Pinki Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Po zabawie z alpha timingami udalo mi sie puscic Hynixy na mojej plycie, musze bootowac na 133 bo inaczej plyta wisi :( Bawilem sie duzo ustawieniami w A64 Tweaker i polecam ten progsik, mozna idealnie ustawic sobie wszystkie timingi i parametry by uzyskac pelna stabilnosc. Gdyby ktos byl zainteresowany to zamieszczam screen z moimi ustawieniami, moze sie przyda :) Niby kiepskie timingi ale za to troche ostrzejsze alphy przez co wyniki sa calkiem fajne. Everest 7400/3070/39.1ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 :-| oddalem dysk do serwisu i jade a bartona, a msi lezy na polce :? 2 tygodnie w serwisie jak dobrze pojdzie i bede mial dysk spowrotem i zabieram sie za dalsze testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Pokonałem klopoty z dyskiem :D Zmiana biosu oraz stery ściągnięte ze strony MSI i gra gitarra. Śmiga aż miło. Acha zabieram się również bo wróciły moje XBLK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Po zabawie z alpha timingami udalo mi sie puscic Hynixy na mojej plycie, musze bootowac na 133 bo inaczej plyta wisi :( Bawilem sie duzo ustawieniami w A64 Tweaker i polecam ten progsik, mozna idealnie ustawic sobie wszystkie timingi i parametry by uzyskac pelna stabilnosc. Gdyby ktos byl zainteresowany to zamieszczam screen z moimi ustawieniami, moze sie przyda :) [FOTO] Niby kiepskie timingi ale za to troche ostrzejsze alphy przez co wyniki sa calkiem fajne. Everest 7400/3070/39.1ns To jest ofkoz 1T? Jaki voltage? PS. U mnie po przestawieniu "Controller Mode" na "128bit" system zalicza BSOD'a... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 2x512MB Hynix BT D43 260MHz 3-4-4-8 1T 2.85V A jak ty chcesz uruchomic duala na jednej kosci? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 2x512MB Hynix BT D43 260MHz 3-4-4-8 1T 2.85V A jak ty chcesz uruchomic duala na jednej kosci? :D 1590210[/snapback] no przecież ja jestem pr0... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no przecież ja jestem pr0... B) 1590225[/snapback] krotko i zwiezle lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marantz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Pokonałem klopoty z dyskiem :D Zmiana biosu oraz stery ściągnięte ze strony MSI i gra gitarra. Śmiga aż miło. Acha zabieram się również bo wróciły moje XBLK. 1590192[/snapback] jak to zrobiles? ja mam taki sam problem, napisz jaki bios i daj linka do tych sterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dopiero po napisaniu tamtego posta zobaczyłem Twoje "skąd"... ;-) BTW: jakioe ceny w DE są tych Athloników? Podobne do komputronika? 1586704[/snapback] Ceny za x2 4400+ rozpoczynaja sie od 530€ czyli troche taniej niz w komputroniku ale o wiele wazniejsza jest relacja tej ceny do tutejszych zarobkow. Chyba domyslasz sie za czyja pensje (Polaka czy Niemca) latwiej kupic tego x2? ;) A jak neo2 nie obsluzy poprawnie x2 to sie zmieni na dfi nf4- szkoda tylko, ze nie mam czasu na babranie sie z wc w budzie i szkoda, ze ati nie ma nic ciekawego pod PEG'a (jeszcze). Dobra, koniec tego O/T, bo to nie temat o cenach x2 i problemach gosp. w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 A jak neo2 nie obsluzy poprawnie x2 to sie zmieni na dfi nf4- szkoda tylko, ze nie mam czasu na babranie sie z wc w budzie i szkoda, ze ati nie ma nic ciekawego pod PEG'a (jeszcze). 1590615[/snapback] Watpie aby zle obslugiwala dual-cory. Bo niby jak ma nie obslugiwac poprawnie? Albo bedzie obslugiwac ( co widac w najnowszym bioasie ) albo nie bedzie ( w co bardzo watpie). Watpie aby byla 3 opcja: " obsluzy poprawnie " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) ok wczoraj kupilem ta plytke otwieram szok ladna ladna :P Teraz tylko pytania 1 Czy wasza plyta tez byla tak jakby tlusta w okolicach chipsetu nforce ? 2 w instrukcji zobaczylem ze przed instalacja procka odkreca sie ta blaszke ktora znajduje sie pod prockiem cos sie odkleja i znowu przykreca. O co chodzi ? :| Z gory dzieki za odpowiedz ;) Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ad1 Sa dwie mozliwosci albo powstalo to podczas produkcji np. slady po jakiejs pascie lutowniczej - przyznam ze to dosc naginana wersja. Czasami sie rowniez spotkalem z tym ze pasta termo potrafi sie "spocic" i troszke wyplynac i zostawic slad. IMHO jezeli wszystko dziala to bym olal to. Mozesz jedynie sprobowac zetrzec to jakas szmatka itp. Ad2 Procka montujesz normalnie jak w innej plycie. odginasz dzwignie, wsadzasz CPU i dociskasz wajcha. Co do blachy to mialem 3 plyty i kazda juz miala ja przyklejona od spodu a od gory byl czarny palastik dokrecony dwoma srubami do mocowania wentyla. Wiec jezeli jest przyklejona to nic z nia nie rob tylko wsadzaj procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ad1 Sa dwie mozliwosci albo powstalo to podczas produkcji np. slady po jakiejs pascie lutowniczej - przyznam ze to dosc naginana wersja. Czasami sie rowniez spotkalem z tym ze pasta termo potrafi sie "spocic" i troszke wyplynac i zostawic slad. IMHO jezeli wszystko dziala to bym olal to. Mozesz jedynie sprobowac zetrzec to jakas szmatka itp. Ad2 Procka montujesz normalnie jak w innej plycie. odginasz dzwignie, wsadzasz CPU i dociskasz wajcha. Co do blachy to mialem 3 plyty i kazda juz miala ja przyklejona od spodu a od gory byl czarny palastik dokrecony dwoma srubami do mocowania wentyla. Wiec jezeli jest przyklejona to nic z nia nie rob tylko wsadzaj procka. 1591067[/snapback] narazie nie wiem czy plyta jest sprawna czekam na proca,ale mysle ze tak ;) sprobuje to przeczyscic chociaz nie wiem czy to cos da. A co do tej netalowej plytki pod socketem to zostawiam ja w spokoju :P Dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Watpie aby zle obslugiwala dual-cory. Bo niby jak ma nie obslugiwac poprawnie? Albo bedzie obslugiwac ( co widac w najnowszym bioasie ) albo nie bedzie ( w co bardzo watpie). Watpie aby byla 3 opcja: " obsluzy poprawnie " 1590666[/snapback] Nie chwytaj za slowka. Obsluzy poprawnie= bedzie dzialac. Nie obsluzy poprawnie= nie bedzie dzialac. Proste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie chwytaj za slowka. Obsluzy poprawnie= bedzie dzialac. Nie obsluzy poprawnie= nie bedzie dzialac. Proste? 1591131[/snapback] draak spokojnie, nie pisalem tego naumyslnie, zwyle nieporozumienie, a z twojego postu wynika jakbym pisal to specjalnie. Sp: prawdopodobnienstwo ze plyta nie bedzie obslugiwac dualcorow jest moim zdaniem 0. Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircu-88 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 HMM ;] Chcialem napisac kilka słowek o tej płycie ;] Wiec. Siedze godzinami w servisie komputerowym /praca B) / mialem stycznosc z wieloma płytkami pod s.939 na AGP. Generalnie czytajac wypowiedzi wielu z was mozna stwierdzic iz płyta to porażka i sa z nia tylko problemy. Otóz chcialem powiedziec ze sposród testowanych przezemnie płyt ów MSI okazala sie wedlug mnie niekwestionowanym Królem wśród płyt s939 na AGP! Teraz "dziarsko" spisuje sie w moim komputerku domowym. Mialem płyty Epox'a, Abit'a oraz DFI! I Musze powiedziec ze jedynie MSI nie sprawiala wiekrzych problemów. Płytka bardzo starannie wykonana (choc rozplanowanie mogloby byc lepsze). Na płycie rewelacyjnie "hula" sobie Venice 3000+ (selekcja). Tylko na tej płycie udalo mi sie bez wiekrzych problemów osiagnac Fsb 320 x9 (2880Mhz) :) bez wiekrzego problemu. Płyta ma bardzo stabilne V-core (u mnie przy fsb320 1,475v). Bardzo polecam pamieci firmy Twinmos Twister 533Mhz! Według mnie własnie z tymi oraz z pamieciami A-Data wspólpracuje najlepiej. Na codzien komputerek chodzi sobie na FSB 295Mhz x 9 (przy dzielniku pamieci 200) do daje synchroniczna prace :) z predkoscia 590Mhz dla pamieci. (Naprawde polecam te kosc. Producent zaleca 2.8v i choc płytka nie daje duz wiecej to jednak pamieci sie swietnie kreca. Mozna tez uzyc OczBostera który świetnie wspólpracuje z tym MoBo. (Z Epoxem i Abitem mialem wielkie problemy )). Płytka bardzo stabilna. Co do biosu testowalem na wielu. Niebylo problemu z żadnym. /Jesli ktos ma mniej podatny procesor na OC i potrzebuje wiecej V-core polecam biosik 1.36Mod i podobne. Jesli nie - nie ma znaczenia jakiego biosu uzyjemy. Niespotkalem sie z biosem w którym by naprawiono odczyt temperatury CPU. To chyba jedyna wada tej płytki. :sad: Ale nawet z ta wada Boxowy Coolerek radzi sobie dobrze przy 1500rpm procesor chlodny ok 40-44C. /mierzone zewnetrzym ter./ Polecam posmarowac NB poniewz MSI niepostaralo sie zbytnio. Spotkalem sie tez z recenzjami ze lepszej jakosci sa chipy pochodzace z fabryk z Koreii. Taka tez mam. Jesli chodzi o płyte Epoxa to moj drugi faworyt. Epox bardzo dobrze wykonany i niesamowicie stabilny. Byc moze nie lubi sie z moimi pamieciami bo niestety uzyskalem nieco nizsze OC na tej płycie. Abit mi nie przypadl do gustu. A co do DFI mysle ze to róznie dobra plyta /Bogaty bios/ i podobne wlasciwosci OC. Mysle ze sukces w duzej mierze nie polega na płycie ale na doborze innych komponentów /pamieci, procesor,zasilacz/ ale jednak moim wyborem jest MSI. Co do zasilania płyta niewymagajaca zbytnio. Caly czas pracuje z niezbyt wyczynowym zasilaczem chieftec'ka 360W i wszystko jest ok! :) Zwłaszcza ze zasilacz ciagnie jeszcze dwie Baracudy 7200rpm. Oraz 6800Ultra. Moze słabe wlasciwosci OC innych płyt powodowal ten słaby zasilacz. Generalnie podsumowujac: Płyta bardzo sympatyczna. Dobre jakosciowo wykonanie. Użyte dobre komponenty. Wyglad trafi w serca wszystkich lubiacych Moding. :) /UV/ Bardzo stabilne V-Core Świetnie wspólpracuje z OCZBosterem. Znakomite własciwosci OC przy zachowaniu 100% stabilnosci. Dobrze rozbudowany, urzyteczny Bios. Jak dla mnie bezproblemowa. Lubi wysokie FSB. Mi troszke przeszkadza rozplanowanie komponentów na płycie oraz oprogramowanie MSI. (ale funkcja kontroli FAN bardzo przydatna) Niepozostaje mi nic tylko polecic powyzsza konfiguracje. :) i cieszyc sie bezproblemowym OC!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) @Ircu-88 nic dodać nic ująć jedynie za umiejscowienie zworki od clearcmosu i odczyt temp CPU ma u mnie minus ta płytka. A i jest nowy bios beta 1.A4 http://www.msi-forum.de/thread.php?threadid=18383 Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez centy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircu-88 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 @Ircu-88 nic dodać nic ująć jedynie za umiejscowienie zworki od clearcmosu i odczyt temp CPU ma u mnie minus ta płytka. A i jest nowy bios beta 1.A4 1593144[/snapback] heheh ;] dla mnie bomba! :) p.s. widze ze jestesmy z tego samego miasta :) Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 No to witam ziomala :) dobrze mieć ludzia w okolicy z tą samą płytką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashpl Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A ja mam problem teraz :( tylko nie wiem czy to wina mobo czy grafy :( Problem polega na tym ze wróciła z serwisu karta graficzna [ta co w podpisie], i po włożeniu, reinstalacji systemu, zainstalowaniu wszystkich sterów... [różne wersje], gdy działa jakaś aplikacja 3D [GTA, BF2, 3Dmark] to wysptępuje kilku sekundowy freeze :/, po tym freezie wydajność w aplikacjach 3D spada o połowe :|, dzieje sie tak na podkręconej jak i na standardowym taktowaniu :|, nie wiem co robić może macie pomysły albo ktoś sie z tym spotkał <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Czyli te freeze to chyba wina wadliwych kart skoro wczesniej to sie nie zdarzalo. Wszystko sie zgadza oprocz tego ze dzieje sie tak na nie podkreconej grafie. Freez kilka sekund, dzwiek zapetlony, spada wydajnosc --> nie jestes sam ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=141999&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashpl Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) Tylko najciekawsze jest to że te problemy występują tylko na nforce 3 :| przynajmniej tak czytałem :| PS. I co radziecie w takim razie ? Bo wysyłać karty na kolejny miesiąć niechce :|, już miech bez karty byłem drugiego nie mam zamiaru... Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez ashpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam. Ktoś testował ten bios: V.1AB4, lub V.1A4, linki do nich są powyżej? Własnie go wgrałem, doszło duzo ustawień porównując do 1.8NFM rev3: (div 133,166,200, 216, 233, 250) Timingi (Tcl, TRAS, Trcd, Trp, Trrd, Trc, Trfc, Trwt, i jeszcze jakiś MTRR) Chciałem sprawdzić jego możliwości , ale mam problem, ustawiam div na 200, 280x9, a cpuz pokazuje mi memomory frequency 140, powinno byc 280, może mi ktoś powiedzieć co jest grane , jak mam puscic synchronicznie teraz pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Szukam pamiatek do neo2, ktore nie sprawiaja z nia problemow bo okazalo sie ze moje Adaty (400 ) cos sie z nia nie lubia, tzn w defoult chodza idealnie, ale jak np ustawie 9x270 i pamiatki na 166 to mobo sie juz nie bootuje, nie wiem czemu wziolem z drugiego kompa jeden zestawik Kingstonow 2x512 ( tez 400 ) i mobo ruszyla na tych samych ustawieniach, wiec wynika z tego ze Adaty cos nie takch chodza na niej, dodatkowo wedlug testow Ibiza i luksa powinny one chodzic na niej do ~250mhz a moje wysiadaja na 229 :mur: A wiec poszukuje pamieci 600 ewentualnie 533, docelowo mialyby one chocic 1:1 z cpu przy HTT 300-310mhz. Testował ktos z was pamieci PDP Patriot ? na tej mobo ? Z tego co napisal Ircu-88 wynika ze mobo dobrze pracuje z twinmosami twister 533mhz, tylko ze nigdzie nie moge ich znalesc :/ a zapewne sa tansze niz te Patrioty :/ Patrzylem na HyperX ale cena 533 jest nie do przyjecia, patrzylem tez na Geil-e One teoretycznie chodza na 500, sa na BH5-Utt wiec kubia duze napiecia a mobo daje bez modow 2,85 Jeszcze teoretycznie sa Geile ultra low latency 550 ale sa drozsze niz PDP Testował ktoos z was te pamieci, albo jakies inne ktore by chodzily na 300mhz? Jezeli tak to bym byl wdzieczny za wszelkie sugestie oraz podanie sklepow w ktorych sa te pamiatki. Dobra ide szukac dalej jakis pamieci Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 @Worms14 Ja jade na biosie 1.A3 i nie mam z tym problemów. Co do ustawień pamięci to doszły tylko Trrd, Trc, Trcf, Trwt i Mtrr reszta była też w poprzednich biosach. Jeżeli poprzednio miałeś bios 1.8NFM i wszystko chodziło dobrze to możesz sobie ustawić odpowiednio: 3, 12, 18, 2 a Mtrr zostaw tak jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dzieki wszystkim za podpowiedzi, ale jednak mimop wielu staran bios 1.A4Mod sie nie sprawdził. Aktualnie testuje biosik 198NFM(Rev.3) i musze przyznac ze calkiem dobrze sie spisuje, kto wie moze nawet zastąpi jak dotej pory najlepszy dla mnie 1.80[NFM]rev3. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 A ja dla odmiany wrzuciłem bios 1.A4MOD i jak narazie jest dobrze a z tym co pisałeś worms14 to u mnie jest wszystko ok. Jak ustawie np. fsb250 i dam div200 to wszystkie programy pokazują dla mem fsb250. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1430 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 @centry daj w całości ustawienia alpha bo ja teraz też testuje 1.a4mod i ciekaw jestem jak ty masz na swoich Vitestach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dobra lece pokolei: 2,5 ; 6 ; 3 ; 3 ; 2 ; 12 ; 16 ; 2 i na końcu wiadomo 1T Fsb295, div166 - wyprzedzając pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 rafi1430, te ADaty tak Ci śmigają na MSI, coś niesamowitego, chyba złego wyboru dokonałem ze swoimi G.SKILL-ami, może jak byś miał chwilke, to na PW wysłałbyś dokładne dane na jakim biosie i z jakimi ustawieniami Ci tyle lecą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...