam :lol: UPDATE: Topic nie zostanie przyklejony, to pewne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) chwila przypomnienia, Fallensoul jest zwykłym userem i jeśli by zaszła taka potrzeba to topic by trafił do kosza. Jednak nie chodzi o to do kogo jest to kierowane tylko o samą wypowiedź. Pełną ciepła, miłości i szczęścia... To nas wzruszyło i dlatego został.... Nie komentuj bo robisz OT Zdjęcionka wiele razy otwierane, no no panowie, tylko mi tu sie nie zakochać w kobitce kumpla bo banany rozdam :lol: UPDATE: Topic nie zostanie przyklejony, to pewne.... 1219024[/snapback] ten tekst mnie rozwalil;) czuje sie jak bym ogladal jakis film romantyczny hehe macie fotke mojej http://vik88.fotka.pl Edytowane 15 Stycznia 2005 przez _Azazel_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Kurde? Znowu walentynki przegapiłem? Żona mnie zabije ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Kurde? Znowu walentynki przegapiłem? Żona mnie zabije ;] 1219040[/snapback] nieee jeszcze masz czas;) 14 lutego sa hyhy ja tez o tym nie pamietam bo to komercyjne swieto:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A kiedy jest 14 lutego? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A kiedy jest 14 lutego? ;] 1219057[/snapback] za miesiac -1 dzien:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 chwila przypomnienia, Fallensoul jest zwykłym userem i jeśli by zaszła taka potrzeba to topic by trafił do kosza. Jednak nie chodzi o to do kogo jest to kierowane tylko o samą wypowiedź. Pełną ciepła, miłości i szczęścia... To nas wzruszyło i dlatego został.... Nie komentuj bo robisz OT Zdjęcionka wiele razy otwierane, no no panowie, tylko mi tu sie nie zakochać w kobitce kumpla bo banany rozdam :lol: UPDATE: Topic nie zostanie przyklejony, to pewne.... 1219024[/snapback] mowisz powaznie o tym ze zrobilo wam sie tak zal tych dwoje ze postanowiliscie ich nie wyrzucac czy naprawde sie wzruszyliscie w co watpie ?! hahahaahah :))) a ja caly czas sie kloce ze swoja znajoma ona jest zazdrosna i ja wykanczamy sie psychicznie pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A kiedy jest 14 lutego? ;] 1219057[/snapback] ze 2 dni przed 16-tym lutego.. ale pewnosci nigdy nie ma Nio to nie takie straszne!!! To cudowne uczucie! :wub: :wub: :wub: Kocham Mojego Walkerka z całego serduszka!!! :wub: 1218825[/snapback] ale słodzicie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 _Azazel_ a o tej fotce zapomniałeś :) Kobitak fajna i myśle, że jest mądra jak ładna, bo ci powiem, że to róznie bywa. Sam się o tym przekonałem... Widzę, że jeszcze młoda, więc jej się trzymaj bo ci odfrunie :) OLCIA ----------------------- Nieźle się dzieje, ja nie mogę powiedzieć, że mam kobiete, którą kocham, bo zerwałem z moją przed sylwestrem :( Jej zdjęcia robione przez zaprzyjaźnionego fotografa na starówce w Warszawie. zdjęcie 1 zdjęcie 2 Ale i tak się znajdzie druga, która będzie mnie warta... UPDATE: Teksty mi się podobają i nie wiem co masz do tego. Mało się spotyka tu takich topiców i zostanie dopóki Walker3d nie usunie go lub spadnie kilka stron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) Nie odfrutnie to nie ptaszek:) niezapomnialem o tej ale rownie dobrze mogl bym dac linka do 500 pozostalych;) nie no ja nic niemam do tych tekstow tylko one sa takie jakies rozowe:) :blink: dziwne te fotki jakies z komorki? jakosc taka nie teges Edytowane 15 Stycznia 2005 przez _Azazel_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 a ja powiem jedno... szczesciarz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) dla zakochanych ... i nie tylko... polecam poezje - dla rozszerzenia horyzontow http://www.zbaszyn.com/poezja/wiersze_fr.htm Edytowane 15 Stycznia 2005 przez RS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 ... dziwne te fotki jakies z komorki? jakosc taka nie teges 1219143[/snapback] Bo kumpel je skompresowal na maksa i taka jakość wyszła... Linki lepszej jakości: zdjęcie 3 zdjęcie 4 Ale i tak ona to przeszłość, nie było w niej tego czegoś. Hmm szukam dalej kandydatek serca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 nie ty jeden, nie ty jeden... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Kocham mame i tate i rodzeństwo :P. Nie mam kobity i jakoś żyje :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 blah ja tam kocham moja czerwona kartke :> Ona nigdy mnie nie zawiodla :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Luudzie!! ja tu jem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Choroba, trzeba bedzie w koncu skonczyc z przesiadywaniem na forum i wybrac sie na lowy... No chyba ze tu mnie jakas mila pani dopadnie :P (chociaz watpie...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Luudzie!! ja tu jem :wink: 1219763[/snapback] Je sie w kuchni :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Skad wiesz gdzie ma komputer :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 to może odrazu założymy temat "pochwal się swoją dziewczyną" ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 hmmm, moze nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Hmm... pochwal się żoną? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Hmm... pochwal się żoną? :P 1220044[/snapback] niekazdy dal sie wrobic;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 i nie kazdy jest na tyle głupi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 hyh walker czyzby jakies drugie konto ? ;).... <joke> a tak na powaznie to masz fuksa "brachu" :P tylko pozazdroscic .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) ja tez kocham swojego misia :) http://www.paprotek.ynet.pl/mis.jpg Edytowane 16 Stycznia 2005 przez paprotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Widze że topic cały czas się trzyma... :) Fajnie!! Oby tak dalej!! :lol: :wub: :wub: :wub: PS: Fajny Miś :D Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Fallensoul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) a ten? tez sie podoba? http://www.paprotek.ynet.pl/mis_1.jpg http://www.paprotek.ynet.pl/mis_2.jpg :) Edytowane 16 Stycznia 2005 przez paprotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...