Skocz do zawartości
ucho103

Co Wybrac

co dokupic  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. co dokupic

• 256 DDR pc2700 (+druga kosc 256ddr)
      1
    • radek 9550 128/128 (zamiast gf fx5200 128/64bit)
      23

Rekomendowane odpowiedzi

jazmieniłem grafe (amiałem troche lepsza jak ty) za 50zł i mam przyrost mocy 3x (zmieniłem z 5200 ultimete na radka9550 Gigabyta 128mb)

Pamiec aż tak dużej roli nie odgrywa jak grafa

1231971[/snapback]

tu bym polemizował czy pamięc nie gra takiej dużej roli!!! przy ilości 256 nie pograsz sobie za bardzo w nowe gry bo będzie ci ciągle doczytywało z dysku a to spowoduje takie cięcie się gier ze nie da sie grać! proponuje ci odpalic np hl2 albo doom 3 na 256MB i przekonasz sie czy to co mówisz jest prawdą :lol: ja mam 512 MB i jak gram w hl2 to mi doczytuje z dysku a to powduje duże spadki fps takze gra zaczyna haczyć

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu bym polemizował czy pamięc nie gra takiej dużej roli!!! przy ilości 256 nie pograsz sobie za bardzo w nowe gry bo będzie ci ciągle doczytywało z dysku a to spowoduje takie cięcie się gier ze nie da sie grać! proponuje ci odpalic np hl2 albo doom 3 na 256MB i przekonasz sie czy to co mówisz jest prawdą  ja mam 512 MB i jak gram w hl2 to mi doczytuje z dysku a to powduje duże spadki fps takze gra zaczyna haczyć

w hl gram na 1024x768 w średnich-wyższych czasem nawet sie skusze o aa i mi dobrze chodzi tzn <25fps

doom3 dupiato chodzi na prawie kazdym ati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, a ja Ci powiem, że radka - zobaczysz od razu przyrost w grach, a po krótkim czasie i tak Ci braknie RAMu i go dokupisz :-)

1232876[/snapback]

czyli co bys nie wziął to i tak prędzej czy póżniej będziesz musiał stukać kase na tą drugą rzecz!! :wink: z naciskiem na prędzej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:evil:

ucho103, ja bym na twoim miejscu zaczął od zmiany tytułu na regulaminowy, a potem dopiero brał się za zakupy.

Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk Dołączona grafika).

...

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi