Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Tu jest odpowiedz na wszystkie wasze problemy:)) DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomkow Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Tu jest odpowiedz na wszystkie wasze problemy:)) 1235102[/snapback] KGB kiedyś pomylił platformę, pisałam o asusie na 915 a ON mi o AMD Teraz piszemy o Asus P5GDC- Deluxe i o preblemach jak w tytule :unsure: . Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) PS. upewnijcie mnie na 100%, że ma blokadę magistrali AGP i PCI aby nie podkręcać całego komputera. nie ma blokady!!!!!!!! tylko PCI i chyba PCI-Ex1 maja blokade PCI-E x 16 nie ma blokady i podkrecajac zarrzniesz grafe!! Jak zalezy ci na podkrecaniu to biez lepiej cos na i865, i875 lub ewentualnie i925XE ps. po co zakładasz taki temat jak na siłe upierasz sie przy tym asusie!!! mimo problemow z nim Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomkow Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) nie ma blokady!!!!!!!! tylko PCI i chyba PCI-Ex1 maja blokade PCI-E x 16 nie ma blokady i podkrecajac zarrzniesz grafe!! Jak zalezy ci na podkrecaniu to biez lepiej cos na i865, i875 lub ewentualnie i925XE ps. po co zakładasz taki temat jak na siłe upierasz sie przy tym asusie!!! mimo problemow z nim 1235189[/snapback] Upieram się przy nim bo obecnie też mam asusa i jest przez ponad 2-lata OK, mój kolega ma AMD i zawsze kłopoty sprzętowe choć przy grach przy swoim procesorze 1600XP powala mojego celerona 2.0@2.5 na kolana, ale drogi fidelu twoje zdanie również szanuję jak i wszystkich pozostałych bo sam w porównaniu do was jestem zielony a co do tej blokady to zrobię tak jak fokus np. z pamięciami ram w swoich testach. Chyba dopóki sama u kogoś znajomego z taką płytą nie zobaczę tego sama dopóty nie uwierzę, co do tego i865 to zajmuje już więcej jak 1% mojego wyboru (na 99% kupię Asusa na 915) i może zaoszczędzającna karcie graficznej i płycie zakupię szybszy procesor niż 2.8GHz. :D Edytowane 5 Października 2005 przez rtomkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 OK twoja plytka twoj wybor:)) Tylko jeszcze jedno mnie zastanawia:)) czy np na i865 pujdzie taki prescott z EMT64 i 2MB L2??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 OK twoja plytka twoj wybor:)) Tylko jeszcze jedno mnie zastanawia:)) czy np na i865 pujdzie taki prescott z EMT64 i 2MB L2??? 1235278[/snapback] najprawdopodobniej nie :( na i915P będzie :D Co do "zarzynania" grafy wysokim FSB, myślę, że skoro to nie wyszło przez 4 miesiące to nie wyjdzie i przez kolejne miesiące. Rtomkow - jeśli checsz zoabczyć płyte w akcji - zapraszam do redakcji EG :D (nawet się zrymowało :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ej Focus napisz do mnie na GG ( 7392675 )bo mi moja siora twoje wykasowała. Dogadajmy się co do karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ciekawe czy wszstkich zapraszasz czy tylko kobiety???:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.klimko Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam Mam asusa p5gdc-v i mam prośbę otóż sakramencko mi się grzeje. Czy wam też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 spłyta czy procesor? procesor - to prescott, one tak mają - kup lepszy cooler(np. arctic freezer 7) kontrolka 'system' - moze jednak byś mu zafundował przewiew w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.klimko Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 patrz tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=123774 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...